Paweł Mańka

Zaczęty przez Showmag, Nd, 14 Paź 2007, 21:38:28

joker

Pewnie będzie tam siedział i czekał na ludzi z castingu, który właśnie trwa na stronie.

FK

A dlaczego Paweł miał się "sprzedawać" obu Kasiom? I dlaczego One Go tak zjechały..?

joker

Moze to była próba odwrócenia uwagi, że dom BB jest Jolkocentryczny :hmm:
Myślałem, że polegnę jak one tam siedziały i go przesłuchiwały. Zachowywały się jakby miały nie wiadomo jaką władzę w swoich rękach. A nie wzięły go chyba tylko dlatego, bo się okazał zby mądry jak dla nich (no i się nie uśmiechał, co chyba oczywiste wykluczyło go już na samym początku :los: )

skaty

Według mnie nie wzieły go dlatego, że nie pali i pije sporadycznie:)

FK

Widziałam zachowanie obu Katarzynek i ich ocenę Pawła w PZ. joker - przyznaję rację - przez chwilę mogły poczuć się jak komisja castingowa. Ciekawe, jakie zrobią miny, jeśli Paweł mimo wszystko wejdzie do Domu BB :los:

Rsk

Cytat: FKWidziałam zachowanie obu Katarzynek i ich ocenę Pawła w PZ. joker - przyznaję rację - przez chwilę mogły poczuć się jak komisja castingowa. Ciekawe, jakie zrobią miny, jeśli Paweł mimo wszystko wejdzie do Domu BB :los:
On juz tam jest.  :terefere:
Wszedl wczoraj w nocy  :gwizd:

FK

Cytat: RskOn juz tam jest.  
Wszedl wczoraj w nocy
Żartujesz?! No ładnie... Szopka w październiku :los:

Jack-Dragon

Może i żałosna szopka ale chętnie bym zobaczył reakcje tych dwuch aniolków od  castingu.

FK

I ja o tym pomyślałam - nie mam dostępu do kamer, ale ciekawi mnie też, jak Paweł się do obu odnosi.

Jack-Dragon

Wierzę w chłopaka że oleje te dwie POCZWARY .

cranberry

Zuch Jola, że zadecydowała o wejściu Pawła  :bravo: Ale dwie pindy miały kwaśne miny  :yeah: Oczywiście Kasia W. raz dwa zmieniła stanowisko, wyspowiadała się w wpokoju zwierzeń i oczyściła z "winy". W trybie ekspresowym zmienia zdanie, ale nie na tyle ekspresowym, żeby tego niezauważyć  :zabek: Paweł miał uciechę z ich reakcji, ciekawe jak potoczą się ich relacje..

joker

hahaha dobrze tak tym "siksom"!! ale po raz kolejny okazało się, że to Jolka ma ostateczne zdanie w tym domu :(

cranberry

Ostateczne zdanie w tym domu to ma Wielki, a że tak jakoś współmierne ze zdaniem Joli to inna sprawa  :P Poza tym, gdyby Paweł nie wszedł do domu, to by było bez sensu skoro już dostał się do programu. Za podjęcie niesłusznej decyzji dwóch zadufanych w sobie dziewczynek, uważających że Paweł nie dorównuje ich fajności, Wielki utarł im noska :yeah: I dobrze.

FK

Ja też się cieszę. I te miny "katarzynek", kiedy wszedł... Paweł ma teraz nad Nimi tę przewagę, że spokojnie może spojrzeć w lustro.

chatiflatt

Cytat: skatyWedług mnie nie wzieły go dlatego, że nie pali i pije sporadycznie:)
pali pali, źle usłyszałaś. A picie - cóż, na przystankach Woodstock robi się wieeele rzeczy. Ale on 'pije sporadycznie'
Cytat: Jack-DragonMoże i żałosna szopka ale chętnie bym zobaczył reakcje tych dwuch aniolków od castingu.
JuŻ zobaczyliśmy reakcję tych dwÓch Aniołków :bravo:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston