Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

chatiflatt

Jakieś teorie spiskowe, FK?

Zastanówcie się, gdyby zachowywała się jak np Grzegorz to już by odpadła i to z impetem.
A tak stara się grać 1. skrzypce.
Ale Iza jest mądrą babką, ona ją wyczuje.. Fałszywe lisy śmierdzą XD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Wieeeeesz... Za dużo dzieje się za naszymi plecami, nie sądzisz..? Nie wiem czy to jest reality show, czy telenowela ze scenariuszem (...)

Lenka186

FK  uwazasz ze to jest pomysl producenta? tzn ??  
jak dla mnie to jest telenowela ze scenariuszem... w ktorym trzeba wprowadzic kika zmian ... i poprawic duzoooo błędow ... ;]

FK

To jest moje subiektywne odczucie. Kaśka jest postacią kontrowersyjną (po wczorajszym BB Extra utwierdziłam się tylko w tym przekonaniu) i takie osoby są potrzebne w RS. Podobnie Jolka. Zamknięcie obu dziewczyn w Sekretnym Pokoju a następnie wprowadzenie ich do Domu BB pozwoliło myśleć, że są nietykalne.

Lenka186

ja też tak odczulam ze wspolmieszkancy mysla ze obie czyli jola i kasia sa nietykalne ... :]

chatiflatt

WB: Izabella, 5 głosów, jesteś nominowana do opuszczenia Domu WB
KL: ooo, draaamaat..

:vomit:  :vomit:  :vomit:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

No nieeeee.... Wszedł Mirek i zaczyna kleić się do Niego..? Po nocy, w której śliniła się z Adrianem..?  :szok: Zero godności i szacunku do samej siebie  :sciana:

Lenka186

to wlasnie jest jej sposob na zalatwienie sobie przychylnosci facetow.. Oj kasia kasia najpier liz z Adim a teraz go obgadujesz z gerardem i magda?? wstydz sie

chatiflatt

to nie było obgadywanie.. raczej plotkowanie..

Mamy dowód na to, czemu casting miał aż tak 'otwartą' formułę - kiedy producenci widzą, że między laską a facetem zaiskrzyło i to BARDZO [jak widać] zaiskrzyło, wprowadzają laskę na początku a faceta później.
I stąd takie komentarze - pojechała ślimaka z Adrianem, później kleiła się do nowego. Ale to o to biega. Kolejny 'twist'..

Ja mam pytanie, czy ten Mirek i Kaśka byli podczas castingów jakoś 'złączeni'?
Barbara Weston

FK

Nie! Ludzie na castingu po prostu się poznali - to wszystko. Jestem kobietą i wstyd mi za Kaśkę. Zwyczajnie. I chyba nawet ja byłam bliżej Mirka, bo zawoziłam Go autem do Warszawy z naszego castingu podwarszawskiego... Lenartowicz przyznała się, że jest "bi", ale jakoś tylko na facetów zwraca uwagę, jakichkolwiek, byleby byli nowi w Domu BB. Zachowuje się fatalnie  :szok:

Pudelek

Przyznam, że Kaśka mnie zaskakuje. Dla mnie jest mało kobieca i jej to raczej nie przeszkadza. Wygląda na taką którą mało obchodzi wygląd. Zawsze wygląda jakby dopiero co wstała.  Ciągle słychać tylko jej jęki, że chce papierosa. Za to lubi kusić facetów. Szkoda, że w taki nachalny sposób. Ale wielu właśnie tak lubi. W trakcie castingów podrywała: Adriana, Grzegorza i Mirka. Może w kolejce do domu WB czeka kolejny amanat albo kolejny jej ideał...

Lenka186

hmm zachowanie kasi jak dla mnie jest dziwne... wyglada jak by byla najarana. ciagle wygladea jak by byla przestraszona lub jak by byla nadpobudliwa. Ciagle sie do jakiegos faceta klei.. jak dla mnie to jest niesmaczne... ;]

ponawiam pytanie chatiflatt. czy kasia byla w jakimkolwiek zwiazku z Mirkiem?

Izolda

Kaśka jest wałszywa
ale ma super styl i tanczy hip hop i za to ja lubie

FK

Zobaczymy, jak się zachowa Kaśka, kiedy do Domu BB wprowadzi się jakaś równie kontrowersyjna brunetka...

Lenka186

FK a sadzisz ze jeszcze taka wejdzie?