Marian Szczepaniak

Zaczęty przez Showmag, Pn, 29 Paź 2007, 19:17:12

chatiflatt

właśnie! ona nie potrafi ciągnąć :/
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Boshhhh... Starszy Pan a wdaje się w takie jałowe dyskusje na temat Zofii...

Tom Kruz

Pan Marian w sposób widoczny się wyluzował - już nawet z gołą klatą siedział w pokoju zwierzeń :devil:

Lenka186

hmm jak dla mie to Pan Marian jest spoko uczestnikiem.. ;) wyluzowany ale pozytywnie,  nie to co Zocha...

chatiflatt

- Marianie, wyliżesz mi stopy?
- Ależ owszem, dla mnie to zaszczyt, słowo daję..

jego demencja jest zaraźliwa
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Cytat: Lenka186hmm jak dla mie to Pan Marian jest spoko uczestnikiem.. ;) wyluzowany ale pozytywnie,  nie to co Zocha...

Ja bym powiedział, że na odwrót... Marian jest jakiś wyjęty z innej epoki, próbuje być taki jak inni uczestnicy, ale coś mu nie wychodzi... Niech weźmie sobie Joaśkę i razem z nią wyjdzie z domu :P...

Pudelek

Aśka i Marian są siebie warci. Ja bym nawet powiedział, ze Aśka powinna uważać bo trafiła na mocniejszego.
Dziadzio nieźle sobie poczyna w życiu. Miał już trzy żony, teraz proponuje sex obcej babci (mówi, że jak coś weźmie ją siła!) i dodatkowo adoruje dwie panienki.
Widać, że w tym wieku trzęsąca ręka mu nie wystarczy! :devil: :los:

Tom Kruz

Cytat: PudelekWidać, że w tym wieku trzęsąca ręka mu nie wystarczy! :devil: :los:

:ubaw:  :ubaw:  Nie mogę - rozwaliłeś mnie tym tekstem.
Pan Marian nie bardzo czaił o co chodzi z tym immunitetem, ale ogólnie daje radę :).

chatiflatt

mnie nie podoba się to że wciska Uczestnikom swoje zdanie o nich samych. Była któregoś dnia taka akcja, jak chłopaki zebrali się w sypialni, Marianek leżał jak car na łożu, i przepowiadał każdemu, jaki jest, co lubi, czego nie lubi, czego musi unikać. Adrianowi wywróżył ze jest romantyczny, kocha seks, uwielbia rządzić, ma silny charakter. Śmieszne.
Adrian bardzo się podniecił i ucieszył, że ktoś zauważa w nim prawdziwego samca.
Podobna sytuacja miała miejsce z dziewczynami, Lenartowicz była w szoku kiedy zaczął jej prawić komplementy - wyszło na to że jest romantyczna :hmm:

Gdybym to ja był w tym domu, owszem - szacunek, rozmowy o życiu, o Mieczysławie Foggu - ale nie pozwoliłbym, by 75letni gość który nie może się pogodzić z wiekiem wytykał mi co robię źle, czego mam unikać, przepowiadał mi co mam robić i to jaki jestem. Czy on mnie zna żeby mówić takie rzeczy..?
Barbara Weston

mseptember

rany, przeciez to zabawa była, pan się we wróżkę bawił.. on chyba ma więcej luzu niż Ty :)

Lenka186

Szczerze? Marian jest spoko. Wprowadza troche adu ale po obejrzeniu kilku odcinkow zaczyna blaznowac z Yo-asią. Ciekawe jak na tym wyjdzie ... :)

FK

Nie podoba mi się. Jest najmądrzejszy ze wszystkich. Nie umie słuchać i przerywa rozmowy.

Exile

Marian nie jest tak fajny jak Zofia. Wszystko mu przeszkadza, marudzi... ale rozumiem. Nie te lata, i chciałbym w ogóle dożyć tylu lat, co ona ma, i to jeszcze w takiej formie.

Lenka186

hmm zaczynam rozumiec wasze posty (FK i chatiflatt ) Zaczyna mnie denerwowac to ze robi z siebie najmadrzejhszego. ( rozmowa w PZ o podrywie dziewczyn)  i denerwuje mnie jego ten 'luz' włosy na zel i to jak rozmawia z Joanna. ehh szkoda gadać. Dzisiaj nominacje ciekawe kogo nominuje dzisiaj nasz 'dziadziunio'

FK

Cytat: Lenka186rozmowa w PZ o podrywie dziewczyn
Tja... I tekst, że to On mógłby chłopaków jeszcze wiele nauczyć... Dziwne, że lekcje uwodzenia w wykonaniu MarYjana, Panowie wysłuchali pokornie do końca (i to jest dobre wychowanie). A Pan MarYjan tak skrytykował chłopaków. Przypomnają mi się starsi ludzie w MZK - wiszą nad Tobą i stękają na brak wychowania mlodzieży mimo, że 17 innych miejsc jest wolnych. No, ale cóż: przeważnie wolą akurat miejsce zajmowane przez nas :los: