Tydzień 10 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Lis 2007, 19:28:21

marco

FK właśnie to odwrotnie, ja rozumiem wszystko co się do mnie mówi, i odpowiadam zawsze odnoście tego co inni mówią, nie dodając i nie wymyślając niczego.

a to że zaczynaliście mówić "polska" gówniara...tak jak zwykle wmawiacie slowa które nikt inny powiedział, a na pewno nie marco, bo sam jest pół polakiem.

a że nie zachowywał się jak facet...dlaczego? a co facem miałby robić? oddać jej w twarz? :-)

pozdrawiam :-)

FK

marco - z całym szacunkiem - obiecałam zakończyć z Tobą dyskusję, więc jeśli chcesz pogadać - zapraszam na priv.
Marco okazał się dla mnie lalusiem i facetem szukającym taniej sensacji; podobnie zresztą, jak Producenci tej marnej edycji.

marco

no i oczywiście nie dostałem odpowiedzi na moje pytania ani normalnych komentarzy na te rzeczy co napisałem...które dotyczą marco cammi a nie prywatnych spraw.
więc kto tu nie rozumie co się do neigo mówi? ...

a wy macie coś nietak z tym zachowaniem się jak facet...facet to tylko łysy pakowany twardy chłop? który tylko pije piwo, ubiera te same spodnie przez tydzien i przeklina na okrągło? mmh...nie wydaje mi się, to chyba powinniście też nakrzyczać do czacza, bo płakał w programie...co to za facet ;-) ojoj...

al FK, jeśli chcesz zakończyć ze mną rozmawiać to nie widzę dlaczego powinnismy rozmawiać prywatnie

dobranoc

Lenka186

Zgadzam sie z FK i chatiflatt maja racje mowiac ze Marco robi z siebie ofiare i jest lalusiem. Kurde sam sprowokowal Yo-lantę a on poprosru bardzo agresywnie zareagowala ( hmm nie popieram jej zachowania ale to wlasnie Yo-lanta) ale Marco to facet a do tego pół włoch :] wiec nawet to zaczerwienie ktore bylo skutkiem uderzania go przez Yo-lantę. to z tego co wiem oczywiscie z doswiadczenia i z biologicznego punktu widzenia zaczerwnienie minie. Widzialam ze marco kllocil sie z Yo-anna i Yo-aśką. nie wiem po co dolewał benzyne do ognia... tym pokazal mi ze jest glupiutki, bo  pokazałby mądrośc gdyby nawet sie słowem nie odezwal a tu prosze jeszcze bardziej podsyca sytuację...

FK

marco - ja nie chcę uskuteczniać prywantnych pogawędek na Forum, bo tego zabrania Regulamin, stąd moje zaproszenie na priv. I znów ośmielę się napisać, że nie rozumiesz tego, co się do Ciebie pisze, niestety.
Zarzucasz mi brak odpowiedzi na pytanie: co to znaczy, że nie zachował się, jak facet. Bo każdy normalny facet, który wcześniej obmacuje kobietę i włazi Jej do łóżka, nie będzie mówił o zaczerwienionej szyji: to już jest przemoc. I twardo się przy tym upierał mimo, że sam się z tego śmiał. Wiesz, co to było moim zdaniem?! To była ewidentna zagrywka celem usunięcia z programu przeciwnika, mocnego zawodnika. A Jolka jest dla Niego zagrożeniem. I nieważne, że On nie dostaje głosów podczas nominacji. Ważne, ile razy Jolka potrafiła się z takich nominacji podnieść. On nie miał okazji. Ciągle mówi o szczerości. Powiedz mi, która poważna osoba, która rzeczywiście jest szczera ciągle o tym mówi?? To widać... A On sam się musi utwierdzać we własnym przekonaniu. Bo szczery - nie jest.

dobranoc :)

chatiflatt

Cytat: FKBo szczery - nie jest.
ot prosty przykład - sypialnia, na łóżku leży Lenartowicz, obok siedzą Kasia 'suka', no i Marco.
Lenartowicz obrabia De Jolancie, a Marco się śmieje i 'marszczy', i tylko podrzuca kolejne argumenty. >> to o 20. A w Extra leży pod kołdrą Jolanty.

Czy może tak się zachowuje prawdziwy facet? Skoro tak, ja jestem BAB¡, bo tak się nie zachowuję.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

brzezina - zapomniałeś o kołdrze Joanny ;P Tam też leżakuje nasz italy man!

chatiflatt

więc ja odpowiem na pytanie przyjaciela pana Cammi:
Nie, prawdziwy facet nie chleje cały czas piwa, nie chodzi w jednych dżinsach, nie jest łysy, nie klnie jak szewc. Po prostu - w pewnych sytuacjach umie się zachować. I tylko tyle.
[no i nie histeryzuje]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

Cytat: GokuAle komputery to coś innego - były połączone siecią LAN jednak prawdopodobnie nie były podłączone do internetu, więc mieszkańcy nie mieli kontaktu ze światem zewnętrznym...

z komórki też nie musieli mieć kontaktu..

marco

Lenka186...uważasz że zaczerwienie minie i dlatego ktoś ma prawo uderzyć w twarz i drapać itd? haha dobre to :-) to w takim razie abrtek lenert niczego jest winny, ponieważ woda ze szklanki wyparuje i nawet nie zostawia ślady ;-)
a marco chciał tylko otworzyć drzwi a jola zaczynała go wyzywać...mogła się oddalać od drzwi a nie mówić tylko "nie zbliżaj się" i podobne lalusiowate zdania...

Cytat: FKkażdy normalny facet, który wcześniej obmacuje kobietę i włazi Jej do łóżka, nie będzie mówił o zaczerwienionej szyji: to już jest przemoc
ciekawa teoria...już zapiszę sobie ;-)

Rosa

Dopiero teraz obejrzalem tą sytuację o której piszecie no i Marco po prostu zachował się jak BABA czy raczej dzieciak który idzie poskarżyć się mamusi na koleżanke która go bije.
Chyba wczoraj upadł mit jego "męskości". Myślałem że wygra ten program ale po czymś takim na szczęście jest raczej niemożliwe.

marco

Cześć Rosa :-) ja tez mam problemy z męśkością bo mam długie włosy i noszę kolorowe koszule...nawet ktoś podejrzewa że jesem gejem (z całem szacunkiem dla gejów ale gejem nie jestem). No nic, ja dalej nie rozumiem jakie są wg was warunki żeby być "męski". To żadna ironia, po prostu pytam, bo jestem ciekawy w czym jeszcze można podejrzewać marco cammi o mało męskości. Miłego dnia :-)

Toni

Co do pierwszego wczorajszego wyemitowanego materiału po którym Wielki Brat ogłosił że Jola zostaje karnie automatycznie nominowana myślę sobie ale bujda. Możliwe by było że Jola nie byłaby nominowana do wyjścia przez mieszkańców i nie byłoby takiej angażacji ze strony widzów w głosowaniu stąd jej automatyczna nominacja. Ale gdy wyemitowano materiał po raz drugi,bardziej rozszerzony stwierdziłem że no nie kara musi być. Coprawda był to żart z ich strony ale końcowe widoki nie były fajne tej zabawy  :zabek: Marco miał prawo się zdenerwować. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Goku - dzięki za link. Jestem w szoku  :buzz:  :sciana:  :kreci:  :szok:

Nerox

Jeżeli producenci zdecydowali się na wprowadzanie komórki do domu wielkiego szu (o ile jest to częścią zadania), to powinny iść z tym zasady obowiązujące w związku z laptopem - tylko Marian i Zofia mogą używać w/w urządzenia.