Mariusz Schulz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 14 Paź 2007, 12:50:20

Showmag

Temat poświęcony Mariuszowi Schulzowi, który już dziś wprowadzi się do Domu Wielkiego Brata

Exile

Skąd to wiesz? Że wejdzie?

slawek

Włączam nieczytane tematy a tu temat o Mariuszu Schultzie... Mówie sobie: czy to aby to forum :) Skąd te przecieki?
Sławek

FK

Cytat: ExileSkąd to wiesz? Że wejdzie?
Jak widać, nasz Admin ma wiarygodne źródła - wierzmy, nie pytajmy :D
Czacza mocno zdezorientowany bezpośredniością Aśki - On za Nią naprawdę nie przepadał...

chatiflatt

mam nadzieję że zgniecie kolejny pusty karton po zgniłym soku xD
niech go rozdepcze :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Cytat: FKCzacza mocno zdezorientowany bezpośredniością Aśki - On za Nią naprawdę nie przepadał...
poważnie? bo jak byli razem w pokoju, to właśnie oni złapali lepszy kontakt i razem weszli.. może jak będą już kilka dni w domku normalnym to wszystko z niego "wyjdzie" :devil:

FK

Kto wie..? Ale mnie zniechęcił do siebie zmianą zdania na temat Joanny (...) Zresztą, to w Domu BB nie zmienił jeszcze zdania..?

PoPek

Tylko krowa zdania nie zmienia...
Ja powiem tak ... koleś wydaje się spoko ... ale juz kilka osob wydawało mi sie spoko... i co ? zawiodłem sie strasznie :/

FK

Cytat: PoPekTylko krowa zdania nie zmienia...
I dzięki takiemu podsumowaniu można śmiało powiedzieć, że wszyscy w Domu BB są OK! Bo przecież zmianiają zdania, ale to nic nie znaczy (...)

PoPek

Swojego zachowania od początku nie zmieniły 3 osoby

Jolka - pewne osoby są nie reformowalne i nie można od nich za wiele wymagać
Marco - on widać ma swoje taktykę trzyma dobrze z J i A oraz nie podpada reszcie
Agata - jest tak zagubiona i bez barwna ze trzyma jej zdaniem z silną grupa co będzie niebawem drogo kosztowało

Reszta to jest już troszkę inna bajka

Lenartowicz - chyba najbardziej wyrafinowana osoba we wszystkich edycjach bb w Polsce
Adrian - gubi go jego sposób bycia i wiara w ludzi i taka K.L pięknie to na początku wykorzystała
Iza - w kupie siła wiec żeby zostać zmieniła grupę ... i raczej na dobre jej to nie wyjdzie ale człowiek który czuje sie zagrożony szuka oparcia w jakieś grupie
Kaska W - widać Lenartowicz z s... stała sie jej kumpela... wydaje mi sie ze są do siebie bardzo podobne i dlatego trzymają sie razem

Co Pani na to Pani Ewo ?:)

FK

Co ja na to..? Zadziwiająco dokładna wypowiedź. Mój poprzedni post był nieco ironiczny, ponieważ znam Mariusza i pamiętam Jego zachowanie w stosunku do Joanny. Przypominam sobie też Jego zażenowanie po wejściu do Sekretnego Pokoju i zrzędniętą minę na widok panny Chmielewskiej. A teraz nagle się polubili. Otóż uważam, że skoro Czacza nie lubi chamstwa, wulgaryzmów i lajtowego traktowania przeciwnikia - nie powinien był nagle zmienić zdania w stosunku do swojej współspaczki. Dlaczego..? Bo Ona jest właśnie osobą ze wszystkimi tymi cechami... Czy mnie PoPek zrozumialeś..?

PoPek

Dobra teraz kumam o co ci chodziło :)

FK

I super! :D Zobaczymy, czy Mariusz nadal będzie współpracował z Joanną w Domu BB (...)

joker

Ej! Bez kitu - jakie podchody robi do Izki... i ta noc w pokoju z panterką...
Ktoś z was pisał, że ona ma męża - ciekawe co on na to :ubaw:

FK

Ale ktoś też pisał, że wzięła ślub ze względu na obywatelstwo..? Czacza działa - nie ma co :szok: