Izabella Szubarga

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:53:37

Lenka186

hmm ... uważam że Iza jest bardzo opanowana, mądrą i kulturalna osoba. ale chwile słabosci zdarzaja sie w zyciu codziennym u każdego... Tylko każdy w inny sposob to okazuje... jeden placze drugi sie smieje a trzeci ma totalnego doła... Ale wlasnie takie zachowanie uważam za normalne a nie pajacowanie np. Bartka! Iza pozbieraj sie i do roboty :)  :zabek:

molko

Iza chyba chce opuscić dom bo dzis będzie o 20 wejscie live
nie dziwie się, też bym opuscił dom

chatiflatt

o jaki telefon chodziło K.Lenartowicz podczas nominacji [kiedy wskazywała Izę]?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Uniwersalna metoda producentow tego programu.
W każdej chwili kiedy ktos ma doła to sobie idzie do WB i tam sobie dzwoni do domciu. Tak realizowany jest w tej edycji brak kontaktu ze światemzewnętrznym.

Pudelek

To jest dobra metoda żeby wymienić uczestnika na nowszy model.
Bo przecież każdy z rodziny powie: wracaj do domu, szkoda się stresować. To tak samo jak z mamą Eweliny. A w najgorszym wypadku będzie akcja na program na żywo pt. "Czy X wyjdziez z domu WB".

Goku

Mam nadzieję, że w tym tygodniu Iza opuści dom Wielkiego Brata... Ona wkurza mnie nawet bardziej niż Kaśka L.!!! Najpierw jest qmpelą Jolki i w ogóle nienawidzi Tomka, by potem stwierdzić, że jednak lubi Tomka, chociaż Jolę też...

chatiflatt

emm, może po prostu poznała uczestników bliżej i już 'jest sobą'
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

NC94

No ja już wole Ize, która chociaż jakiś dialog prowadzi niż Eweline, która tylko sziedzi na dupie i nic nie robi.

Lenka186

jak dla mnie to Iza powinna zostac w domu .. ;] Czas na Eweline... :]

suzi414

Super ze Iza została ma dobre klimaty fajna dziewczyna z niej jest

slawek

chatiflatt jednak obaj się nie zawiedliśmy bo Iza została :yeah:
Sławek

FK

I ja się cieszę, że została: to chyba jedyna, dojrzała kobieta w Domu BB.

chatiflatt

nie CHYBA - to jedyna dojrzała kobieta w tym programie, i jedyna inteligentna
Barbara Weston

suzi414

ja tez tak uwazam ze to rozsadna kobieta

mseptember

a mnie się nie podobał ton jakim rozmawiała z Jolką