Menu główne

Odlot

Zaczęty przez podmark, Cz, 02 Cze 2005, 14:39:57

podmark

Juz w najblizsza sobote o 17:15 na antenie startuje nowy program rozrywkowy "Odlot", w którym można zostać szczesliwcem i wyleciec do egzotycznego kraju. Tylko, żeby to zrobić trzeba wyprzedzić konkurenta, a droga od propozycji do lotniska daleka....

Mateusz Sobecki

Kolejny beznadziejny program!

Mau

znaczy co?? bo nie widzialam? jest jakas powtorka czy nie warto?
radioactive. dalej zła

podmark

Mau, jak dla mnie warto obejrzeć, ale nie wiem, czy Ci się spodoba. Wg mnie fajne w tym programie jest tempo i ciekawi ludzie z ulicy. Np wczoraj byla taka babka klozetowa, ktorej powiedzieli , ze wygrała wycieczke do Tunezji i była bardzo happy, ale gdy sie dowiedziala, ze na lotnisku ma być za 2 godziny pogonila ekipe ze slowami "Uciekac mi stad !!! :ubaw: "

Showmag

"Odlot" w TV4
Piątek, 17.06.2005, 00:08

Polska stacja TV4 rozpoczęła ostatnio emisję reality show: "Odlot". W programie, prowadzący Anna Chyłkowska i Jakub Szydłowski, niezależnie od siebie, przeczesują ulice miasta w poszukiwaniu kobiety lub mężczyzny, którzy gotowi będą natychmiast zostawić wszystko i wybrać się we wspaniałą podróż w nieznane. Wyjedzie jednak tylko jeden z ochotników- ten, który dotrze pierwszy na lotnisko. Nie jest to jednak takie proste. Należy się spakować, uprzedzić o niespodziewanym wyjedzie członków rodziny i załatwić urlop. A czas nagli. Przegranemu pozostanie tylko pomachać chusteczką szczęsliwemu zwycięzcy. Program emitowany jest od 4 czerwca, w każdą sobotę o 17:15.

/ps/

jeszce nie oglądałem zadnego odcinka ale mam zamiar bo z opisu wyglada ze dosc niezly program jest.

Luxis

Wg. mnie to bardzo fajny program, tylko za rzadko leci...

podmark

"Odlot" jest bardzo interesującym programem i naprawde warto go oglądać. Jest fajnie zrealizowany, wszystko jest w biegu, a oprócz tego do końca nie wiemy, kto wygra. Program jakiego nie można nie oglądać !!!  :yeah:  :yeah:  :yeah:

alexander

jesrt dreszczyk emocji :D

IDOL

Cytat: alexanderjesrt dreszczyk emocji :D
I o to chodzi :) Ogólnie dobry pomysł :)
A że rzadko... pieniędzy na wycieczki nie ma ;)

Pudelek

W ramach urozmaicenia mogliby oferować bilet w jedną stronę  :los:  :yeah:  :ubaw:
Byłoby taniej, przez co program mógłby być emitowany częsciej i byłoby ciekawiej.
Potem uczestnicy w kolejnym odcinku mogliby opowiadać jak im się udało wrócić  :ubaw:

IDOL

Ale na to by się nikt nie zdecydował, tak od ręki :P

lukasz900

fajny program.. fajna byla ta blondynka z żor co wygrała wycieczke bo 1-wsza taksówką na lotnisko dojechała:)

IDOL

Zawsze mi szkoda tych ludzi, którzy są drudzy :P A jeszcze bardziej mi szkoda, jeżeli są to ludzie z drużyny Ani :)

/ps/

Program jak najbardziej na duzy +