Big Brother 4 - spekulacje

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:35:34

supperraff

Cóż TVN milczy na ten temat. Próbowałem sięczegos dowiedzieć , wysłałem im chyba ze 30 maili i nic zero odp, i niestety wątpie że pojawi się ta edycja aszkoda bo super program był :(

alexander

Mysle ,że w polsce w koncu powinna pojwic sie 4 edycja Big Brother!! Ale chodzi m i o VIP!

Showmag

tylko że w Polsce cos vipów mało, a to zwłaszcza takich ktorzy na to miano zasługują i ktorzy by sie zgodzili na udzial w takim programie..

podmark

Łatwo jest powiedzieć, ale nowe zasady trudno wymyslić. Możnaby co prawda wykorzystać pomysł "BB - Sciana", ale Polacy to strasznie mądrzy ludzie i natychmiast odgadliby całą zagadkę. A wtedy byłoby "po ptokach". Ale ogólnie to przydałby się "BB 4", ale chyba nie będzie.

[ Dodano: Nie 15 Maj, 2005 15:03 ]
ciekawe, jaką edycję zrobią teraz Holendrzy i jeżeli będzie ona godna uwagi to Polacy też pewnie kupią do niej prawa.

luke

Nie wierze, ze BB4 bedzie u nas! Juz mowiono o tym w ubieglym roku, a do dzisiaj nic nie wiadomo! Czy macie jakies swieze informacje?
I czy na pewno bedzie (ewentualnie) prowadzil go Ken????

Mateusz Sobecki

BB jak najbardziej ale Kenowi mówie kategorycznie NIE! Grzegorz Miecugow i Martyna Wojciechowska - to moi kandydaci na prowadzących :-)

alexander

Nie chcę aby BB4 (gdyby było) prowadził Grzesiek Miecugow, on jest idealny do faktów idealny do TVN24 bo ma taki wyraz twarzy smutny :( Tutaj zdecydownaie piękna i swietna Martynka i Sołtysik (ewentualnie Hubert)

Przemek

Wg. mnie powinna być 4 edycja Big Brother-a. Maam nawet pomysł:

Do domu wprowadza się 14 uczestników ( 7 kobiet, i 7 mężczyzn). Co tydzień w czwartek podczas programu na żywo, do domu wchodzi jeden z prowadzących [mężczyzna, (prowadzący to Sołtysik i Wojciechowska) ] i prowadzi grę, loterię. Co tydzień można wygrać -  automatyczną nominację, immunitet, dodatkowe 50 BB$ na zakupy w sklepiku lub zabranie 50 BB$ na zakupy w sklepiku. Tygodnie w BB4-loteria podzielone są tematycznie. Np. w pierwszym tygodniu "TYDZIEń- ZAPOZNANIE" czyli różne konkurencje sprawdzające wiedzę o nowych uczestnikach. Po odejsciu 3 kobiet, lub 3 mężczyzn (zależy która płeć pierwsza odejdzie) do domu wchodzi 4 nowych uczestników ( 2 kobietty, 2 facetów). Jednak w domu pozostanie tylko dwójka (para). O tym kto zostanie zdecydują widzowie i zawodnicy w domu. Będą oni głosować tak jak w nominacjach. Póniej widzowie wysyłając SMS-y będą mieli ostateczną decyzję. Każdy z uczestników otrzyma od 0 do 4 pkt. (od ilosci pkt. zależy ilosć głosów uczestników) oraz od 0 do 4 pkt za SMS-y ( podobnie jak z metodą obliczenia pkt. od uczestników). SKLEPIK. W sklepiku każdy robi dla siebie zakupy (ma na to 50BB$) oraz zbiorowo z innymi uczestnikami ( 100 BB$). Ilosć swoich BB$ może się zwiękrzać, lub zmniejszać w trakcie loterii (czwartek) i różnych zadań.  W sobotnim programie na żywo uczestnicy nominują 2 osoby do opuszczeni domu, oraz podają imię jednej która ich zdaniem jest najsymopatyczniejsza. Osoba najsympatyczniejsza wg. więkrzosć uczestników w następnych nominacjach nie bierze udziału (nie można na nią głosować, ona [jesli nue chce] nie nominuje ). Widzowie podczas programu na żywo "GODZINY PRAWDY"  mają ostatnią szansę na oddanie głosu. Po koniec prezentowane są wyniki i odpada jedna osoba.

Co o tym sądzicie??? Bardzo mi zależy na Waszej opinii... :buzz:  :sun:

Pudelek

Nie przejdzie. Formuła Big Brother 4 powinna być prosta. Ludzie nie lubią zbyt skomplikowanych pomysłów.

podmark

Oj widzę, że na ym forum ujawniają się talenty. Do osoby, która wymysliła pomysł na 4 "Big Brothera" - popracuj nad projektem, weż inny tytuł, jakies ciekawe zasady i wyslij chocby nawet do ATM.

podmark

My sobie to po prostu wmawiamy, że bedzie "BB", ale sie nie zapowiada, chociaz nie wiedomo co zrobi TVN, by jeszcze bardziej nie spadac z oglądalnoscia. Moze kupia od
Niemców licencje na "Big Brother - Wioska" i bedą emitować do usra*** smierci? Lepsze to niż nic.

sharkan

A ja nadal podtrzymuje zeby zrobic regionalna wersje bb-wyszehrad. (czechy,slowacja i wegry i my)

podmark

Cytat: sharkanA ja nadal podtrzymuje zeby zrobic regionalna wersje bb-wyszehrad. (czechy,slowacja i wegry i my)

Czy Ty wiesz,co Ty mówisz? Telewizja Wyszehrad ma powstać na bazie telewizji publicznych z tych czterech krajów, a więc "Big Brother" odpada, bo nie wyobrażam sobie TVP 1, gdzie zaraz po wiadomosciach odzywa się głos Wielkiego Brata i mówi "Drogie
pepicki...". I podstawowy problem z językiem, jakim posługiwaliby sie uczestnicy.

sharkan

ingliszem a pozatym to nie ma byc do Tv Wysehgrad tylko do TVN a ze tak sobie napisalem BB-Wysehgrad rownie dobrze moze byc bb-zachodnioslowianski czyli Slav  Brother :D

Pudelek

Ale słowiański Big Brother po angielsku to nie brzmi dobrze :hmm:  :?!:   :los: