Jak Oni Śpiewają 2

Zaczęty przez Showmag, Śr, 09 Maj 2007, 13:18:34

Luxis

Znudził mnie już ten program, słabe gwiazdy, słabe głosy, oby nie było 3 edycji.

Goku

Kasia odpadła :(... Przynajmniej nie będę już musiał oglądać tego programu z pseudogwiazdeczkami, bez talentu ani głosu... I nie będę musiał oglądać tego grubasa - Liszowskiej!!! Nie trawię jej...

Pudelek

Sowińska też wiekszą gwiazdą nie jest. Ale to nie fair, że odpadła. Lubię ją.
Widziałem, że w tygodniu bardzo często reklamowano Kubę i podawana jego numer SMS. Reklamy Kasi nie widziałem ani razu...

chatiflatt

to chyba polsatowski cios w plecy, bo sowinska gra w [eee] Tylk miłość bodajże [ktoś to chyba ogląda..]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kardines

Ja nie ogladam 2 edycji bo prawie nikogo tam nie znam (jakies 3-4 osoby na kilkanaście) w pierwszej edycji było odwrotnie. Jesli nie wezna bardziej znanych osób to z nastepna edycja bedzie taka sama.

Luxis

Cytat: KardinesJa nie ogladam 2 edycji bo prawie nikogo tam nie znam (jakies 3-4 osoby na kilkanaście) w pierwszej edycji było odwrotnie. Jesli nie wezna bardziej znanych osób to z nastepna edycja bedzie taka sama.
dokładnie, mam takie same zdanie - nic dodać nic ująć :bravo: ja może znam, z widzenia z jednego serialu/odcinka, ale ich imion nawet nie znam...

chatiflatt

no ale to są 'gwiazdy', jak możecie....?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

To kim wobec tego jest Krystyna Janda..?

chatiflatt

CytatTo kim wobec tego jest Krystyna Janda..?
ikoną polskiego kina i teatru. Patrycja Kazadi nie jest póki co taką ikoną [i raczej nią nie zostanie]
Barbara Weston

Luxis

Cytat: chatiflattPatrycja Kazadi nie jest póki co taką ikoną [i raczej nią nie zostanie]
wcześniej nawet o niej nie słyszałem, dowiedziałem sie w 1. odcinku JOŚ 2, który z ciekawości oglądałem, ale był to ostatni odcinek dla mnie, heh :P może jeszcze finał obejrzę, nie wiem..

Pudelek

Dzisiaj w programie podano wyniki głosowania widzów: 50,4%:49,6%. Jak ja lubię takie wyniki. Wyleciała Trzepiecińska, która podobno miała zagwarantowane wejście do trójki.
Poza tym miało być starcie Andrzejewicz vs Zapendowska. Niczego nie było.
Reszty nie oglądalem no bo po co...

podmark

Hehe - zarówno wejście do trójki, jak i starcie Andrzejewicz z Zapendowską to wymysł pudelkopodobnych serwisów (zresztą wg. "potwierdzonych" informacji tych serwisów na temat ustawionych finałów, to domniemani zwycięzcy kilku programów z gwiazdami już z tych programów odpadli  :plask: )

Dzisiejszy program stanowczo za długi - on powinien być zmieszczony w półtorej godziny - niemalże 3 nie są na moje możliwości :)

chatiflatt

okazało się że Andrzejewicz jest "gwiazdą polskiej estrady"... To policzek dla pani Alicji Majewskiej..
Barbara Weston

podmark

Jednak nie tylko Czwórka nie umie trzymać się znanych już wcześniej zasad. Wczoraj był półfinał JOŚ i o wejściu do finału powinni zdecydować tylko widzowie (tak przynajmniej było w pierwszej edycji i było to najsprawiedliwsze), a tu nagle wyskakuje wyeliminowany Krawczyk i daje Brylantowego Jokera. Jeżeli tak stawiają sprawę, to już w pierwszej edycji powinni pozwolić Herbuś wybrać pierwszego finalistę. Przegięcie !

Miałem nadzieję, że w finale walczyć będą dwie najzdolniejsze uczestniczki, a nie Polk i jedna z nich. Patricia ma małe szanse na wygranie  w głosowaniu z Liszowską. W finale wygra pewnie Lisza, bo po co Polkowi płyta ? (świetnie to on nie śpiewa, tylko -moim zdaniem- jest faworyzowany przez jury, a  w szczególności Edytę G.)

chatiflatt

boshh.. to już był półfinał..?
ja w ogóle zapomniałęm że taki JOŚ istnieje  xD
Barbara Weston