Tydzień 09 - Wydarzenia

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Śr, 24 Paź 2007, 21:53:02

FK

Jeśli zadanie było przygotowywane pod Jolkę, to można pomyśleć, że Produkcja najpierw chciała Ją upokorzyć a zaraz potem pozbyć się z Domu BB. Na bank dziewucha nie zamieszka w takich warunkach.
A jeśli będzie "nagrywała" pod publikę, Jej cały wizerunek legnie w gruzach (...)
Od samego początku mówiłam, że to poroniony pomysł bez względu na to, kimkolwiek miałby zostać mieszkaniec chlewu. I tego się trzymam.

FK

Nie wiem - napisał do mnie koleś, który oglądał przez kamerkę internetową. Ja nie jestem z Wrocławia! Podejrzewam, że zabrali Jolkę na noc w "normalne" warunki. Dziewczyna nie będzie tam mieszkać.

chatiflatt

Cytat: Tom KruzMyślę także, że teraz producenci ''pracują'' nad Jolką i wyjaśniają jej po pierwszym szoku, że jej zadanie będzie polegać na tym, aby przez 30 minut dziennie nakręcić parę scenek ze zwierzętami do tv i tzw. ''będzie git, a ciemny lud to kupi''.
Pewnie tak jest, pewnie próbują ją nakłonić. To jest program, a my widzimy o 20 tylko 1/1000 tego co się działo w rzeczywistości. Jednak jeżeli będą robić jak piszecie - tzn. nagrywać tylko scenki z Jolką i świniami - to i tak bedzie to widoczne. Świnie są baardzo inteligentne. Kiedy do zagrody w której żyją wchodzi człowiek, który daje im jeść, nie robi im krzywdy [na farmach trzoda chlewna przechodzi różne katusze] czyli którego widzą często, zachowują się zwyczajnie: grzebią w gnoju, biegają, piszczą, jedzą. Kiedy wchodzi ktoś 'obcy' [alien] nastaje chwila konsternacji, świnie nie poznają takiego aliena, nie zachowują się naturalnie - było to widać po wejściu Jolki. O co mi biega? Jeżeli w 3. czy 4. dniu trwania zadania nie bedzie widoczna żadna "relacja" [ :hahaha: ] Jolki ze zwierzętami - one w kącie, Jolka na siłe je głaszcze, i gada z nimi - wiadomo że to 'zmasakrowana' przez produkcję rzeczywistość.

Mam nadzieję, że wszyscy zrozumieli co miałem na myśli :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tkk_Bolly

Podobno Jolanta wróciła do normalnego domu z mieszkańcami BB bo było ją widać na kaerkach internetowych :bravo: Super

chatiflatt

no i po twiście...

Apel do produkcji - Nie róbcie już BB 4.2 lub 5.0 bo kiepska średnia wychodzi !!
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Zobaczyliśmy minę Jolki, reakcję i to wystarczy. Bo ja sam chyba bym się nie zgodził na coś takiego...
Sławek

Lenka186

jak to ne bedzie mieszkac??? skoro robili ten 'projekt' to brali pod uwage kazdego uczestnika. hmm z tego co wiem to WB manipuluje uczestnikami i ie pozwolil by zeby jolanta wyszla z sekretnego pokoju... Hmm z jednej strony to smieszne ze producenci dopuscili Jolante do pokoju ja od razu wiedzialam jaka bedzie jej reakcja... Mogli wziasc kogos innego przeciez Oni moga wszystko ... ;]

Showmag

Jola Rutowicz opuściła chlew
Jolanta Rutowicz długo nie zabawiła w chlewie Domu Wielkiego Brata. Wspólne bytowanie ze świniami nie przypadło jej do gustu i już wczoraj Jola opuściła Sekretny Pokój.

Przypomnijmy, że dziewczyna miała zamieszkiwać chlew przez cały tydzień. Jak na razie, za złamanie regulaminu Domu Wielkiego Brata i nie wykonanie zadania, wobec Joli nie wyciągnięto żadnych konsekwencji. Zapewne całą sytuacją najbardziej zbulwersowani będą Ci widzowie, którzy przez ostatnie dni wysyłali SMS-y za tym, aby to Jola spędziła tydzień w towarzystwie świń i drobiu. W rezultacie Jola nie przebywała w chlewie nawet przez 24 godziny i opuściła Sekretny Pokój już wczorajszego wieczora.

mseptember

Dla mnie to już jakaś finalna kompromitacja producentów. Co oni sobie myśleli, że ktos się na to zgodzi? I jeszcze okłamali widzów, żeby naciągnąć na sesemesy.. 7 dni hahaha.

chatiflatt

wiec mam nadzieję, że odejdzie - złamanie regulaminu to złamanie regulaminu i konsekwencje muszą być
Jolanta OUT
Barbara Weston

FK

To jest jakaś paranoja... Tyle zachodu, takie ekstremum i co..? Dla mnie to już szczyt szczytów. O Produkcji wypowiedziało się tu wiele osób, ale mało kto o Jolce. Przewrotnie napiszę o Niej: gdyby miała godność i szacunek do samej siebie - nie wróciłaby do Domu BB, ale odeszła definitywnie z programu. :kreci:

Goku

Uff... Dzięki Bogu... A teraz niech wtrącą tam Kaśkę Lenartowicz, by poczuła się jak u siebie w domu!

logandevil

Producenci z kazdym dniem pograzaja sie coraz bardziej ,jednak teraz to juz przebili wszystkie inne wtopy .Jeszcze dzisiaj Kuba nazywo stwierdzil ze Jolki obecnie nie ma razem z mieszkancami .Teraz pewnie staraja sie wyjsc jakos z tego z twarza i bardzo prawdopodobne jest ze Jolka bedzie tam chodzic na chwile by krecic scenki a bedzie gdzies indziej mieszkac

FK

Nie sądzę - teraz to już nawet żadnych kręconych scenek nie będzie. W sumie powinna być w Domu BB, bo Wielki mówił, że będzie "gdzieś" w Domu. Ale teraz juz wszystko, co mówi Szuler traktuję z przymrużeniem oka...

didi

Jolka jest w domu normalnie, wlansie z aplecami prowadzacego machala rekami i opowiadala zapewnie jak bylo w chlewni. Wiec juz wszystko jasne