Dom Wielkiego Brata

Zaczęty przez Showmag, Śr, 22 Sie 2007, 11:03:44

arturxd

nie wiem czy zauwazyliscie ale pokoj zwierzen wyglada  jak w edycji włoskiej

podmark

Nie miałem co robić przez ostatnie kilka minut i tak na szybko machnąłem w Paincie plan Domu BB (opracowany na podstawie zdjęć i materiałów filmowych :D ). Wszystkie miejsca są podpisane, oczywiście korytarze między pomieszczeniami to ringi kamerowe. Pokój, który znajduje się za wciąż zamkniętymi drzwiami z panterką zaznaczyłem jako "???". Aktualizację wprowadzę, gdy tylko ujawnią kolejne pomieszczenie :D

Toni

Sekretny opokój okazał się dla mnie wielkim zaskoczeniem. Raz zużytkowany będzie ostatnim razem? Mieszkańcy zawsze będą już podejrzewać jak będzie coś nie tak,że znów może się tam dziać.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

molko

to ten pokój w panterkę to nie był sekretny pokój?

mseptember

tego to chyba nikt nie wie, ja jestem ciekawy, gdzie jest ta siłownia, którą widziała Jolka idąc do sekretnego pokoju..

podmark

Siłowni nie ma - po prostu Jolka przez fragment lustra zobaczyła przyrząd do ćwiczeń, który znajdował się w sekretnym pokoju i stąd wypaliła, że jest to siłownia.

FK

Być może, że Sekretny Pokój jest innym pomieszczeniem, niż Pokój w Panterkę. A ten z kolei może być Pokojem Seksu zapowiadanym kiedyś w Superexpresie (...)

podmark

Cytat: FKByć może, że Sekretny Pokój jest innym pomieszczeniem, niż Pokój w Panterkę.

Nie wiem, czemu napisałaś "być może" - przecież to jest pewne. To można łatwo wydedukować - Sekretny Pokój miał tylko jedno wejście - z ringu kamerowego (znajduje się on naprzeciw pokoju zwierzeń) i nie było żadnych drzwi do Domu BB - a przecież, drzwi z panterką prowadzą z domu do jakiegoś pomieszczenia. Mam nadzieję, że rozumiecie, o co mi chodzi :)

FK

Cytat: podmarkNie wiem, czemu napisałaś "być może" - przecież to jest pewne.
Dla mnie pewna jest tylko śmierć.
Cytat: podmarkSekretny Pokój miał tylko jedno wejście - z ringu kamerowego (znajduje się on naprzeciw pokoju zwierzeń)
zaprzeczasz swojemu rysunkowi - tam Sekretny Pokój absolutnie nie jest naprzeciw Pokoju Zwierzeń, tylko vis a vis Sypialni II :kreci:

podmark

Dobrze - jest naprzeciw sypialni, jednak bardzo blisko pokoju zwierzeń. I właśnie nadepnęłaś mi na odcisk czepiając się szczegółów  :devil: - chyba nikomu nie życzę, bym ja zaczął się doszukiwać takich drobiazgów z błędach innych.

A skoro tak wnikliwie analizowałaś mój rysunek, to po co pisałaś posta o tym, jakoby ten sekretny pokój mógł być za drzwiami z panterką - przecież na rysunku doskonale widać, że tak nie jest !? Czyżby chęć nabicia licznika postów ?

FK

Cytat: podmarkDobrze - jest naprzeciw sypialni, jednak bardzo blisko pokoju zwierzeń. I właśnie nadepnęłaś mi na odcisk czepiając się szczegółów  :devil: - chyba nikomu nie życzę, bym ja zaczął się doszukiwać takich drobiazgów z błędach innych

Cóż... Widać, że konstruktywna krytyka nie jest Twoją mocną stroną :los:

Cytat: podmarkCzyżby chęć nabicia licznika postów ?

Po pierwsze nie wiem, jak się to ma do tematu a po drugie, każdy sądzi według siebie (...)

mseptember

Cytat: podmarkA skoro tak wnikliwie analizowałaś mój rysunek, to po co pisałaś posta o tym, jakoby ten sekretny pokój mógł być za drzwiami z panterką - przecież na rysunku doskonale widać...

a kiedy ten rysunek stał sie oficjalnym planem domu bb? :)

podmark

Mseptember - oczywiście, że nie jest to oficjalny plan Domu BB, ale stworzyłem go odwzorowując to, co widać w telewizji. Jakoś innej wersji (zaproponowanej przez kogoś z Was) się nie doczekałem. Uważam, że jest to dobrze sporządzony plan budynku i nawet, jeśli zostanie kiedyś ujawniony plan oficjalny, to niewiele się będzie różnił od wersji zaproponowanej przeze mnie.

Showmag

Przygotowałem nowy plan Domu Big Brother.

Więcej o Domu Big Brother znaleźć można tutaj: https://bigbrother.showmag.info/bigbrother4/index.php?id=13

joker

Nie rozumiem, dlaczego pokój z panterką jest zamykany na klucz...
Jeśli produkcja naprawdę chce mieć w nim jakieś sceny to powinni go zostawić w pełni do dyspozycji mieszkańców, a nie tak, że o klucz trzeba prosić kilka godzin wcześniej :los: