Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

chatiflatt

qrcze, dopiero włączyłem program - co sie dzieje?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Nie wierzę, że Marco ma zadecydować o losie Jolki...

Goku

Jolka jest strasznie chamska :/... Marco załatwił jej powrót do domu, a ona co?? :/

chatiflatt

wiecie co, po kiego barana my oglądamy to badziewie....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Marco jej załatwił??
chyba oglądamy inny program, Goku..
Barbara Weston

FK

Marco został zobowiązany. Dziwne, że o tym nie decydowała Kaśka L., na przykład.

Goku

No, a co? Mógł się nie zgodzić, a wtedy Jolka zostałaby pewnie w sekretnym pokoju...

Ale przynajmniej już wiadomo czemu Jolka jest teraz taka zła - myślała, że Marco przespał się z Aśką, bo Izka nagadała jej głupot...

FK

Cytat: GokuMógł się nie zgodzić
Goku - na litość boską - NIE MÓGŁ!!

arturxd

chatiflatt

ehhh.. młodość, naiwność..
Barbara Weston

Showmag

Jola karnie nominowana do opuszczenia Domu
Za złamanie regulaminu Domu i nie wykonanie zadania, Wielki Brat postanowił automatycznie nominować Jolę do opuszczenia programu.

Przypomnijmy, że Jolanta Rutowicz miała na tydzień opuścić Dom i mieszkać w tym czasie w chlewie, wraz ze świniami i drobiem. Niedługo po wejściu do Sekretnego Pokoju, Jola zażądała wypuszczenia z pomieszczenia. Tę decyzję Wielki Brat powierzył Marco, który po rozmowie z Jolą zdecydował, że powróci ona na noc do Domu.

Kolejnego dnia Jola nie zdecydowała się ponownie podjąć wyzwania. Dzisiaj wieczorem ogłoszono, że za złamanie regulaminu i niepodporządkowanie się woli Wielkiego Brata, Jola będzie w tym tygodniu automatycznie nominowana do opuszczenia programu.

mseptember

To żałosne. Wpadli na kretyński pomysł. Nic z tego nie wyszło - bo przecież nie mogło. Teraz mszczą się za swoją głupotę na Jolce. Ona naprawdę powinna natychmiast zrezygnować z udziału w tej farsie.

Showmag

Mszczą się?
Dla Jolki i producentów jest to NAJLEPSZE rozwiązanie.

Były duze szanse, że Jola i tak byłaby nominowana do opuszczenia Domu przez pozostalych domownikow. A automatyczna nominacja Joli daje producentom kolejną szansę na jej ocalenie - wiadomo już, że w tym tygodniu nominowane będą co najmniej 3 osoby...

FK

Cytat: Aaragornw tym tygodniu nominowane będą co najmniej 3 osoby...

Właśnie o tym zaczęłam pisać posta, ale Admin mnie uprzedził.
Tu nie ma mowy o żadnej mściwości. To raczej nieudolna próba ocalenia własnej d***y przez Producentów.

mseptember

Moim zdaniem nie ma żadnego powodu do tej nominacji. A ich krętactwa niestety nie jestem w stanie objąć moim małym rozumkiem. Zresztą mam to gdzieś. Oni wszyscy są siebie warci. Proponuję, żeby w finale znaleźli się Zofia i Marian.