Agata Gawęda

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:52:57

gulczas

Cytat: chatiflatta co ma się dziać?

Pisząc "Niech coś się dzieje" nie chodziło mi już nawet konkretnie o nią.Chodziło mi o to żeby się coś działo ogólnie w programie.W końcu po to jest program żeby telewidzowie mieli rozrywkę.A stacja zysk.Natomiast ona jest tylko pionkiem.Tak jak zresztą pozostali uczestnicy.Nie zrozumiałeś jeszcze tego?

chatiflatt

Cytat: Moja zgrabna dłoń prawa, lubiąca ironię,a co ma się dziać? że pójdzie w tany z facetem jak jej sypnie kasą?
w domu BB nie ma kasy, nie pójdzie w tany, nie poleci pod prysznic na sesję rozbieraną, nie skorzysta z Apartamentu... xD
nie zrozumiałeś przekazu?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

witam. jak myslicie czy agata bedzie automatycznie nominowana do opuszczenia domu WB o tym jak dostala przesylke z zewnatrz? hmm jak tak to tym samym uratuje Jolke i Adriana!

chatiflatt

Cytatjak myslicie czy agata bedzie automatycznie nominowana do opuszczenia domu WB o tym jak dostala przesylke z zewnatrz? hmm jak tak to tym samym uratuje Jolke i Adriana!
Lenka, chyba długo nad tym myślałaś.

Jeśli Ejdżi wypadnie, cała żółć programu BB 4.1 wyleje się na team Jolka Adrian i Marco
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Agata nie jest taka zła, po prostu jest nijaka, ale nie przeszkadza mi specjalnie i dlatego w tym tygodniu nie chce, aby odpadła..

Pudelek

Oczywiście mnie bardziej denerwuje Lenartowicz. Ale Agaty również nie lubię. Poza tym, że jest nieciekawa to jeszcze nieobiektywna. A zarzuca to innym. Dodatkowo jest płytka. Nie wykazała się dosłownie niczym!

Lenka186

nie ma to jak uzasadnienia agatki podczas nominacji.... Hmm duza dzewczynka a nie potrafi zdan dokladnie budowac .. :] wspolczucie !!

Luxis

po jakiej ona jest szkole - tak z ciekawości?? Poza tym może od dłuższego czasu mieszka w Anglii i dlatego zapomina polskich słów :P hehe

Pudelek

Uzasadnienia jak uzasadnienia ale na mnie większe wrażenie robi jej zachowanie podczas nominacji. Prawie zawsze przez jakąś dłuższą chwilę po udzieleniu jej głosu myśli co powiedzieć, po czym jak poda imiona osób i wypali te swoje argumenty to się mi nasuwa wniosek, że pewnie poszłoby jej lepiej gdyby nie myślala.

Lenka186

Zdecydowanie ... Myślenie nie jest domeną Agatki ... ;)

chatiflatt

Lenka, świetna pointa vel. riposta.
Barbara Weston

FK

Ona nie myśli, bo nieprzyzwyczajonym szkodzi :los:

FK

No to Ci pa, Agata :bye:

slawek

A mi tam szkoda Ejdżi, mogła wygryźć Lenartowiczową i za tydzień wyjść, mój sms nie pomógł
Sławek

Pudelek

To dziewczę nie nadawało się do tego programu. Normalnie może być całkiem fajna.