Magdalena Czmuda

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:53:14

chatiflatt

ja wolałem Ędwarda [żeby wypadł] ale ten wynik mnie cieszy
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Ha! Żegnaj Psikusie! I nie pojawiaj się już nawet w BB Show! :D

cranberry

Będzie więcej miejsca w domu.. :devil:

Showmag

Psikus na pożegnanie Magdy (!)
Jaki jest poziom BB - widzimy wszyscy.
Obniżamy więc loty i zrobimy ankietę pudelkowo-not-so-bigbrotherową ;)

Zapraszam na stronę główną showmag.info i proszę o zabranie głosu w sondzie :)

chatiflatt

Aaragorn, nie obrażaj nieobecnego Pudelka ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: AaragornZapraszam na stronę główną showmag.info i proszę o zabranie głosu w sondzie :)

Psikus był dobijający (tak samo jak ta pioseneczka ''z psikusem'' śpiewana - to chyba za duże słowo, raczej smęcona - na wyjście). Mnie jednak najbardziej wk...... ''tatuś''. I właśnie tę opcję zaznaczyłem w sondzie :).

chatiflatt

A dlaczego akurat 'tatuś'?
Tomaszu, czy chciałbyś o tym porozmawiać z Wielkim C'hatiflattem?
Barbara Weston

FK

Mnie też niebotycznie denerwował "tatuś" - może dlatego, że to zbyt osobisty zwrot, jak dla mnie...

Mau

tatus przebija psikusa
radioactive. dalej zła

chatiflatt

https://youtube.com/watch?v=7TerocQu79c
Filmik nakręcony przez Magdę Czmudę i Piotra Boruckiego z udziałem Grzegorza Marcisza, specjalnie na jakiś festiwal filmów amatorskich krótkometrażowych kręconych telefonem komórkowym.
Tę rudą dziewczynę znam osobiście. Domyślcie się, czemu akurat ona zagrała w tym filmie.
Barbara Weston