Survivor 15: China

Zaczęty przez Showmag, Śr, 18 Kwi 2007, 15:26:44

omiii

Cytat: PudelekJasne, że każdego choćby po wyglądzie lub krótkiej wypowiedzi na byle jaki temat można już oceniać. Ale jak trafne będą takie oceny?

O tym się przekonamy :] we wrzesniu po premierze

Showmag

Survivor 15: China: Startuje "Survivor 15: China"
Już w ten czwartek w USA zadebiutuje 15 edycja reality show "Survivor", w Polsce znanego pod tytułem "Ryzykanci" i "Robinsonowie".

Tym razem akcja programu rozgrywać się będzie w Chinach. W widowisku weźmie udział 16 osób, które tak jak w poprzednich sezonach, przez 39 dni będą walczyć o przetrwanie. Uczestnicy podejmą rywalizację o milion dolarów i tytuł Ocalałego.

W "Survivor 15: China" zabraknie na pewno motywu Wyspy Wygnańców, którego potencjał został już wyczerpany. Na pewno jednak pojawi się ukryty Immunitet Nietykalnosci, znajdujący się tuż pod nosem graczy. W programie zastosowane zostaną także nowe twisty. Piętnasta edycja obfitować będzie między innymi w porwanie osób wchodzących w skład przegranego plemienia, głód, a także podróż uczestników do Wielkiego Muru Chińskiego.

Premiera "Survivor 15: China" będzie miała miejsce w czwartek, 20 wrzesnia w CBS.

* * *

Jednoczesnie nie ustają spekulacje na temat "Survivor 16". Wielce prawdopodobne jest, że będzie to druga edycja "All-Stars", w której tym razem wzięliby udział zawodnicy znani z edycji od 9 do 15. "Kolejna edycja 'All-Stars' nie byłaby złym pomysłem" - powiedział ostatnio prowadzący program, Jeff Probst. Przypomnijmy, że finał "Survivor 8: All-Stars" - edycji emitowanej wiosną 2004 roku, obejrzało 24,8 miliona widzów. Był to najlepszy wynik programu od czasu emisji drugiego sezonu tego reality show. Dlatego też emisja "Survivor 16: All-Stars" byłaby szansą na ponowne zainteresowanie widzów widowiskiem.

Piotr_K

hehe, już się nie mogę doczekać. :D

20:00 w USA to 2:00 rano w Polsce?

Pozdrawiam!

Kotelet

Obejrzalem juz pierwszy i nie moge sie doczekac drugiego ep! Mysle, ze ta edycja napewno bedzie lepsza od poprzedniej ;)

*Bardzo podoba mi sie intro ;P Muzyka swietna ^^
*Podzial klasyczny, wedlug widzi mi sie producentow ;) Powrot do korzeni 16 osob tez jest dobry ^^
*Przewijajace sie motywy chinskie xD <uwielbiam ta kulture>
*Pierwsza konkurencja bardzo fajna, nawiazujaca do kultury, dynamiczna i pelna emocji
*W miare rozni ludzie z tego co widze po pierwszym ep

Czekam na wiecej, narazie jest dobrze ^^

Piotr_K

Dokładnie. Pierwszy epizod bombowy :D. Ciekawe wątki się zapowiadają ( chrześcijańskie i anty chrześcijańskie (Courtney))
Również nie mogę się doczekać następnego odcinka (już jutro).
Todd okazał się zabawny ( zwłaszcza jak mówił "it's a million dollars.That is a loooooot of money" ten jego głosik był zabójczy. :D)

Sceny Courtney w świątyni (te jej minki albo "złe pozycje modlitewne")
Ogółem to 10/10 :)

Rosa

Cytat: Piotr_K
Również nie mogę się doczekać następnego odcinka (już jutro).
A nawet pojutrze ;)
Również podobal mi sie początek programu. Wydaje mi się  (choć troszkę za wcześnie to oceniać) że wreszcie wzieli ciekawszych ludzi niz w poprzednich edycjach.

