Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

chatiflatt

hmm.. a ja usłyszałem 'wymaginowane'.. ale pewnie się przesłyszałem
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

ciekawie dzisiaj w programie o 20 wygladala nauka tanca prowadzona przez Adriana dla marco ;P cza-cza ... ;P smiesznie to wyszlo ;p z mojego doswiadczenia cza-cza jest prosta... wiec tym bardzij smiesznie wygladal ten taniec :D Adrian brawo ;)  :bravo:

FK

Nie było mnie przez 3 dni... Czy Adrian miział się z Jolką..?

FK

Nie lubię, gdy ktoś uparcie powtarza: jestem szczery i uczciwy. Trochę malkontent z Niego.  :P

joker

Zauważyłem, że w reality show najgorszą obelgą jest gdy komuś zarzuci się, że jest nie szczery :los: . A tak naprawdę to czy to ma jakieś znaczenie?! To jest gra o kupę kasy i wszystkie chwyty są dozwolone

Tom Kruz

Najgorszą obelgą w programach reality show typu BB jest zarzucenie komuś, że ''nie jest sobą i gra'' :plask: Faktycznie od zapewnień typu ''jestem szczery (a) do bólu'' (Adi, Kaśka L.), ''jestem, jaka jestem'' (Tipsy), ''czy jestem sobą'' (wszyscy, oprócz Izy na początku) już się niedobrze robi.

mseptember

Adrian mógłby mniej mówić.

chatiflatt

Cytat: jokerA tak naprawdę to czy to ma jakieś znaczenie?! To jest gra o kupę kasy i wszystkie chwyty są dozwolone
więc czemu potępiamy Ę¡ i Lenartowicz??
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Adi chce nagrać płytę po programie, czy co? To jego śpiewanie na leżaczku było pocieszne.

chatiflatt

chłopczyk po prostu myśli że ma talent, i do tego myśli że my myślimy że on ma talent..
niewątpliwie cudownie gra na flecie :D
Barbara Weston

Luxis

zaczyna mnie strasznie denerwować, jego "wrażliwość" zaczyna mnie irytować... ponad miesiąc czasu tej "wrażliwości" to i tak długo znosiłem i jako tako mi nie przeszkadzała, ale teraz jak się popłakał z byle głupoty i cały czas gada o szczerości, robi mi sie nie dobrze... jest chyba "za szczery" do tego programu :D hehe

Pudelek

On jest taki od początku. I to mnie również denerwuje. Ale przynajmniej (nie licząc pierwszego tygodnia) zawsze stoi po stronie tych uczestników których ja osobiście lubię.

Luxis

Cytat: PudelekOn jest taki od początku. I to mnie również denerwuje.
no wiem, że jest taki od początku (napisałem dlatego, że go tolerowałem, ale od 2 dni miarka sie przebrała), od początku go tolerowałem jako tako, ale teraz już mnie denerwuje ta jego "wrażliwość", tym płaczem i "szczerością przybił sobie gwóźdź do trumny, przynajmniej u mojej osoby... :/

Tom Kruz

Według Adiego - studenta - stan wojenny w Polsce skończył się w 1989 r.  :plask:

Pudelek

Oj tam! On studiuje filologię polską, a nie historię :P