Tydzień 05 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Rosa, Śr, 03 Paź 2007, 21:27:49

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Izabella Szubarga
1 (3.4%)
Jolanta Rutowicz
1 (3.4%)
Mirosław Ptasznik
27 (93.1%)

Głosów w sumie: 23

Głosowanie skończone: Nd, 07 Paź 2007, 21:27:49

Toni

Automatyczna nominacja Mirka jak najbardziej trafna(szkoda tylko,że Gerardowi i Kasi L obeszło się na sucho). Jola wg mnie oczywiście że powinna wygrać,Iza jest mi obojetna ale Mirek OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Spokojnie, w niedzielę może wypaść tylko jedna osoba. Na Gerarda przyjdzie czas wkrótce.

Luxis

Cytat: molkoZ 2 storny naprawdę robią akcje jak w Barze, że pokazują uczestnikom co się dzieje gdy "inni" nie widzą, ale z 3 str. to dobrze!
kolego, to się wzajemnie wyklucza, dla Ciebie to jest złe i dobre?? chyba coś nie tak...
dlaczego sporo osób w dlaszym ciągu jest na nie, m.in. dla takich pokazów dla mieszkańców w ekstremalnych sytuacjach czegoś co się działo, jak nie było wszystkich... no ludzie, BB na całym świecie modyfikuje, ale oczywiście tylko w Polsce się narzeka :/ wszędzie indziej ludzie się cieszą, że się zmienia, jest bardziej nowoczesny... masakra

Showmag

Cytat: Luxisdlaczego sporo osób w dlaszym ciągu jest na nie
Ponieważ mają coś takiego jak zmysły - widzą co się dzieje, mają słuch, potrafią także myśleć i nikt im nie odbiera prawa wyrażania własnego zdania na łamach tego forum.

proszę nie wprowadzac off-topiców.

Tom Kruz

Przez 3 dni nie oglądałem BB 4.1, więc nie bardzo wiem co Mirek nawywijał, ale jak sądzę po wpisach większości forumowiczów miał czelność (co za chamstwo) wystąpić przeciwko świętej Jolancie (grzech śmiertelny). Skoro tak - nie dostanie mojego głosu, podobnie jak Iza. Ktoś, kto czytał moje poprzednie posty, wie, że mój głos mógł paść tylko na jedną osobę - oczywiście na Tipsozaurusa. Za inteligencję eugleny zielonej, urodę Baby Jagi z Lysej Góry, konfliktowość i brak wrażliwości. Dziękuję :).

Pudelek

Akurat chodzi o to, że Mirek "delikatnie" namawiał większość mieszkańców do głosowania na Jolę i Marco. Tom nie trafiłeś. Więc to nawet nie czelność, a bezczelność i nie dlatego, że sprawa tyczy się między innymi Jolki!

skaty

Mój głos na Mirka. Nie lubię takich cwaniaczków jak on.

Matthew

Mirek, powód ten sam co wyżej.

Tom Kruz

Jak widać wyniki naszej ankiety okazały się reprezentatywne na tyle, że wyleciał Mirek, ale z drugiej strony całkiem chybione, bo według oficjalnych ''kupa śmiechu'' wyników najwięcej głosów na ''nie'' miała Jolka. Ja cieszę się przynajmniej z tego, że Mirek pobił w naszej ankiecie niechlubny rekord Eweliny w głosach na ''nie'' z poprzedniego tygodnia :zabek:.  Pewnie gdyby w następnym tygodniu do walki stanęły Kasia L i Jolka głosowalibyście tak, że Kaśka miałaby jeszcze więcej głosów na ''nie'' niż 93 %. Jesteśmy prawie tak jednomyślni jak PZPR w dawnych czasach :).