Piotr_K

Wiesz co, ja mam takie same odczucia :D Może jest to spowodowane tym, że tak długo czekałem na tą edycją.. napięcie rosło itp. Jak myślicie, kto odpadnie teraz, albo wkrótce?

Pozdrawiam!

Rosa

Dobra, drugi odcinek obejrzany i śmialo mogę powiedzieć że sezon mnie wciągnął  :bravo:  :bravo: .
Oby tak dalej to oglądalność się utrzyma i może ujrzymy sezon 17 :). Dobry casting to jest jednak to (a rózwnież fajne konkurencje).

Najzabawniejsza na razie jest Courtney :) Jej wywiady (ten w insiderze jest niezły) są śmieszne, I O TO CHODZI.

joker

Zauważyliście, że producenci (albo on sam) próbują zrobić z Todd'a takiego Roba z S6?
Ja jeszcze muszę się trochę wkręcić, narazie oglądam z przyzwyczajenia :gwizd:
A i mam jeszcze taką prośbę - nie bardzo zrozumiałem o co chodzi z tym twistem, że członek przegranego plemienia przechodzi do zwycięskiego, dostaje jakąś wskazówkę o HI... może to ktoś wytłumaczyć?

Kotelet

Ja juz po drugim xD

Narazie swietnie! Konkurencje super ;) Ludzie bardzo ciekawi i zroznicowani ^^ Twist z HI bardzo mi sie podoba ^^ Ciekawie pomyslanie, mozliwosc interakcji i strategi ;)

Joker wygrana druzyna musi wziasc kogos z przegranej druzyny, ta idzie z nimi do nastepnego IC. Dostaje zamknieta wskazowke na temat HI <otworzyc jej nie moze> i musi dac ja komus z plemienia ktory ja "przygarnal". Osoba ta w samotnosci otwiera ta wskazowke.

Rosa

Czy mowiłem już że lubię Cortney? Mówiłem  :zabek: więc się powtórzę. :terefere: Ona tak totalnie nie pasuje do tego programu że aż życzę jej jak najlepiej.
Niech przetrwa tylko następną radę to potem w śrokowej części wyrzucani są zazwyczaj najsilnielsi. :boks:

joker

Mi, aż było jej szkoda :bye: Kto ją wystawił do takiej konkurencji?! Powinni byli ją wziąć do przeciągania, dali by jej jeszcze do pomocy James'a i mieli by o wiele większe szanse na wygraną.

Piotr_K

Mi tez było jej szkoda. Niby taka zawzięta i ostra, a jednak łzy w oczach miała.
Wydaje mi się że to przecinanie deseczek sprawiało wrażenie bardzo prostego zadania, więc dlatego ją wybrali.

Mam pytanko.. można pisać kto odpadł itp? no nic, teraz będzie spoiler :D

Szkoda że przegłosowali Leslie. Już jej tak dobrze szło... :(

Pozdrawiam!

joker

No i co powiecie na zachowanie dziewczyn w 5 odcinku?
Muszę przyznać - dobrze przemyślane zagranie. Jeśli tym samym sposobem wywalą Jamesa to wyrównają ilość członków z oryginalnych plemion, to by było dla nich korzystne przy połączeniu plemion o ile Frosti albo Sherea nie zaczną kręcić z Fei Long.

Kotelet

Ten sezon jest takim swiezym powiewem po tych kilku mniej ciekawych seriach ;P Z odcinku na odcinek coraz bardziej sie wciagam i czekam z niecierpliwoscia na nastepny ^^

Co do planu dziewczyn... Tak naprawde nie maja nic do stracenia, a moga zyskac o wiele wiecej, mysle, ze plan PG sie nie powiedzie, a sama PG bedzie w AS2 ;)

Czekam na nastepny ep! I polaczenia plemion ;)