Tydzień 10 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Lis 2007, 19:28:21

arturxd

tak, Iza robiła nią zdjęcia sobie i Zosi

chatiflatt

od strony medycznej, jesteś, FK, bardziej narażona na wylewy podskórne czyli siniaki niżeli przeciętny [statystyczny] Polak.
Przypomnijmy sobie, że nasz goguś śpiewał "Fantazję" - "Fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego. Aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego"
Jolka najwidoczniej nazbyt opatrznie zrozumiała tę piosenkę i 'zabawiła' się z Marckiem. Tylko w taki sposób, jakiego on sobie nie życzył.
Hmm.., dziwne, to znaczy że to zawsze on dyktuje warunki takich gier i zabaw?
A jeśli trafi na mocny charakter? - zawsze można 'rzucić focha' xD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

marco

mój post ironiczny? a skąd? ;-) polska, nie polska...tu mi pachnie (a może śmierdzi) rasizmem, ale od was :-) a tak się składa że marco jest pół polakiem i pół włochem, teraz co? zmienicie zdanie? ;-)

FK

marco - ja już z Tobą dyskutować nie będę, bo Ty... Bo Ty zwyczajnie nie rozumiesz tego, co się do Ciebie pisze. Nie zmienię zdania: Twój post był ironiczny a Marco zrobił z siebie ofiarę. Nie zachował się jak facet. Po prostu.

mseptember

a mnie najbardziej rozbawiło, kiedy w kółko powtarzał, że NAWET W DOMU mu czegoś takiego nie zrobili...

FK

No chyba żartujecie z tą komórką?? Jeśli to prawda, to piszę do Centrali Endemolu ;)

Rosa

A czy ktoś kto oglądał program mógłby podac wyniki nominacji?

Goku

FK - Tą komórkę było widać kilka razy w czasie nominacji - najpierw zdjęcie robiły sobie nim  Jola i Aśka, a potem Zosia i Iza... Też byłem tym zszokowany...

FK

Rosa - ja mogę:
Kasia L. - Iza, Aśka,
Jola - Zosia, Kaśka L.,
Adrian - Aśka, Kaśka L.,
Iza - Kaśka W., Kaśka L.,
Marco - Aśka, Iza,
Kaśka W. - Aśka, Iza,
Mariusz - Aśka, Kaśka W.,
Aśka - Mariusz, Kaśka W.,
Zosia - Aśka, Iza,
Marian - Kaśka L., Adrian.

FK

Cytat: GokuTą komórkę było widać kilka razy w czasie nominacji
Jestem w ciężkim szoku... Komórka w Domu BB??!!

Kazuki

Co do tej komórki, myślę że jest ona potrzebna do zadania, pewnie mają nauczyć Zosię i Mariana pisać smsy itp :P

chatiflatt

Cytat: FKNie zachował się jak facet. Po prostu.
..tylko jak psiedśkolaćiek - Pse Wielkiego Brata, pse Wielkiego Brata! A Jola mnie pobiiiiiłaa!
Cytat: mseptemberkiedy w kółko powtarzał, że NAWET W DOMU mu czegoś takiego nie zrobili...
i nawiązując jednocześnie do jakichś dywagacji rasistowskich - to znaczy że w Polsce, bo tu Cammi mieszka i robi karierę, nie drapią na ulicach czy też we Włoszech nie drapią, gdzie jest jego dom w końcu? :hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

no.. wszyscy trąbia o komórce a nikt nie wspomniał o komputerze :)

FK

Bo to, co widać, jest najmniej widoczne :)
Laptop z dostępem do netu. A pisaliśmy o tym w spekulacjach... Jak tak dalej pójdzie, to zaproszą do Domu BB Supernianię i Kononowicza :los:

Goku

Ale komputery to coś innego - były połączone siecią LAN jednak prawdopodobnie nie były podłączone do internetu, więc mieszkańcy nie mieli kontaktu ze światem zewnętrznym...

Tu można zobaczyć Jolkę i Aśkę z komórką - https://bb4.tivi.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=41273

Zosi i Izy nie udało mi się znaleźć, ponieważ były pokazane chyba wtedy, gdy Kuba podawał numery do głosowania na Izę...