Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

Jason

Kasia W. wykazała dziś zupełny brak szacunku dla Mariana. Żeby sie tak ze staruszkiem kłócić no to po prostu bezczelna jest gówniara i tyle. Jeszcze by dziadek zawału dostał, ja poważnie mówię. Do starszych to trzeba z szacunkiem, a nie z kłótniami. Kłócić to sie może z drugą Kasią Szmatą. Chociaż nie, zapomiałem, ze tylko przed wejściem do programu mówiła, ze głupiej Lenartowicz nie cierpi, a jak tylko weszła to wielkie przyjaciółki i w dupę jej włazi, a sama zdania nie ma na żaden temat.

Pudelek

A ja myślę, że w tym sporze racja leży po stronie Kaśki. Ona próbowała coś dobitnie wytłumaczyć dziadkowi. A dziadek zachował się po grubiańsku.

Jason

nie ważne kto miał racje, szacunek sie dziadkowi należy mimo wszystko. I ona nikomu nie wmówi, że uczestnicy sie są wulgarni. Helooooł!? Sama przeklina z drugą Kasią (ale Lenartowiczówny to już nic nie pobije) , Asia i Jola to samo, Izie sie zdarzy nie raz, Marco nawet przeklina. A ta uparcie twierdzi, ze młodzież w BB nie przeklina. żaaaaaaaaaal

Pudelek

Na początku Kasia grzecznie zwróciła uwagę dziadkowi. Ale ten nagle wyskoczył jak poparzony i kazał jej iść do rury! To była przesada. Mało kto by się nie zdenerwował. Wiek wiekiem ale pewnych rzeczy nie należy mówić. I osoba starsza tym bardziej powinna to wiedzieć.

arturxd

Cytat: Jasonnie ważne kto miał racje, szacunek sie dziadkowi należy mimo wszystko.
a gdyby przykładowo jakiś 70 - kilku latek zmieszał Cię z błotem to też byś udawał że nic się nie stało, bo jemu "szacunek" się należy mimo wszystko.

Jason

na pewno bym sie na dziadka nie wydarł tylko po prostu wyszedł. Nie kłócił się. Nie wypada.

Toni

Do przewidzenai było to że Paweł odpadnie. Co do Mariana role sie odwróciły. Na początku miał on przewagę nad Zofią. W tym tygodniu chyba będzie odwrotnie. Jesli ma to wyglądać tak nieciekawie jak we wczorajszym odcinku możliwa jest jego jutrzejsza nominacja do wyjścia.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Wrócę do "kłótni" Mariana z Kaśką W. i szacunku, o którym pisze Jason. Moja Mama (starsza kobietka) po obejrzeniu tego materiału stwierdziła, że Marian musiałby trafić na Nią a Kaśka ma stalowe nerwy. Szacunek - jak najbardziej, ale niech to działa w obie strony!