You Can Dance - Po prostu tańcz!

Zaczęty przez lol, Cz, 21 Cze 2007, 14:41:27

chatiflatt

Bracia Mroczek zanim zostali Tańczącymi z Gwiazdami i Tańczącymi na lodzie także dawno dawno temu zajmowali się tańcem :hahaha: Uważaj, Tom, możesz zostać 'gwiazdą' taką jak Mroczki :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

W przedszkolu tańczyłem w kółeczko z innymi dziećmi  :zabek:
Tom Kruz nie ujawnia swoich tajemnic.

Edit.
Mroczki zajmowali się tańcem wcale nie tak dawno i to w zespole, który corocznie zdobywa tytuły mistrzostw Polski, Europy i świata. Co prawda robili tam bardziej za tło dla prawdziwych talentów, ale jednak solidne przygotowanie teraz się im przydaje.

FK

Cytat: Tom KruzTom Kruz nie ujawnia swoich tajemnic.
Szkoda - musiałeś mieć jakąś niemiłą przygodę w przedszkolu :zabek:

Tom Kruz

Cytat: FKmusiałeś mieć jakąś niemiłą przygodę w przedszkolu :zabek:

Uprzędzając Twoje pytanie - nie chcę o tym porozmawiać :D.
Dobra, nie uprawiajmy prywaty tylko trzymajmy się głównego wątku bo nas stąd pogonią.
Agata do boju !!!!!

FK

Cytat: Tom KruzUprzędzając Twoje pytanie - nie chcę o tym porozmawiać
Nie zapytałabym już (...)
Piszesz o Agacie - która to dziewuszka..? Nie znam dokładnie uczestników, ponieważ każdy z nich osobno mnie fascynuje.

chatiflatt

ciekawe ciekawe, jak jeden z głównych głosów tego forum ucieka od odpowiedzi :D

Diana - nie daj sieŁ :bravo:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Agata to ta śliczna blondynka z jakiejś małej wioski, która już 2 razy była zagrożona. Ujmujący uśmiech i seksapil. No i duży talent taneczny. Technicznie jest kilka dziewczyn lepszych, ale właśnie ją uwielbiam najbardziej. Szkoda, że nie ma kogoś takiego w BB 4.1 ....... A może i lepiej?

Edit. Diana też jest fantastyczna.

FK

Agata, która potrafi prowadzić ciągnik, tak..?

EDIT:

https://youcandance.onet.pl/uczestnicy.html
Wszystkich znałam "z widzenia", ale dzięki powyższej stronie wiem, o kim mowa...  :yeah:

ixa86

ale się wątek rozwinął nonono :yeah:  Tom - a co uważasaz, że Twoja fizjonomia by mnie urzekła    :zabek:

FK

Tyle o Agacie ostatnio rozmawialiśmy... Pa - Agata  :bye: .
Szacun dla każdego z Finalistów YCD

FK

Ale cieszę się, że został Piotruś  :wisienka:

chatiflatt

i na taką decyzję czekałem  :bravo:
widzowie jednak znają się na tańcu :yeah:
Barbara Weston

FK

... szkoda, że podobnego przełożenia głosowania widzów, dotyczącego udziału uczestnika w widowisku nie widać w BB 4.1 :terefere:

Goku

Ha! Lubię ten program bo zawsze odpadają ci, których ja chciałbym wywalić xDD... Mam nadzieję, że wygra Ida lub Maria ;)