Tydzień 05 - Wydarzenia

Zaczęty przez Pudelek, Pn, 01 Paź 2007, 20:24:10

Lenka186

czyli jak myslicie?? jakie moge byc podjete kroki ??

Rosa

Skoro od razu go nie usuneli to podejrzewam że jutro zostanie karnie nominowany np na trzeciego.

Luxis

Mirek już został karnie nominowany.
Nie wiem dlaczego z parodią Joli wygrała Magda, która kompletnie dla mnie nie wczuła się w Jolę (tylko wyglądała jak ona) i nie była nią tak naprawdę...
Gerard jest tak głupi, że w pale mi się to nie mieści, on ma wszystko głęboko gdzieś :/ to samo Mirek

Wy myślicie, że widzowie pamiętają podobny tydzień parodii z BB1?? chyba oszaleliście... tylko my to pamiętamy

chatiflatt

CytatGerard jest tak głupi, że w pale mi się to nie mieści, on ma wszystko głęboko gdzieś :/ to samo Mirek
zgadzam sie całkowicie. Miras został wziety dla pobudzenia sytuacji - niestety, pomysł na ostry seks z KasiąL nie wypalił...no cóż...
CytatWy myślicie, że widzowie pamiętają podobny tydzień parodii z BB1?? chyba oszaleliście...
co ty, Karoliny w wykonaniu Janusza nie da się NIE-PAMIĘTAĆ. A jak ludzie pamiętaja Janusza z chustką na głowie i wyjącego 'Gulczaaas, a jak myślisz..', to pamiętają całe zadanie ;)
CytatNie wiem dlaczego z parodią Joli wygrała Magda,
bo okazało się że 'jej' Jola jest w ciąży, chociaż nie, bo ona nie połyka  XD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Mi się w dzisiajszym programie podobało spotkanie Joli z wężami :P .
Jola swoimi tipsami chyba wyryła jakieś znaki (może S.O.S.) na drzwiach i ścianie w sekretnym pokoju.

Toni

Koncepcja urozmaicania tygodnioych zadań mieszkańcom bardzo mi sie podoba. Tydzień parodii strzał w dziesiątkę.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

slawek

A co dzisiaj się działo o 18.30 w Prosto z domu? Znowuż jakiś quiz WB wymyślił?
Sławek

Luxis

Dzisiejszy odcinek bardzo mi się podobał, ogólnie program po odejściu Bartka i Tomka zyskał bardzo dużo, teraz oglądam go z przyjemnością :) naprawde dziś miałem dużo śmiechu i zabawy, jak mieszkańcy dostali zadanie, że muszą mówić "śpiewająco" super, naprawde kapitalne zadanie ;) a to, że w innych krajajch było tego nikt nie wie, tylko na tym forum my, ludzie tyego nie wiedzą, zresztą to chyba dobrze, że coś jest ściągnięte z dobrych pomysłów, to tak samo z licencjami tv, coś jest dobre to trafia do wielu krajów..

Toni

We wczorajszym "Prosto z domu" nominowane osoby (Iza,Mirek,Jola) udawali sie po kolei do pokoju zwierzeń gdzie otrzymywali po 3 pytania  anonimowe zadane oprzez mieszkańców. Oczywiście pozostali mieszkańcy w salonie wszystko widzieli i słyszeli. :zabek:

slawek

Cytat: Luxisnaprawde dziś miałem dużo śmiechu i zabawy, jak mieszkańcy dostali zadanie, że muszą mówić "śpiewająco" super, naprawde kapitalne zadanie ;)

Może ktoś z realizatorów czyta nasze forum i "podkrada" pomysły ;) No fajnie to zrobili tylko montaż troche kijowy, bo tu śpiewa jeden, zaraz drugi, zaraz już nikt nie śpiewa... o co chodzi  :hmm:
Sławek

Toni

Nasze pomysły są ciekawe,więc niech podkradają jeśli nie mają ciekawych pomysłów,by dostarczyć mieszkańcom i widzom zabawy ale też i emocji. Liczymy na równie ciekawe nadchodzące zadania tygodniowe.

Showmag

Mandaryna i Jose Torres w Domu Wielkiego Brata
Opublikowano: 2007/10/5 20:30:00

W czwartek mieszkańców Domu Wielkiego Brata odwiedzili goście specjalni: tancerka i wokalistka Marta "Mandaryna" Wiśniewska oraz muzyk Jose Torres.

Oboje spędzili trzy godziny wśród uczestników programu "Big Brother 4.1" i pomogli w rozliczeniu zadania tygodniowego. Najpierw Mandaryna i Jose Torres uczyli mieszkańców tańca w... zbrojach rycerskich, by później ocenić ich śpiew. Domownicy zjedli także z gośćmi wspólną kolację.

Po wyjściu Mandaryny i Jose Torresa z Domu Wielkiego Brata, mieszkańcy byli zniesmaczeni faktem, że goście oceniali ich śpiew niczym fachowcy, a przecież mijający tydzień był tygodniem... parodii.

suzi414

No kto jak kto moze oceniac, ale Mandaryna Aaragorn,  dziwie Ci sie ze ją zaprosiłes

Showmag

no proszę, czego ja się tutaj dowiaduję...
że to niby ja jestem producentem tego shitu zwanego przewrotnie "Big Brother 4.1"?

:hahaha:

suzi414

Nie ja nie mówie ze ty jestes producentem ale napisałes kto owiedził Dom wiec ci napisałam kto jak to <lol>