Joanna Chmielewska

Zaczęty przez Showmag, Nd, 14 Paź 2007, 20:59:35

chatiflatt

no okej, dwoje bedzie miec po swojej stronie - a reszta?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Dokładnie. Takim zachowaniem zapewne zrazi sobie pozostałych (większość nie ukrywała swojego zażenowanie) i jej taktyka może okazać się samobójstwem. Ale Jolą Bis, podobnie jak Jolą Właściwą nie mam zamiaru się przejmować :).

chatiflatt

ale to co mi sie podoba w tej 'idiotce' to jej szczerość.

Karina: Jak myślicie, kto opuści dom?
Joanna: Paweł, bo go nie lubieŁ
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Szczerość - szczerością; dla mnie jest mało taktowna, albo po prostu nietaktowna i przez to - między innymi - mało kobieca :P

Showmag

Co z tego, ze jest szczera, skoro to co mysli i mowi zazwyczaj nie ma odniesienia do faktycznego stanu rzeczy?

Slowem: ta pani pleciee bzduRrry.

chatiflatt

chyba mnie już poznaliście - dosyć często rzucam ironie do postów ;P
Barbara Weston

Jason

hehe, Majewski wyśmiał Joasię materiałem w 'Końca nie widać' z quizem z pytaniem o stolicę Rumunii jak odpowiedziała, że Bagdad.

Toni

Z początku denerwowała! O qrdee i to jak! ale już od pewnego czasu przyzwyczaiłem się do niej TAKA JAKA JEST i baardzo ją lubię. JEST SOB¡! Dostarcza mi wiele śmiechu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

A mnie się podobała Jej wczorajsza rozmowa z Czaczą po odejściu Pawła. Sądzę, że miała dobre odczucia, co do szczerości żalu Mariusza (...)

Rosa

U mnie ona zyskuje w trakcie tego programu. Niech tylko wyeliminuje ten idiotyczny śmiech a bedzie już całkiem nieźle.
Podobaly mi sie jej odpowiedzi na "wykrywaczu klamstw". Wszystko szybko i uśmiechem na ustach  :zabek:

Toni

Mi się nawet podoba jej śmiech  :zabek:  jest boski  :zabek: Rozbawia mnie swoimi tekstami,swą wulgarnością,po prostu swoją osobą. Nie chce mi sie zbytnio wierzyć żeby taka dziewucha była dziewicą,ale jeśli naprawdę Nią jest to wooow! :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

logandevil

Pare razy pokazala sie ze jest inteligentna i potrafi sluchac ,jednak to sa tylko jakies przeblyski caly czas robi z siebie posmiewisko.

Lenka186

Bardzo bym chciala zeby Yo- Asia opuscila program bo juz nie jest zabawna. I troche meczaca dla widza a w domu pewnie jeszcze bardziej ;] :plask:

Goku

Żegnaj Joanno! Nie będziemy za tobą tęsknić :D

FK

Lenka - masz dobry czas - Joanna odpadła!