Promocja w mediach

Zaczęty przez joker, So, 02 Cze 2007, 11:50:03

Toni

Z 1dnej strony tak,zaś z 2giej jak już ktoś coś ogląda bo chce to oglądać i ogląda to już od dawien dawna to ja bym nie przerzucił się na coś innego. Stąd nawet zmiana emisji na nie wiem jak bezpieczną porę nie podniosłaby drastycznie wyników oglądalności.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

nic nie wygra z M jak Masło. Nawet gdyby w BB był jakiś super-extra-giga-zaje-fajny TWIST !!

ludzie wolą oglądać perypetie rodziny, których jedynymi zmartwieniami są nie zapłacone na czas rachunki za elektryczność, bo Lucjan zapomniał, hahahahahahaa
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Wyniki oglądalności Big Brother 4.1 utrzymają się na stałym poziomie do finału. Nie liczyłbym na żadne większe zainteresowanie. Dla nas fanów najważniejsze że Wielki Brat wrócił. :zabek: Ostatnio Czwórka czesto emituje reklamy głównie odcinków tych od pon-ku do pt-ku. Był taki okres że nie było żadnych reklam. Taka rekalama spowoduje że zawsze więcej osób zobaczy sobie któryś z odcinków.

Tom Kruz

Cytat: ToniWyniki oglądalności Big Brother 4.1 utrzymają się na stałym poziomie do finału. Nie liczyłbym na żadne większe zainteresowanie.

Taka rekalama spowoduje że zawsze więcej osób zobaczy sobie któryś z odcinków.

:hmm: To w końcu nie liczysz na większe zainteresowanie czy wręcz przeciwnie?

Exile

Za mało było ogłoszeń w mediach przed premierą. Reklamy w dodatku telewizyjnym GW to za mało... Teraz już nic się nie zrobi... płacz nad rozlanym mlekiem

Toni

O reklamie przed startem się wogóle nie wypowiadam bo to jest śmieszne żeby na kilka dni przed dopiero wystartować z tym. Wyniki oglądalności byłyby lepsze gdyby nie tak na ostatnią chwilę wystartowały te rekalmy. Reklama w radiu była oke tylko za późno to wszystko. No ale teraz to już po wszystkim...

FK

Zastanawiałam się, gdzie o tym napisać i wypadło, że tutaj. Promocja w mediach na 5 minut przed Finałem: dziś BB nieprzerwanie w godzinach 20.00 - 23.30. Oczywiście powtórki  :P

Toni

Poniedziałkowe 3,5 godziny z Big Brother trwają od ostatniego tygodnia października. Fakt że programu Show nie było powtórki,tylko w niedzielę pomiędzy Big Brotrher Ring a Ring-wyniki i to w dodatku skrót. Show powtorki także w niedzielę nad ranem czy w nocy jak kto woli bo o ok. 2:30. Tak samo jest z powtórkami codziennych odcinków,po godz. 1:00. Mam nadzieję,że o finale Big Brother 4.1 będzie można słyszeć od początku grudnia.