Powiedzieli

Zaczęty przez chatiflatt, Wt, 04 Wrz 2007, 12:56:54

chatiflatt

mnie śmieszy ŚMIECH Magdy, ROZMOWY na każdy temat Joli z kimkolwiek, to ¡Ę Adriana, ale teksty Tomasza wywoływały mój WSTRĘT - tylko

Jola dzisiaj podczas nominacji udowodniła że nie jest idiotką - nie powtórzę tego tekstu ale był niezłt :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

hmm ;) jak dla mnie to smiac mi sie chcialo z niego czyli T. tekstow i zachowania ogolnospolecznego :]  :plask:

chatiflatt

Adrian [o wyborach]: Odkąd mogłem głosować głosowałem, głosowałem co roku..

w tym roku odbierze dyplom ukończenia filologii polskiej

Jolanta [po wejściu do PZ]:
Boże, jak ja tęskniłam za tym pokojem zwierzem
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Kaśka do Adriana: Nie będę z Tobą rozmawiała przez drzwi. To jest brak maniery.
O jaką manierę Adriana Kaśce chodzilo? :los:

Lenka186

" Jestem suką" - Kasia wiśniewska. To byolo zenujące ...  :plask:

Tom Kruz

''Dlaczego ja mam poświęcać swoje paznokcie skoro ty tu jesteś ?''

Chyba nie muszę pisać kto jest autorem tych żałosnych słów........  Altruizm w czystej postaci hehe. Zajebiście :).

chatiflatt

Wszyscy mają cię lubieć - mówiła w filmie, reklamującym siebie samą nowa Uczestniczka...
Barbara Weston

arturxd

marco o wezu : "ten jeden caly czas otwiera buzie"

arturxd

mArco podczas łapania weza za ogon "O usztywnia się, czy ty czasami nie jestes pedałem bo ja nie"

Lenka186

Marco opisujacy spostrzezenia: "jak go dotykam to on staje" On mnie  czasami rozwala :)

Pudelek

Ta analiza zachowań węży była dobra. Głodnemu chleb na myśli.
Dzisiaj w trakcie programu "Prosto z domu" Marco powiedział o relacjach za swoją byłą dziewczyną: Jesteśmy koleżankami. :P

chatiflatt

Jola czyta zadanie w PZ: ..gestykować jak Gerard... onnn... on nosi męskie majtki!!
Barbara Weston

Mau

marco: ja też tu byłem wczoraj w tym pokoju
jola: i co , nie udusiły cie?
radioactive. dalej zła

arturxd

WB: "Kto był idole w dziecinstwie Joli a..., b. czarodziejka z ksiezyca, c..."
Marco: "Księżnica"

Rosa

Gerard "6x8 ?"
córeczka "ha, ha, ha " :bravo: