Paweł Mańka

Zaczęty przez Showmag, Nd, 14 Paź 2007, 21:38:28

Showmag

Temat poświęcony Pawłowi Mańce, który już dziś wprowadzi się do Domu Wielkiego Brata

Nerox

Niby dziewietnastolatek, ale z pewnoscia madrzejszy i bardziej dojrzaly od wiekszosci uczestnikow. Pierwsze wrazanie jak najbardziej pozytywne

ixa86

19 lat a mówił, że jest na 2 roku studiów... :hmm:

FK

Najwyraźniej mocno rozwinięty chłopak :D Podzielam zdanie Neroxa - na mnie też zrobił pozytywne wrażenie. Narazie.

Nerox

Informatycy - zdolne chłopaki. Może wcześnie rozpoczął edukację ? ;)

Tom Kruz

Podpisuje sie pod powyższym postem. Na razie wygląda na to, że wprowadzili do domu normalnego człowieka, ale niekiedy pozory mylą. Przekonamy się.

Edyta: chodziło mi o posta Neroxa.

Goku

Wydaje się spoko :) Ale ja często mylę się co do ludzi(np. na początku wydawało mi się, że Bartek jest fajny...) więc nic nie wiadomo...

chatiflatt

on nie jest pokroju Bartosza - inteligenty facet, sprawnie posługuje się językiem, rzuca inteligentne dowcipy których nie rozumie JOaŚa [Jak oni śpiewają 4 - XD]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

Znam Manczosa!!! :) w zeszłym roku w wakacje, poznałem go nad morzem. Jest bardzo OK!

chatiflatt

molko, on też jest gejem? [bez obrazy, ale sam przyznałeś się do swojej orientacji]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Nieźle podsumował Joannę w PZ: "Jest jakaś, taka... głupiutka" :D

molko

chatiflatt, po 1:bez komentarza!!! NIE!!! NIE JEST!!! czy to, że miałem okazje go poznać coś oznacza? TROCHĘ SZERSZEGO SPOJRZENIA NA ŚWIAT! poznaję różnych ludzi i NIE KAŻDY to gej lub lesbijka...
Po 2: chatiflatt, jak już kiedyś mówiłem: orientacja seksualna to sprawa prywatna i jest WIELKIM nietaktem kogoś pytać o to
po 3: nie przyznałem się (bo nie zrobiłem czegoś do czego miałbym się przyznawać) tylko napisałem-poinformowałem
A Manczosa nie znam dobrze, pamiętam, że się zdziwiłem, że jest młodszy ode mnie... tyle
dziękuje

chatiflatt

jeśli 'bez komentarza' to czemu komentujesz? wystarczylo odpowiedziec: tak lub nie
Barbara Weston

PoPek

Księżniczka wybrała Mariusza :)

W Ten Dziwny Sposób Produkcja Pozbędzie Sie Ciekawego Moim Zdaniem Uczestnika

FK

Tylko, że WB powiedział, że drugi facet zostanie w Sekretnym Pokoju... Może jednak ma na Niego jakiś pomysł w Programie..?