Tydzień 06 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Śr, 10 Paź 2007, 21:07:39

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Adrian Nadolski
3 (11.1%)
Jolanta Rutowicz
2 (7.4%)
Magdalena Czmuda
22 (81.5%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Nd, 14 Paź 2007, 21:07:39

Mau

radioactive. dalej zła

Showmag

Psikusowi mówię "papa"

:pa:

A wszystkich zachęcam także do wzięcia udziału w tej samej sondzie na stronie głównej: https://showmag.info/

Precz z - jak wszyscy spekulują - sfałszowanymi oficjalnymi wynikami (!)

Tom Kruz

Towarzyszki Tipsy nie trawię, ale Towarzyszka Psikus również jest u mnie pod kreską. Hmmmmm......
Ostatecznie zaznaczyłem w ankiecie Jolantę - za całokształt, nie zaznaczyłem ''Tatusia'' m. in. dlatego, że jak odpadnie to nie będzie miał kto później nominować Tipsów :terefere:.

Goku

Oczywiście towarzyszka Magdalena, ponieważ lubię towarzyszkę Jolantę i towarzysza Adriana :D

chatiflatt

ja jak zwykle zbuntuję się i powiem - Adrian.
Po prostu nie lubię takich postaci [dla mnie jest on nijaki]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Oczywiście Magda. Może po jej wyjściu WB zafunduje mieszkańcom odwyk od "psikusa"

sharkan

a ja nie chce zeby Psikus odszedl :( bedzie tak cicho ...

Exile

A  mi się przejadła leteksowa Jolka, choć wiem, że nawet gdyby wszyscy głosowali na wylot Jolki ona by została, bo to glosowanie sms'owe to ściema.
A Magda jest super, chcę dalej oglądać jej "tatusiowe psikusy"

Tkk_Bolly

Mam nadzieję, że pożegnamy Maglalenę , jakoś mnie ona nie śmieszy

joker

Adrian, poluję na niego już od dłuższego czasu ;)

Rosa

Będzie w niedzielę ciekawe głosowanie bo każdy z nominowanyc ma swoich zwolenników i przeciwników.

Toni

Chciałbym aby te wyniki kto powinien opuścić dom sprawdziły się także w niedzielę. Coprawda obojetne mi to jest kto opuści dom za wyjątkiem Joli. Ale wybierając wolałbym żeby to Magda była OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

slawek

Jak większość tutaj jestem za wyjściem Magdy
Sławek