Katarzyna Szafron

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:11

chatiflatt

bosh...
ze dwa tygodnie temu widziałem panne szafron z jakimś wysokim muskularnym gostkiem w Złotych Tarasach na ostatnim piętrze tam gdzie jest Multikino. Szli w strone Burger Kinga i stanęli w kolejce. A ja poszedłem dalej do Multikina odebrać bilety na maraton. Gdyby to była Joanna Żółkowska albo Danuta Stenka to może i bym poprosił o autograf, ale jakiś Szafron...
Cytat: ixa86na żywo wygląda tak samo jak w tv
nie zgadzam się, na wizji nie widać jej niedoskonałości, doskonale ukrytych przed kamerami. Ma fatalną cerę
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ixa86

chyba nie zrozumiałeś, że naprawde chciałam wziąć ten autograf ? :szok:

chatiflatt

owszem Iksio, zrozumiałem.
Tyle że dla mnie to zwyczajna nadmuchana lala, nie gwiazda
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Cytat: chatiflattGdyby to była Joanna Żółkowska albo Danuta Stenka to może i bym poprosił o autograf, ale jakiś Szafron...

A ja gdybym akurat miał Playboy'a lub CKM'a z jej sesją to bym podszedł i poprosił o autograf  :los: .
W najgorszym przypadku mógłby być autograf na płytce na której znajdowałyby się jej występy w Barze i Big Brotherze. Te występy też były specyficzne.  :devil:  :los:

ixa86

hehehe no to musze Cie wyprowadzić z błędu - nie miała i nie mam zamiaru brać autografów od niej ani od zadnej innej "gwiazdy"BB  :P  :zabek:     widocznie nie zrozumiałeś mojego żartobliwego tonu. :devil: i

chatiflatt

Cytatchyba nie zrozumiałeś, że naprawde chciałam wziąć ten autograf ? :szok:
no rzeczywiście, trudno się było połapać po twoim poście :los:
Barbara Weston

Goku

A ja bym wziął autograf :P... Tak naprawdę to nawet od znienawidzonej przeze mnie Lenartowicz bym autograf wziął - bo to w końcu ktoś "sławny" xD...

Pudelek

Autograf nie jest tak znaczący jak wspólne zdjęcie. Warto sobie robić zdjęcia z ładnymi dziewczynami. (A za taką uważam Kasię Szafron.) To wzmacnia ego i podnosi motywację oraz wzbudza zazdrość u innych (dziewczyn) :los:.

Lenka186

wzbudza zazdrosc u innych dziewczyn?? tego bym nie powiedziala.. a co do kasi szafron... to faktycznie jest ladna ale na ekranie. spotkalam ja na zywo w Warszawie. Niczym specjalnym ona nie zachwyca a tym bardziej wygladem..

Pudelek

Pewnie zanim doszłaś do takiego wniosku z zazdrością analizowałaś jej ciało centymetr po centymetrze by doszukać się dziury w całym.
Kasia to nie ideał ale zachwyca czymś większość facetów i wzbudza zazdrość u większości kobiet. Ona jest atrakcyjna.

Lenka186

moze i jest atrakcyjna ale dla Ciebie.Ale ja nie gustuje w kobietach dlatego nie mialam zamiaru i nie mam nadal analizowac jej ciala... Przykro mi ... gdyby nie tapeta na jej twarzy to faktycznie nie bylo by zadnej dziury w calym.. :)

chatiflatt

znam o wiele bardziej atrakcyjniejsze dziewczyny i kobiety. Nie pchają się ona do tv i na okładki pism. Szafron mnie nie zachwyca. Może dlatego że jest pusta.
No ale są ludzie którym się podoba [faceci] i na tym zarabia.
Barbara Weston

Luxis

Jej niedoskonałości było także widać w BB w tv, szczególnie w dniu jak wychodziła po nominacjach... wtedy było zbliżenie i ta cera... za dużo pudru :P hehe

chatiflatt

w Barze także. Aż dziwne, że ktoś pokusił się na te 'doskonałości' :gwizd:
Barbara Weston

FK