The Amazing Race 12

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 28 Lis 2006, 19:50:06

Pudelek

No i póki co nie ma spoilerów. Może tylko takie, ze w tej edycji na trasie pojawią się trzy "nowe" europejskie państwa:
Spoiler
Litwa, Islandia, Chorwacja
[Zamknij]
. A ja lubię etapy "europejskie".  :yeah:

joker

O ile dobrze pamiętam to
Spoiler
Islandia była już w którejś serii
[Zamknij]
więc to nie jest "nowe" państwo :P

Gario

Spoiler
"Ireland, Lithuania, Croatia, Netherland and Burkina Faso
50,000 miles seems to indicate that TAR teams travel somewhere in Asia on the way to Alaska"

czyli Irlandia, Litwa, Chorwacja z nowych europejskich
[Zamknij]

Pudelek

Jest już oficjalna strona: https://alpha.cbs.com/primetime/amazing_race12/ na której można zobaczyć drużyny. Największe zainteresowanie pewnie wzbudzą: klony Dustin i Kandice, lesbijki pastorki i para gotycka ( to on i ona czy ona i ona? Wyglądają na transwescytów.)

Exile

Uważam, że to ona i ona, ale wsześniej jedna z nich była mężczyzną.
Spoiler
Jak dobrze, że nie odwiedzą Polski, bo pewno były by wyklęte, albo coś
Spoiler
[Zamknij]
[Zamknij]

Luxis

Cytat: Exile
Spoiler
Jak dobrze, że nie odwiedzą Polski, bo pewno były by wyklęte, albo coś
Spoiler
[Zamknij]
[Zamknij]
słucham?? masz jakąś dziwną mentalność... :/

Ogólnie program zapowiada się bardzo ciekawie... kto wie może będzie jakaś przesiadka samolotowa w Warszawie czy Krakowie :)

Mau

jestem po pierwszym odcinku :)

i jednak karma is a bitch :D

Goci są fajni :) a osiołki rządzą swiatem :D
radioactive. dalej zła

Pudelek

Mau szybka jesteś! Ja dopiero ściągam i mam obawy czy ten sezon będzie równie dobry co dwa poprzednie, które są jednymi z moich ulubionych edycji tego programu.

Rosa

Cytat: PudelekMau szybka jesteś! Ja dopiero ściągam i mam obawy czy ten sezon będzie równie dobry co dwa poprzednie, które są jednymi z moich ulubionych edycji tego programu.
TAR 10 i 11 były lepsze od 2,3 czy 5? W CZYM !? :kreci:  :los:

Pudelek

W sumie wymieniłeś wszystkie moje ulubione sezony. 2 i 3 sezon to były bardzo udane początki. 5 edycja cechowała się trafnym doborem uczestników co zapewniało emocje do samego końca. A 10 i 11 edycja to według mnie reanimacja/ pokonanie kryzysu po zdecydowanie słabszych edycjach (8 (porażka) i 9  oraz 6 i 7, które pomimo że były dość ciekawe to jednak brakowało jakiejś świeżości).
Boję się, że 12 niczym nie zaskoczy i przez to ktoś dojdzie do wniosku, że już nie warto dalej kręcić tego programu.

Kotelet

Brakowalo mi troche Amazing Race ;)

Odcinek taki jak zwykle, niczym nie zaskoczyl, bo i nie mial czym ^^

Osly znaja sie na ludziach xD <jak oni bardziej krzyczeli to on sie bardziej nie ruszaly ;P>

Podobno ten koles <z tej pary co odpadla xD> byl wieksza "bicz" od Karmy xD Zle to mu wyszlo, okazalo sie, ze ona jest gorsza ;)

Czekam na nastepny Ep, wtedy powinno sie powoli rozkrecac xD

Przegladajac zagraniczne fora zobaczylem ze w wyscigu beda dwa nowe elementy, U-TURN i SPEED BUMP... Ciekawe co to ;P

Rosa

Całkiem niespodziewanie premierę TAR12 ogladało prawie 14 mln widzow a jest to wynik lepszy niz KAŻDEGO odcinka z poprzednich dwóch edycji.. Biorąc pod uwagę strajk scenarzystow nie zdziwilbym się gdyby CBS niedługo podjeło decyzję o jak najszybszym kręceniu nast edycji.

igiko

Ja też już obejrzałem odcinek OK ale nic specjalnego trochę bezsensu była podróż na wyspę żeby z niej wrócić mogli wymyślić coś innego.
The Amazing Race fan

Pudelek

Jak dla mnie był Race ale nie Amazing. Ale to dopiero początek. Nie zniechęcam się i czekam na kolejne odcinki.

Rosa

WOW, myślałem że blondi nie dadzą rady tej szafy podnieść a jednak .. :bravo: a potem jeszcze bezproblemowy skok przez wodę  (oczywiście ten właściwy  :ubaw: a nie powrotny):bravo:  :bravo:
Taki dziadek jak ten chińczyk może wkurzać :) Wnuczka naprawde ma ANIELSK¡ cierpliwość. :ubaw:

Zasłużona eliminacja bo ten zespól co odpadl nie nadawał się do wyścigu.