Bartosz "Outlaw"

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Lis 2007, 18:54:13

Showmag

Temat poświęcony nowemu uczestnikowi "Big Brother 4.1" - "Outlaw", który wejdzie do Domu Wielkiego Brata decyzją internautów.

https://youtube.com/v/3W_UpUCkXmA">https://youtube.com/v/3W_UpUCkXmA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">

Goku

No nie... To będzie tragedia... Ten gostek jest jakiś pokręcony... Gada od rzeczy, do tego co chwila te wszystkie "joł" czy co tam jeszcze się da i w ogóle w domu Wielkiego Brata zapowiada się masakra... Mam nadzieję, że wyjdzie szybciej niż wejdzie...

ixa86

porażka ten cały outlaw  :nie!: popisówa bedzie i tyle

Toni

Wśród kastingu dla internautów sądzę,że została wybrana najbardziej barwna i ciekawa osoba która dużo wniesie do domu. Tym bardziej jeszcze jak ma być to agent ze specjalną misją. Będzie wesoło i kolorowo :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

mseptember

oby tylko ta barwność nie skończyła się w momencie wejścia do programu..

chatiflatt

jak wchodziła 'suka' to też miała być masakra - i co?
przycichnie gostek po 3-4 dniach..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Cytat: chatiflatt
przycichnie gostek po 3-4 dniach..

Aż tyle czasu mu dajesz :)
Sławek

chatiflatt

zobaczymy, może to JOŁ wypadnie z gry wcześniej :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

Witam. Niestety ale jesli wejdzie Outlaw to mam nadzieje ze szybciej wyjdzie niz mialby wchodzić... Blehh  :plask:  co to za JOŁ ?? jego zachowanie jest passe ... ;]

FK

Myślałam, że to jakiś żart... On naprawdę wchodzi do Domu BB?? Jutro rozwiązuję kontrakt z Endemolem :plask:
Jeśli zobaczę w Domu BB tego "wyjętego spod prawa", to usiądę na podłodze i spuszczę nogi. Naprawdę. Dla mnie masakra.

Toni

Widać że po jego wejściu będzie ciekawie ale fakt że taki typol "z pod ciemnej gwiazdy". Ale nie am co oceniać ludzi po okładce.  :zabek:  Może się okaże taki wrażliwy jak Grzesiek albo tak zabawny jak Bartek. :zabek:

FK

Cytat: ToniMoże się okaże taki wrażliwy jak Grzesiek albo tak zabawny jak Bartek

Oby nie powtórka z rozrywki!! Skoro tamtych już nie ma w Domu BB to znaczy, że ani "wrażliwością" ani "rozrywkowością" nie przekonali do siebie ludzi. Żadnych.

Toni

Śmieje się oczywiście. Nie sądzę żeby był w pokroju Grzegorza czy Bartka. Bedzie indywidualnością męską jak Jola czy Joanna.

Lenka186

O.o mamooooo... Tragedia. Ciekawe co on soba bedzie reprezentowal..jak to co na filmiku to ja nie wiem. A skoro wejdzie to mam nadzieje ze mieszkancuy szybko go wyeliminuja .. ;] bo jak nie to ja nie wiem. hehe i tak u mnie juz w domu wiekszosc domownikow przestala ogladac to (jak oni mowia) ,, badziewie '' a ja chce jeszcze zobaczyc jak bedzie sie zachowywal Outlaw. hehe tak jak na filmiku to ja normalnie obejrze TYLO final. Bo bedzie szkoda mojego jakże cennego czasu !

Luxis

porażka ten cały outlaw... dlaczego internauci akurat jego wybrali? nie mogli tej innej pustej dziewczyny co była i miała śmiech jak krowa (taka w lokach), by była do kompletu trzecia Jolka, a tak będzie jakiś joł joł, yyy. joł joł, yyy joł joł, yyy , najlepsze są jego yyy - przerywniki :D