Menu główne

Idol 5

Zaczęty przez galantos, Śr, 01 Cze 2005, 18:17:04

Luxis

wszyscy dają przykład Ali Janosz, że jej sie nieudało... A ona przygotowuje swoją druga płytę... A udało się w 100% Monice Brodce, Ewelinie Flincie, Szymonowi Wydrze, Tomkowi Makowieckiemu i Ani Dąbrowskiej. Moim zdaniem zresztą pownienin być IDOL 5, tak na końcu 2006 roku. Żeby sie nieprzejadł, chociaż też teraz mieli ponad roczna przerwę, i im to mało dało, tylko oni sie bardziej postarali ze studiem i tv... Swoja drogą wie ktos, czemu juz płyt niewydaja Top Ten?! Bo miały one dobrą sprzedaż jak na polskie warunki złota płyta IDOL 1. I czemu teledysków juz niekręcą... bez sensu...

Pudelek

Bo płyta z uczestnikami 2edycji miała słabą sprzedaż.

Luxis

a teledysków czemu niekręcą?

Pudelek

Cytat: Łukia teledysków czemu niekręcą?

Bo teledyski są po to by promować piosenki znajdujące się na płycie.
Nie ma płyty - nie ma teledysku. Bo po co. Tak mi się wydaje...

grzybowski11

zgoda ale dostają jakąs szanse np Brodka, Wydra, Flinta itp.

podmark

Wortal wirtualnemedia poinformował, że telewizja Polsat nie ma zamiaru przygotowywać kolejnej edycji muzycznego widowiska. Wszystko to jest spowodowane bardzo niską oglądalnoscią czwartej edycji, która srednio wyniosła nieco ponad 1 800 000 widzów i tylko 13,40% udziału w rynku. Były to najgorsze wyniki oglądalnosci sposród wszystkich edycji.

grzybowski11

moim zdaniem ta oglądalnosć była spowodowana załą porą nadawania, można było program puszczać w niedziele do 14- 20 a nie w sobote o 20.

Luxis

mi tez się wydaje, że niebędzie jednak IDOLa 5, a szkoda (choć mam jeszcze cichą nadzieje ze bedzie) ; DO grzybowski11 - a wyobrażasz sobie IDOLa o 14?!? Bo ja nie...  :kreci:

Showmag

jezeli program mial tak marną ogladalnosc o 20, to co by dopiero bylo o 14..

podmark

"Idol" o 14:00? Dobre zarty! Konkurowałby przecież z "Familiadą" i "Złotopolskimi"  :ubaw: . Poza tym sądze, że Polacy muszą od tego formatu po prostu odpocząć. Może za 2-3 lata "Idol" powróci.

Showmag

Słaba oglądalnosć czwartej edycji "Idola"
Wtorek, 21.06.2005, 15:58

W sobotę w Polsacie zakończyła się czwarta edycja "Idola". Program cieszył się najmniejszą popularnoscią ze wszystkich powstałych do tej pory edycji. Srednia oglądalnosć wyniosła 1,88 mln widzów, przy udziale w rynku na poziomie 13,40%. "Idola 4" oglądały głównie kobiety, które stanowiły 59,5% całej widowni. Przeważającą częscią oglądających były osoby w wieku powyżej 25 roku życia z wykształceniem wyższym. Sobotni finał programu sledziło zaledwie 1,65 mln widzów, a udział stacji w rynku wyniósł 12,78%. Przypomnijmy, że pierwszą edycję "Idola" oglądało 2,9 mln widzów, drugą- 3,4 mln widzów, zas trzecią- 2,6 mln widzów. Na razie nie wiadomo nic na temat piątej edycji "Idola".

[AGB Polska / showmag.info]

Luxis

no niestety IDOL nieprzyciąga już tłumów... a szkoda, bo kreuje on polski rynek muzyczny. mam tylko nadzieje, że za 3 lata POLSAT wruci po rozum do głowy i da nam 5. edycje tego programu... ale zobaczymy...

IDOL

Moim zdaniem powinna być 5 edycja IDOLa, bo przychodzą coraz lepsi ludzie! Których będzie warto słuchać :)

/ps/

Dajcie juz spokuj z 5 edycja tego badziewia.

podmark

To juz jest koniec, nie bedzie juz nic... Tak swoja droga to Czesi mieli lepsza scenografie na castingi od nas. U nas byl stół przykryty niebieskim materialem, a tam swietny
nowoczesny stół z logo i tamta scenografia byla duzo bardziej bogatsza.