Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Luxis

Też jestem zdania, że gada byle by gadać... nie myśli chyba o tym co mówi... Ona nie może wygrać i pewnie nie wygra, może nawet do finału nie dojdzie...
To samo tyczy się jej marzeń o fundacji... Ktoś w to wierzy?? Przecież ona wyjedzie do tego swojego Londynu  wyda kase na imprezy i ciuchy z tipsami i o koniach już nic nie będzie, na pewno nie bedzie miala fundacji, jestem przekonany, że nie.
Pudelek, uważasz, wybierając to niby "mniejsze zło" i chcesz żeby Jolka wygrała, mówisz serio?? Już teraz nawet Ci starsi uczestnicy są bardziej odpowiedni..

mseptember

LOL! Jolka rządzi! Chodząca antyreklama wszystkich i wszystkiego! Genialny występ...

Jason

Jola pokazała w dzisiejszym odcinku wielką klasę. Potrafi sie zająć starszym człowiekiem. I ma do starszych szacunek. BRAWO!

Toni

Gdyby TEJ nie było w tym programie nie wyobrażam sobie tego. Jola pobija wszystkim. Kolejna która JEST SOB¡! Dostarcza mi wiele śmiechu. Ja potrzebuję obserwowania takiej osoby,takich osób jak tez Joanna w dzisiejszych realiach krajowych.Uwielbiam ją, za każdym razem wysyłam na nią smsy i będę to robił dopóki będzie w domu,. A mam nadzieję,że znajdzie się w Finale i ostatecznie wygra Big Brother 4.1!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Cytat: Toniza każdym razem wysyłam na nią smsy i będę to robił dopóki będzie w domu
Daj znać, jak wygrasz 3 kawałki lub telefon multimedialny za te wysłane sms'y :los:

didi

Dalej sie bawia widzami...Jolka za to co robi powinna juz dawno opuscic program...automatyczna nominacja znow kasa za smsy obroncow jolki...ehhh zenada...

FK

Dokładnie o tym samym napisałam w Wydarzeniach. To jest coś nieprawdopodobnego. Powtórzę się: Jolka to Skarbonka dla Producenta.

PIO

Dotąd nie zabierałem głosu. Ale dziś to już dali popis. wiadomo,że dzięki Jolce mają nawiększy ruch w SMS-ach. I pewnie znów na 5 minut przed końcem na Ringu okaże się, że Jola wygra. Bardziej mi się podobał sytem głosowania w edycjach BB 1-3. Myslę, że wtedy trudniej było manipulowac głosami

didi

Ten system zostal specjalnie opracowany by slac smsy i kroic ile sie da nawine dzieciaki beda wysylac. Przypomina to sytuacje z 1 edycji gdy prawie za kazdym razem nominowana byla Alicja Walczak...tez byla dobra podpucha na smsy...

Goku

Już mam jej dosyć i mam nadzieję, że jednak w tym tygodniu nieoczekiwanie Jola pożegna się z programem... Już w ogóle mnie nie śmieszy, a jedynie denerwuje... Do tego podane przez nią powody do nominacji były po prostu chore!

didi

w zasadzie powinno byc tak by osoba automatycznie nominowana jako kare miala naprzyklad brak mozliwosci nominowania innych.

chatiflatt

oglądałem dzisiaj tylko koncówkę.
czemu Dżolanta jest znowu nominowana?? Co rzekomo przeskrobała?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kaja

JOLA za z lamanie Regulaminu powinna od razu wyleciec z programu. Przez nominacje automatyczną dajecie Jej szanse na pozostanie w programie, poniewż za nią jest nominowana dodatkowa osoba. Ile osób jeszcze przez je głupotę opusci program? ACZY AONA JEST UPRZYWILEJOWANA JAKO WIELKA DAMA. Przecież ona z Joanną to naprawdę osoby, które nie powinny być w tym Programie. Może jestem nudna.Ale to idzie na całą Polskę. Ludzie zastanówcie się kogo na SIŁĘ trzymiecie w programie.To osoby bez kszty rozumu.Przez nie nie można wysluchać wypowiedzi innych uczestników. JOLA i JOAANNA zagłuszają wszystkich. Zastanawiam się dlaczego KUBA nie zwróci im uwagi na ich zachowanie. A tak na marginesie przemoc w programie wobec MARCO - to niedopuszczalne. JAK MOŻNA !!!!!!! Co o Was pomyśla osoby odbierające program za granicą Polski a napewno są tacy.Jeszcze raz powtarzam to SKANDAL!!

--------------------------------------------------------------------------------

mseptember

No tak, przecież Jola mu prawie głowę urwała :D a w programie trzymają ją i nominują producenci, bo jest kurą znoszącą złote jaja...

Don

a z drugiej strony - Marco ją chyba prowokował prawda ?