Magdalena Czmuda

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:53:14

FK

Cytat: Tom KruzJeszcze trochę i nawet FK z kibicowania Magdzie całkiem przerzuci się na sprzyjanie Tipsozaurusowi.
Może nie do końca jestem przekonana do kibicowania Jolce, ale Magdy zachowaniem się zawiodłam (...)

Lenka186

hmm na początku wydawala sie ciekawą i barwna osoba ... do teraz.. coraz bardziej traci u mnie w oczach ... ;]

Luxis

u mnie także... jakoś jest starsznie cicha, bez "pomocy" Bartka i Tomka... został już jej tylko Gerard i Ewelina (może jeszcze czasami Agata i Kasia)

chatiflatt

Kasia?? NIEE!
Kasia [in the secret room, podczas wyjścia Bartosza]: I bardzo dobrze, rozdzielacie ich! Magda, już nie będziesz mieć swojej świty!

dla mnie Magda jest osobą baardzo zagubioną [w życiu? nie wiem..], to widać. Próbuje grać osobę dojrzałą, jednak gdyby była dojrzała stanęłaby po właściwej stronie w konflikcie Jola-Bartek-Tomasz. Poza tym, nie wiedziała co ma zrobić podczas wyjścia Bartosza. Owszem - szok. Ale była wyraźnie zagubiona.
Takie jest moje zdanie o Magdzie. Ona nie jest fałszywa. Ona stara się być taka jaka nie jest
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

czyli jest falszywa skoro gra taka jaka nie jest !! :)

chatiflatt

no niekoniecznie. Moim zdaniem, próbuje udowodnić pozostałym, iż jest dojrzała. Ale to nie prowadzi do jakiegoś wrednego obgadywania i knucia [vel. Kasia] lub nieszczerych wypowiedzi na lajfie [Marco w PZ podczas nominacji Kasia bo jest nieszczera, na Ringu   w odpowiedzi na pytanie kto powinien zostać Kasia - bo jest szczera dziewczyna]

ona tak nie robi, próbuje im jakby matkować - ja to tak odbieram - ale jej nie wychodzi. to nie jest nieszczerość
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

moze i masz rację .. ale denerwuje mnie jej zachowanie ... i te jej teksty... 'O.o tatuś' albo 'psikus' o matko :) hmm z jednej strony ona im tak matkuje ale nie wiem czy to jest dobry sposob na zabicie swoich  kompleksow ...

Luxis

Magda ostatnimi czasy wyciszyła się...
Czyżby dlatego, że już nie ma jej świty na czele z Tomkiem i Bartkiem??  :los:

Lenka186

prawdopodobnie własnie dlatego ;)

FK

Troszkę się chyba pogubiła w związku z rozsypką Jej teamu. I odnoszę wrażenie, że stara się wtopić w nowopowstałe towarzystwo. Dziś, podczas kłótni Marco z Jolką nie udzielała Jolce reprymendy takiej, jak ostatnio.

chatiflatt

za to dała jej dzisiaj, tyle  że za plecami Jolki. To ona mogłaby o sobie powiedzieć "Jestem wredną suką" - obgadywanie Izy, zwłaszcza że zauważa u niej [oraz u Jolki] cechy których nie dostrzegamy my - widzowie. No ale my tam nie mieszkamy... No i nie jesteśmy tak MONDRZY i ŻYĆJOWI jak Magdalena..
Barbara Weston

Lenka186

Zaczy6na mnie Magda denerwoawac... nastawia wszystkich mieszkancow przeciwko izie i Jolce .. :]

Goku

Ojj... Na początku lubiłem Magdę, ale teraz kompletnie mnie do siebie zraziła... Jest strasznie wredna... Zachowuje się jakby była jakąś królową i obecnie jest jedną z najbardziej nie lubianych przeze mnie uczestniczek... Gorsza jest tylko Kaśka L.

Matthew

Psikus* ale zaczyna mnie drażnić ta dziewczyna.

*już mi zbrzydło to słowo. Ile razy go można używać? Tak samo 'tata' też już się robi nudne.

Pudelek

Nie chodzi tylko o jej słownictwo. Ona po prostu jest nudną osobą. W pierwszej chwili wydaje się być ciekawa ale po krótkim czasie już niczym nie zaskakuje.