Tydzień 08 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 22 Paź 2007, 20:55:53

mseptember

Heh, Królowej Izabeli zaczyna trochę odwalać, super! :D

FK

Dobra jest - jak będzie taka surowa, to powinna liczyć się z nominacjami ludu  :los:
Kaśka L. już się na Nią zapięła (...)

Showmag

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata, w tym także relacje live z kamer internetowych i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania :)

skaty

A może na królową nie będzie można głosować?

Tom Kruz

Takie rozwiązanie wydaje się logiczne, bowiem z założenia królowa ogniskuje na sobie niechęć innych mieszkańców i przyznanie przez producentów tego tytułu oznacza de facto pewną nominację (patrz. rozmowa Kasi L, Jolki i innych). A może chcą się pozbyć Izy jako ''nudnej'' i ''nic nie wnoszącej'' tak jak Agaty Gawędy?

mseptember

Wydaje się logiczne, ale jeżeli to zrobią, to znowu się zacznie gadanie o manipulacji, no bo.. zacytuję "dlaczego ona a nie ja?". Ale.. jak nie będzie chroniona i ją nominuja, to też będzie manipulacjia... Heh.

Pudelek

Hahaha. Popadliśmy chyba w jakiś obłęd z tymi manipulacjami. Myślę, że jeśli Iza zostanie zwolniona z nominacji to będzie ok, w związku ze specyfiką zadania tygodniowego (tak jak w tygodniu Wielkiej Siostry). A jeśli będzie ją można nominować to też nie będzie jakieś przegięcie. Wydaje mi się, że Iza nie przeszkadza specjalnie produkcji. Inaczej pewnie byłoby gdyby na jej miejscu znalazła się Kaśka L. lub Jola.

FK

Cytat: PudelekWydaje mi się, że Iza nie przeszkadza specjalnie produkcji. Inaczej pewnie byłoby gdyby na jej miejscu znalazła się Kaśka L. lub Jola.
Ale czy to oznacza, że według Ciebie Kaśka L. lub Jolka produkcji przeszkadzają..? Tak jakoś zabrzmiało a jak faktycznie jest - widzimy sami. Nie mam podglądu do Domu BB, ale ciekawi mnie fakt, czy Izabela pozwoliła ludowi spać w sypialni. Zadanie mi się podoba. Iza w tej roli także. Chyba najbardziej Ona.

FK

Tydzień Królowej Angielskiej uważam oficjalnie za rozpoczęty ;)
Zadanie ciekawe. Zobaczymy, jak z wykonaniem i w jaki sposób zostanie rozliczone przez Wielkiego Księciunia.

Pudelek

Moja wypowiedź nie była do końca precyzyjna. Chodziło mi o to, ze akurat Iza ani przeszkadza ani specjalnie pomaga produkci. Kaśka L i Jola nie przeszkadzają, a zdecydowanie ułatwiają tworzenie ciekawych materiałów. Gdyby one były namiejscu Izy to immunitet od nominacji rzeczywiści mógły wydawać sie podejrzany...

FK

Tak właśnie pomyślałam. Mimo wszystko ciekawi mnie, czy zadanie będzie miało coś wspólnego z nominacjami. No i, jak Wielki Brat rozliczy to zadanie - według czego..? Własnego widzimisię, czy oceny pozostałych mieszkańców.

Fireman

Tom Kruz napisal:

CytatTakie rozwiązanie wydaje się logiczne, bowiem z założenia królowa ogniskuje na sobie niechęć innych mieszkańców i przyznanie przez producentów tego tytułu oznacza de facto pewną nominację (patrz. rozmowa Kasi L, Jolki i innych). A może chcą się pozbyć Izy jako ''nudnej'' i ''nic nie wnoszącej'' tak jak Agaty Gawędy?

Nie sadze ze tak jest , to sa dorosli ludzie i wiedza ze z ta krolowa to tylko zabawa , watpie zeby to mialo jakis realny wplyw na wzrost sympatii czy antypatii do jakichs uczestnikow : )

Fireman

Tak ale wiecie co ? Jedna rzecz mi sie nie podobala. Ze stroje straznikow sa a tradycji angielskiej .... a czemu nie naszej polskiej ? Co ? Nie mielismy krolow i krolowych ? Ehhhhh brak poszanowania dla tradycji :S

Pudelek

A przykład Moniki Sewioło w tygodniu wojskowym....

Tom Kruz

Właśnie się dowiedziałem, że najsłynniejsze angielskie wiezienie jest w ...... San Francisco.
A myślałem, że tylko Jola i Jola Bis mają wiedzę ogólną na poziomie pantofelka lub eugleny zielonej.