Ewelina Chrapa

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 20:59:37

Pudelek

To Ewelina miała ostatnio kontakt ze swoim facetem?
Z tego co pamiętam to w pierwszym tygodniu był tylko list od chłopaka czytany na wizji przez jej mamę. I nie było w nim nic przykrego.

Rsk

Cos jest na rzeczy.  :hmm:
https://bb4.tivi.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=22923

A w tym filmiku Kaska probuje wyciagnac info od Mirka po czym przynaje sie ze blizniaczki duzo im powiedzialy. :nie!:

Tom Kruz

Ciekaw jestem czy wczorajszy przegląd występów Eweliny pod prysznicem i w saunie w BB 4.1 extra w konwencji ''the best off'' był już w zamierzeniu producentów początkiem pożegnania z nią czy tylko próbą zachęty dla jej zwolenników do wysyłania smsów. Na mnie ta druga opcja podziałała i wysłałem smsa, mimo, że normalnie tego nie robię, bo i tak mam wrażenie, że potem ATMki robią co chcą z wynikami (ehhh te zmysły wiodą człeka co rusz na manowce hehe).
Ewelina jest ładna i sexy :).

NC94

N to naprawdę gratuluje rozumu, głosować na kogoś bo jest ładny. To nie są wybory miss.

Tom Kruz

Jasne Wielce Rozumna Osobo, lepiej głosować na laskę, która nie odróżnia nosorożca od jednorożca i ceni w ludziach ''środek wewnętrzny'', ale jak facet ma ch...... y samochód to się z nim nie umawia hehe. Każdy kieruje się takimi kryteriami w wyborze swoich faworytów w programach reality show, jakimi chce i to, że podoba mi się uroda Eweliny i chciałbym dalej śledzić jej losy w programie nie ma nic do mojego rozumu. Bez odbioru.

NC94

No to możesz się cieszyć bo zapewne dalej będziesz mógł oglądać cycuszki Eweliny.

Lenka186

NC94. a niby skad to wiesz?? znasz juz wyniki głosowania?

molko

taaaaaaaaaak! wszyscy je znają! a Ty nie, Lenka186, ?
odpadnie na 100% ta cała piękna Ewelina

Lenka186

nie ja nie wiem na 100%. a skad masz takie wyniki ?? bo ja to moge przypuszcac ... ;)

Tom Kruz

No i Ewelina odpadła. Kibicowałem jej od początku i według mnie była ok. Szkoda, że musiała rywalizować akurat z Izą. Pozostaje tylko życzyć jej powodzenia w realnym świecie :pa: