The Simple Life

Zaczęty przez Showmag, Śr, 07 Mar 2007, 19:28:30

Goku

Niestety będzie w czwartki :/

"Emisja reality-show "Proste życie" w TVN w sobotę (27 października 2007 roku) o godzinie 16.35. Z kolei od ósmego listopada 2007 roku premierowe odcinki będą nadawane w czwartki, o godzinie 11:00."

No to niestety nie będę oglądał... Chyba, że będą powtórki w co niestety wątpię :/...

chatiflatt

Cytat: GokuO boże! (...) Ja bym nie mógł mieszkać na wsi... Te wszystkie robale, jakieś dojenie krów i.t.d... Blee...
:kreci: Goku, ile Ty masz lat?, proszę odpisz.

ten program jest idiotyczny. przed wyjsciem na zakupy przełączyłem na TVN by sprawdzic co to jest. Oto przykład, jak zrobić reality, kiedy nie ma się pomysłu na ciekawy program.
Mam pomysł - apel do stacji amerykańskich - zróbcie program o najlepszych 'bełtach' Paris po jej ekscesach w klubach nocnych. Kamera śledziłaby ją krok po kroku, i kiedy Paris puściłaby pawia,  nagrałoby się, potem wy to zmontujecie - "10 najciekawszych pawii Paris Hilton"
Myślę że ciekawy pomysł.
:plask:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Cytat: chatiflattprzełączyłem na TVN by sprawdzic co to jest.
sam sobie zaprzeczasz... na poprzedniej stronie pisales, ze nie bedziesz tego ogladal na pewno, a teraz piszesz, ze ogladales :P hehe

Ja niestety przegapilem...
Mam pretensje do TVNu za to, ze bedzie to w czwartki po DDTVN.. rozumiem, ze chca urozmaicic pasmo poranne,m ale nie tak bekowym programem o tej porze :/ kiepska decyzja.. P.S.Pisze tak w imieniu narodu :D bo ja mam akurat wolne czwartki od uczelni i bede to ogladal :devil: heh

FK

Mnie także program nie zachwycił. Może dlatego, że to pierwszy odcinek i nic ciekawego do pokazania nie było - zobaczymy. Myślałam, że dziewczyny będą same mieszkały na farmie i same o wszystko się martwiły. A tu niespodziewanka! Trzypokoleniowa rodzinka farmerska  :los:

chatiflatt

wczytaj się, Łuki, dokładniej w mojego posta powyżej ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Niespodzianka może nie ominie najmłodsze pokolenie :devil:.
Paris i Nicky zgodnie stwierdziły, że należy się chłopcom coś od życia :los:

FK

Tja... Trójkącik..? Kosmate dziewuchy :lol:

chatiflatt

Paris, Wiesz co robią krówki? Krówki robią muuuuu.. i daja mleko. A z mleka jest twarożek, a z twarożku - KIRI  :hahaha:
Barbara Weston

Goku

Cytat: chatiflatt
Cytat: GokuO boże! (...) Ja bym nie mógł mieszkać na wsi... Te wszystkie robale, jakieś dojenie krów i.t.d... Blee...
:kreci: Goku, ile Ty masz lat?, proszę odpisz.

13... Ale nawet gdybym miał 20-30 lat to napisałbym to samo... Ja po prostu brzydzę się wsi(tzn. jeszcze zależy jakich bo na przykład moja chrzestna mieszka na wsi gdzie są same ładne, bogate domy i tam mógłbym mieszkać) i wątpię, że kiedykolwiek przestanę...

FK

Oj, Goku, naraziłeś się, myślę, wielu Forumowiczom stwierdzeniem, że brzydzisz się wsi. Dzięki wsi masz co jeść - nie da się ukryć  :terefere:

Pudelek

FK głosisz komunistyczne hasła! Może będziesz jeszcze nawoływać do obowiązkowych wykopków.  :los:
My w mieście robimy swoje, a Tamci na wsi swoje. Zresztą za darmo tego jedzenia nie mamy.
Ja również źle się czuję na wsi. Chociaż wiem, że mógłbym się przyzwyczaić. I nawet kurę bym na rosół przygotował :P

FK

Czy stwierdzenie "dzięki wsi masz co jeść" jest komunistycznym hasłem, Pudelku..?!
Popatrz, popatrz... Nieświadomie udzieliła mi się atmosfera tygodnia PRL-owskiego z Domu BB.
Na wykopki jeździłam akurat z przyjemnością, wyobraź sobie  :terefere:
Każy robi to, co lubi i pisze to, co myśli.
Cytat: PudelekMy w mieście robimy swoje, a Tamci na wsi swoje.
Ciekawe, do której grupy mnie zakwalifikujesz, skoro pochodzę ze wsi, ale od 15 lat mieszkam w mieście. Należę do MY czy do TAMCI?  :los:
Ja myślę, że dziewczyny nieźle namieszają na tej farmie.

chatiflatt

:hmm: co by tu napisać żeby nikogo nie obrazić..

ja mieszkam na wsi, i robiłem już takie rzeczy na tej wsi że po prostu nie bede opowiadał, bo niektórym z Was otwory słuchowe by się same zatkały :hahaha: noo, naprawdę.

3 lata temu, mniej-więcej, przyjechałem do stolicy. No i przeżyłem :szok: :kreci: - bieganina, pośpiech, jak nie 'lecisz' np do metra to z tyłu cię depczą... Masakra! Potrafię się odnaleźć w mieście, ale najlepiej odpoczywam u siebie, tam przynajmniej jest spokój, cisza. Ale szanuję to że niektórzy z Was nie lubią wsi. Szanuję - aczkolwiek nie rozumiem. Może macie w głowach obrazy wsi jako zacofanie przemysłowe i kulturowe. Hmm, wies to taki 'ekosystem', ma swoją własną specyficzną kulturę. I w ostatnich latach świetnie rozwija się pod kątem przemysłu i technologii.
Goku, robale masz też u siebie w domu - tylko świetnie pochowane, poza tym, statystyczny człowiek połyka w swoim życiu 2-4 pająków w nocy. Więc wiesz... ;)
Barbara Weston

FK

Cytat: chatiflattstatystyczny człowiek połyka w swoim życiu 2-4 pająków w nocy.

Od momentu, kiedy to przeczytałam - śpię w masce. I zaczynam rozumieć Michaela Jacksona  :szok:

joker

Cytat: chatiflatt3 lata temu, mniej-więcej, przyjechałem do stolicy. No i przeżyłem :szok: :kreci: - bieganina, pośpiech, jak nie 'lecisz' np do metra to z tyłu cię depczą... Masakra! Potrafię się odnaleźć w mieście, ale najlepiej odpoczywam u siebie, tam przynajmniej jest spokój, cisza.
Trochę Cię rozumiem, ja w prawdzie nie jestem ze wsi, ale z mniejszej miejscowości i mam dokładnie takie same wrażenia - w dużych miastach wszyscy gdzieś biegną!!!