Prowadzący

Zaczęty przez podmark, Wt, 28 Sie 2007, 16:12:23

mseptember

szkoda, że nie dodała na początku "mam dla ciebie dobrą wiadomosć"

molko

przesadzacie trochę - jest lepiej niż wczesniej
a być może z reżyserki kazali jej tak powiedzieć

Toni

Wczorajsze wydanie Ringu i osoby prowadzące spisały się bardzo dobrze. Z odcinka na odcinek jest coraz lepiej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

lola

mnie się kompletnie nie podoba prowadząca! zachowuje się jakby ją wzieli z pierwszej łapanki  :szok:

Toni

A ja własnie Karine wole bardziej niż Kube (pewnei,ze względyu na to,że od pon-ku do pt-ku prowadzi "Prosto z domu" i troszkę się nim przejadłem). Karina natomiast bardzo mi się podoba jak prowadzi niedzielny "Ring".

Lenka186

oprocz tego ze non stop sie "zapowietrza" ... Boze kogo oni wzieli do tego programu to juz kub a jest fajnieszy .. fakt nie zawsze ma madre wypowiedz i czasami glupie zarty ale  bardziej mi sie spodobal niz ta karina ..  :boks:  :boks:  :boks:  :sciana:  :bye:

Toni

Najlepsze jest to,że "Big Brother-Prosto z domu" jest tylko zapowiadany przez Kube jako dzień dobry...przerwa na reklamę...do zobaczenia,a nie jak to było na początku.

ginger

wydaje mi się, że osobą, która na bb 4.1 wylansuje się najbardziej będzie prowadzący: pokazywany częściej od uczestników, od początku do końca trwania programu, czyli jakieś trzy miesiące na ekranach naszych tv. Facet musi się otrzaskać ale idzie mu coraz lepiej i mam nadzieję, że znajdzie się dla niego miejsce w showbiznesie. Ktoś zastanawiał się skąd kojarzy jego twarz? Teledysk Gosi Andrzejewicz "Pozwól żyć", pojawia się na końcu, jako facet, który ją olał:)

Pudelek

Nie jest tylko ważne aby być pokazywanym. Równie ważna jest sympatia telewidzów. A wydaje mi się, że Kuba jej nie zdobył. Wszyscy zapamiętają jego (a może nie jego) kąśliwe uwagi o uczestnikach, które nie były śmieśne za to chwilami chamskie...

chatiflatt

On ma na imię Jakub. Do tej pory miałem do czynienia z wieloma Jakubami i każdy był chamski, dumny, czasem ordynarny, ze specyficznym poczuciem humoru, ale zawsze byli lubiani w grupie [jeśli ktoś wierzy w znaczenie imion to wie o co chodzi, jeśli nie to polecam https://imiennik.pl/index.php?ids=1 ]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Lubię bardzo niedzielny Ring i Karinę jako prowadzącą. Ciekawe jak będzie z Maćkiem Rock i sobotnim "Big Brother-Show" od 6 pażdziernika. Wolałbym by prowadzącym program Show była Karina no ale cóż...

Luxis

Karina z Kubą już sobie radzą bardzo dobrze, zrobili postępy w porównaniu do początku edycji i to duże
Natomiast Maciek Rock jest naprawde fajnym prowadzącym, super prowadził BBShow (podobnie jak Idola)

chatiflatt

Karina do siostry Mirka:
jak sądzisz, bedziesz mu chociaż wyrzucała to jak się zachowywał?

czy oni jej podpowiadaja takie teksty??
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Ale Karina dzisiaj ładnie załatwiła sprawę kto opuszcza dom, raz dwa i po krzyku  :zabek:
Sławek

Toni

Że czasem Karina sie zapowietrza (co zdarza się już sporadycznie) i nie wie co ma powiedzieć to jest i tak moją ulubioną prowadzącą. Na drugim miejscu Maciek. Na trzecim Kuba,który ewoluuje i osiągnął poprawę w moich oczach.