Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

FK

Po wyznaniach Marcisza w ubiegłotygodniowym BB Show podejrzewam, że wolałby być prowadzony przez Joannę. Po drodze mogliby przynajmniej uciąć sobie jakąś "mięsną" pogawędkę (...) :los:

Tom Kruz

:ubaw:  :ubaw:  :ubaw:
Bez ''stałego gościa'' ani rusz. Grzegorz Marcisz - operator.

ixa86

Czy oni kogoś bawią ??  :kreci:

chatiflatt

no myślę że Państwo Smith się uśmiali [rechu-rechu]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

gulczas

Wczorajszy RING był drętwy.Zawiodłem się trochę, bo poprzednie mi sie podobały.Ta Magda jest strasznie nudna kobita.Jak Ona się dostała do tego BB?

A ta strona: https://psikusowo.pl/ Bardzo ciekawa. :D

FK

Cytat: gulczasWczorajszy RING był drętwy.

Chyba SHOW a nie RING..?  :terefere:
Na stronce internetowej, którą podałeś gibają się źdźbła traw. O co chodzi, nie wiem.

gulczas

Oczywiście chodziło mi SHOW a nie RING.Pomerdało mi się :D .

We wczorajszym programie Magda powiedziała że wykupiła ten adres (psikusowo.pl) i o ile dobrze zrozumiałem (bo słuchałem tylko jednym uchem :D) to mają razem z Bartkiem coś tam na tej stronie tworzyć.Co nie usłyszałem bo musiałem na chwile wyjść.

Na razie tylko zboże się kiwa.

Pudelek

Skoro mają tworzyć Magda z Bartkiem to mam nadzieję, że to zboże będzie się jak najdłużej kiwać!

Showmag

Grupa Operacyjna w "Big Brother Show"
Atrakcją każdego programu "Big Brother Show" jest występ muzycznej gwiazdy. Gościem najbliższego odcinka będzie zespół Grupa Operacyjna.

Zespół zasłynął ostatnio z szeroko komentowanego w mediach "incydentu w windzie" z Dorotą "Dodą" Rabczewską i jej ochroniarzami, po którym to zdarzeniu Doda trafiła do szpitala poddając się kolejnemu zabiegowi kręgosłupa.

W skład zespołu wchodzą Mieszko Sibilski i Ziemowit Brodzikowski. Ostatnim wielkim sukcesem grupy jest nagroda za najlepszy debiut roku na festiwalu VIVA Comet, który po raz pierwszy odbywał się w Polsce (wcześniej nagrody VIVA Comet były wręczane m.in. w Niemczech i na Węgrzech). Gala wręczenia nagród odbyła się we wrocławskiej Hali Orbita.

Podczas sobotniego wieczoru Grupa Operacyjna wykona utwory: "Bądź sobą", "Mordo ty moja" i "Miejsce dla wariatów". Premiera płyty zespołu miała miejsce 19 października.

chatiflatt

Eeee... Hyp-hop..  :kreci:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Exile

Ktoś wczoraj oglądał? Mogę prosić o małe streszczenie?

Tom Kruz

Jestem zbyt leniwy, aby napisać porządne streszczenie, a zatem w punktach:

1. program poświęcony geriatrycznej części ekipy BB 4.1 - w studio byli znajomi i rodzina pani Zofii i pana Mariana;
2 były też koleżaneczki i piękna (bez ironii) siostra Joanny - temat ''romans'' w domu BB;
3. nie było Grzegorza Marcisza  :los: .

mseptember

..i był to pierwszy BBShow, który mi się podobał.

Matthew

Cytat: mseptember..i był to pierwszy BBShow, który mi się podobał.
Serio? Ja przełączyłem po 20 minutach bo niebardzo zaciekawił mnie temat Zofii i Mariana
oraz nie przepadam za "Grupą Operacyjną".

mseptember

Serio. Było pogodnie, sympatycznie, nikt się na nikogo nie darł, nie musiałem oglądać żadnej zakazanej gęby, mogłem oglądając spokojnie zająć się pracą. Ale zdaje sobie sprawę, że dla niektórych to oznacza brak wszelkich atrakcji :). A Grupa Operacyjna była całkiem zabawna.