Oficjalna strona internetowa

Zaczęty przez podmark, Wt, 21 Sie 2007, 16:14:47

FK

https://bb4.tivi.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=15164
Powiem szczerze, że podpis do video: "Dlaczego Paulina kąpie się nago?" jest dla mnie genialny... Przecież to normalne, że homo sapiens kąpią się w ubraniu..!

Kazuki

Hm a oni mają tam jakiegos innego maila poza [email protected] i [email protected] ?
bo od dwóch dni gdy wchodzę na swój profil wyskakuje mi taki błąd:
https://img222.imageshack.us/my.php?image=222oz5.jpg
i nie za bardzo wiem gdzie mam to zgłosić :/

Pudelek

Ta strona to burdel!
Powstają profile ludzi podszywających się pod uczestników!
Ale najgorsze są komentarze. Przecież tam pojawiają się nie dość, że same wulgaryzmy to jeszcze groźby karalne pod adresem uczestnikow!
I nikt się tym nie zajmuje...

Tom Kruz

W związku z zawieszeniem w ostatnich dniach działalności naszego forum częsciej niż poprzednio wchodziłem na oficjalną strone programu, w tym śledziłem forum. Powiem krótko - forum na oficjalnej stronie BB 4.1 to najgorszy ściek jaki w życiu widzialem.  Wątki dotyczace poszczególnych uczestników aż roją się od wulgaryzmów, przekleństw a nawet gróżb. W wątkach poświeconych np. Ewelinie, Katarzynie, Magdzie, Bartkowi czy Gerardowi ok 90 % to bluzgi, wulgaryzmy i teksty obraźliwe dla uczestnika. Nieco lepiej jest w przypadku Adriana czy Izy, ale ostatnio również Iza podpadła tłuszczy internetowej. Dwa wątki się wyraźnie wyróżniają: watek Joli - ok. 5 % bluzgów i 95 % tekstów typu ''jesteś zajebista'' i wątek Tomasza Peczaka - ok. 98 % najgorszych bluzgów, zniewag i gróźb, jakie czytałem w sieci (nie będę przytaczał cytatów bo zapewne wiekszość z Was miała okazję pocztać to i owo, co ciekawe większość tych anonimowych bluzgaczy zarzuca mu brak ..... kultury) i 2 % bluzgów na Jolę, czyli ''czekoladowego pustaka'' - żadnego ''normalnego'' posta. Jak czytam coś takiego to zaczynam wątpić czy internet to pożyteczny wynalazek. Dno, syf i ściek.

Rsk

Dzisiaj zostalo wprowadzone zabezpieczenie do kamery w ogrodzie trzeba sie zalogowac
reszta kamer chodzi bez logowania.  :gwizd:

Rsk

Ogromne opoznienie kamery w ogrodzie tam wciaz slonce swieci :kreci: :plask: :sciana:  :vomit:
Oficjalnie w Wroclawiu jest ciemno
https://kogeneracja.com.pl/kamera/

joker

Światło jest sztuczne - w nocy ogród jest oświetlany przez lampy, które czasem można zobaczyć w tv. Tak mi się wydaje.

Rsk

Cytat: jokerŚwiatło jest sztuczne - w nocy ogród jest oświetlany przez lampy, które czasem można zobaczyć w tv. Tak mi się wydaje.

Tak jasno w nocy nigdy nie bedzie.  :gwizd:

Rsk

Teraz bardziej aktualny widok.

Rsk

W ogrodzie wciaz swieci sloneczko, kamery na zywo to mit.

Pudelek

A jest jeszcze gdzieś Ewelina?
Zauważyłem, że kamerki są bardzo często wyłączane w trakcie programów na żywo.

Rsk

Przed chwila opuszczala dom, kamery w domu sa 15minut do tylu, kamera w ogrodzie kilka godzin.

Toni

Na stronie tej dość często ostatnio podawane są błędne informacje. Jak np ostatnio w sobotę podano ze Big Brother-Show zostanie wyemitowany o godz. 21:00.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Błędne informacje, to delikatnie powiedziane. Czytam w niedzielę około południa: "Dziś kolejny odcinek BB Show". Zero aktualizacji...