You Can Dance - Po prostu tańcz!

Zaczęty przez lol, Cz, 21 Cze 2007, 14:41:27

Luxis

Cytat: chatiflattAgatka i Płaczek
co Ty masz do fecetów którzy płaczą? chyba sam maszs z tym kompleksy, bo kazdy czasem uroni lzy, no chyba ze Ty nigdy, ale w takim razie nie jestes czlowiekiem LOL

Bardzo fajne sa kulisy o 18:40 w soboty na TVN Siedem, wczoraj m.in. wypowiadali sie Mariusz i Magda, ze nie sa juz razem i mowili dlaczego, szkoda...

dobor uczestnikow jest tak swietny, ze nie mam swoich faworytow do zwycieztwa :D

chatiflatt

Łuki, czytaj uważniej. Zwłaszcza wątek Grzegorza Marcisza, a na pewno zauważysz jakie mam na ten temat zdanie i - co ważniejsze - czemu tak napisałem LOL LOL
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Mariusz Czajka w programie ''Pogromcy kitów'', po tym jak Piotr żartował, że ''jest punktem G tego programu'' - ''nie wiedziałem, że punkt G jest taki brzydki''  :ubaw:  :ubaw:  :ubaw: .

Luxis

Cytat: chatiflattŁuki, czytaj uważniej. Zwłaszcza wątek Grzegorza Marcisza, a na pewno zauważysz jakie mam na ten temat zdanie i - co ważniejsze - czemu tak napisałem LOL LOL
teraz już zrozumiałem, hehe sorx ;)

Jak myślicie kto odpadnie jutro?? ja nie mam pojęcia... wszystkich bardzo lubie i wszyscy są utalentowani... trudny wybór  :hmm:

Tom Kruz

Kto odpadnie, tego nie jestem w stanie wskazać, bo rywalizacja jest bardzo ciekawa i nie widać osób zdecydowanie odstających poziomem od reszty. Przewidywanie wyników rywalizacji jest tym bardziej trudne, że było drugie losowanie par i mogło się nieźle namieszać. Decydować może dyspozycja dnia, trafienie w ''swój styl'' i pomysłowość choreografów.

Natomiast napiszę kto chciałbym, aby jutro odpadł.
Ponieważ wszyscy tańczą świetnie jako kryterium oceny wybrałem w stosunku do dziewcząt ........ urodę :P i tu zdecydowanie moją ''faworytką'', którą nominuję do opuszczenia programu jest Natalia. Znakomicie tańczy (podobnie jak inne dziewczyny), ale  ta twarz ......
Co do facetów trudno stosować kryterium urody, ale ponieważ nie mam wyraźnego faworyta, ani osoby, której nie trawię nominuję do odejścia Piotra bo ....... szyję ma szerszą od głowy  :ubaw:  

P.S. Agata i tak jest de best :P

Goku

Ida odpadła :(... Chociaż beznadziejnie, że obie moje faworytki(Ida i Maria) były zagrożone :/... Wysłałem SMS-a na Idę i tylko zmarnowałem ponad 3 zł... W ogóle moim zdaniem powinna wylecieć Anna... To jedyna osoba, której nie lubię...

Reality Omega

odpadła najfajniejsza dziewczyna... szkoda :( Moim zdaniem zasługiwała na top 6, stanowczo za wcześnie odpadła.

Tom Kruz

Kilka słów na gorąco.

Jeśli chodzi o dziewczyny muszę przyznać, że największe wrażenie zrobiła dziś na mnie Maria. Już dawno chciałem napisać to, co dziś wyartykułował Piróg (ponoć prywatnie kolega Marii) - ona jest chyba - obok Natalii - najwszechstronniejszą tancerką w programie. Byłem przekonany, że w głosowaniu widzów Maria jednak nie ma szans z dużo młodszymi i kochanymi przez publikę Dianą i Idą, a jednak mimo, że wszystkie solówki były świetne, jej solówka chyba zrobiła największe wrażenie na widzach nie mających zdecydowanych sympatii (dostała i mój głos). Szkoda tylko, że Maria nadal pozostaje w parze z Piotrem. Choćby nie wiem jak się starała jako para wypadają słabiej od innych i za tydzień znów solówkę ma jak w banku.

Faceci. Według mnie już przed solówkami sprawa była rozstrzygnięta. Musiałby wydarzyć się  cud, aby Błażej opierający swoją solówkę na tańcu klasycznym z elementami samby mógł pokonać koalicję hiphopowo - breakdansową. Niespodzianki nie było. Z drugiej strony należy stwierdzić, że dotychczas Błażej znacznie korzystał z faktu, iż tańczył w parze z Natalią i dzięki niej w dużej mierze wcześniej nie trafił do zagrożonej strefy. Mógłby odpaść znacznie wcześniej, bo w tym programie telewidzowie jako kryterium oceny przyjmują p/w to jak dana osoba wykonuje solówki, nie zaś jakim jest partnerem w parze.

A miało być kilka słów......

wookash94

Blazej i Ida - nowe ofiary.

Ciesze sie ze Blazej odpadl bo nie przepadam za nim - skoki, piruety, nie ma o co walczyc z Roofim czy Piotrem. Dziwie sie tylko ze odpadl tak pozno, stawialem ze wyleci pierwszy, ale ratowala go Natalia. Diana, Ida i Maria to moje ulubione uczestniczki, wiec nie moglem sie pogodzic ze Ida wyleciala. Popsula to solowka, nikt nie przepada za flamenco. Solowka Marii byla doskonala, dlatego musiala odpasc Ida. Mysle ze w nastepnym odcinku pozegna sie Natalia lub Ania, bo Maria i Diana maja zbyt wiele fanow, a z facetow Maciek.

chatiflatt

Żałuję że odpadł Błażej, za to cieszę się że na Broadway nie pojedzie Ida. Zacytuje Toma
Cytatta twarz .....
;P

Czy ktoś z Was zauważył choć cień jakiegoś konfliktu między Dianą i Maćkiem? Bo ja niee.
Rusin: Diana, tęsknisz z Maćkiem?
Diana: Eee.....  A mogę nie odpowiadać..?

EDIT
Cytat: Luxisteraz już zrozumiałem, hehe sorx ;)
noo, sorki przyjęte  :zabek:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Trzymam kciuki za Piotra - oprócz tego, że potrafi tańczyć, jest przeskromnym chłopakiem. Tym mnie ujął.

Goku

Maria odpadła :(... Piotr, który był u mnie następny w rankingu zaraz po moich faworytkach też odpadł... Obecnie obojętne jest mi to kto wygra ten program... Mam tylko nadzieję, że nie będzie to Natalia, bo ona strasznie mnie wkurza :/... Chyba teraz najbardziej kibicuję Tito...

FK

Mój faworyt, Piotrek - może nie aż tak bardzo ze względu na umiejętności, ale osobowość. Tak, jak pisałam wcześniej. Szkoda...

chatiflatt

Świetnie się pożegnał z widzami, z publiką. Szacun.
Barbara Weston

wookash94

Tylko nie Maria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja foworytka odpadla, a Natalia, na ktora nie moge patrzec zostaje w programie. Przeciez Maria tanczy super!! Odpadla przez Tito, bo byl za wolny i za sztywny. Piotr tez jest dobry! Ale mi sie nie podobalo jego pozegnanie i tekst "Nie przesadzajcie" (czy cos w tym stylu) gdy publicznosc szalala, zniechecil mnie do wyslania na niego sms-a. Czyli pozegnalem juz moje faworytki - Marie i Ide. Mam nadzieje ze wygra Roofi, lub Ania - nie wiem dlaczego nikt jej nie docenia.