Tydzień 04 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Wt, 25 Wrz 2007, 00:15:38

Pudelek

Luxis, nie chodzi o to, że nominacje nie były na żywo. Ale czemu były dzień wcześniej czyli we wtorek? Środa to środa a nie wtorek.
Przez to, że nominacje były praktycznie od razu po powrocie dziewczyn, uczestnicy mieli mętlik i tak głosowali. Jakby mieli cały dzień by zastanowić się kogo nominować z takiego składu jaki ostatecznie był to wszystko wyglądałoby inaczej...
Cieszę sie z korzystnego wyniku dla Joli ale nie wiem czy to było tak do końca uczciwe.

chatiflatt

no właśnie..
czyżby Jolka była faworytką Endemolu?..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Ja nie narzekam ponieważ Jolka jest moją faworytką :P. Ale wobec pozostałych uczestników nie jest to uczciwe.

Rosa

Cytat: chatiflattno właśnie..
czyżby Jolka była faworytką Endemolu?..
Stała się faworytką. Czy wyobrażasz sobie w tej chwili ten program bez niej? Oni też nie i dlatego za wszelką cenę będą starali się ją utrzymać w programie do konca, co nie jest takie trudne. Ludzie nie mają dostępu do kamerek z dźwiękiem są więc skazani na ich transmisje a to oznacza że nawet jeśli będzie nominowana to mozna spokojnie zmontować wszystko tak żeby nie wyleciala.
Druga strona medalu jest taka że skoro Jola tworzy tego BB to jest to powód wystarczający do tego aby zasłużyła na wygraną.

chatiflatt

wiem wiem, to była ironia.. hehe

ale to jest [przy całej sympatii do Jolki] niesprawiedliwe. Ale nikt nie powiedział przecież, że realizacja RS jest sprawiedliwa...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Na oficjalnej stronie pojawił się news:

Nowy uczestnik programu!!!

Oglądajcie wejście Mirka do domu dzisiaj w specjalnym wydaniu BB 4.1 na żywo!!! Nie przegapcie okazji! Dzisiaj w Czwórce, godzina 20:00 !!!

FK

O Mirku pisałam Wam wczoraj... Nawet mam Jego fotę. Nie było Go w 40-stce, chociaż był na Finalowym castingu. Ma fajne, "pajęcze" nazwisko  :los:

mseptember

Cytat: Luxisniby kto tu kłamie (...)

To ja może zacytuję informację znajdującą się TERAZ na głównej stronie programu:

"Mirek, nowy mieszkaniec domu Wielkiego Brata, zaczyna dziś swój udział w programie BB 4.1! Oglądajcie wejście Mirka do domu dzisiaj w specjalnym wydaniu BB 4.1 na żywo!!!"

Czy ktoś zrozumiał to jako: "Program będzie na  żywo, tylko wejście Mirka puścimy wam z taśmy, bo akurat przypadkiem odbyło się wczoraj"?

Chyba każdy widział zajawkę puszczoną o godzinie 19.
Mnie to się nie podoba i już.

Pudelek

Dokładnie, po co ma być dzisiaj program na żywo skoro nowy uczestnik już wszedł, co było widać w zapowiedziach...
To wszystko jest pokręcone.
A tak w ogóle nie lubię tych programów na żywo ponieważ 20% jest na żywo, a reszta to jakieś relacje. Potem wszystkim miesza się co wydarzyło się wcześniej, a co w trakcie programu.

chatiflatt

może po prostu wszyscy będą siedzieć na sofach i Mirosław 'na żywo' opowie o sobie..
Barbara Weston

Showmag

Nowy mieszkaniec Domu Wielkiego Brata
Opublikowano: 2007/9/27 20:28:01

Wczoraj do programu wszedł nowy uczestnik: 22-letni Mirek Ptasznik, który zastąpił wyrzuconego we wtorek Bartosza Lenerta.

Mirek ma 22 lata i pochodzi z Katowic. Interesuje go film, aktorstwo i historia starożytna. Uwielbia jazdę samochodem i obserwację ludzkich zachowań; kocha taniec.

Chciałby zobaczyć na żywo mecz Realu Madryt i wyścig Formuły 1. Marzy o podróży do Ameryki Południowej, pełnej zabytków dawnych kultur. Najchętniej jada golonkę i pierogi, za nic nie tknie suszonych śliwek. Jego ulubiony kolor to wrzosowy, poza tym czerń i biel. Ulubiona książka to "Mały książę". Przepada za filmami z gatunku płaszcza i szpady.

Toni

Jeszcze dwa tygodnie temu każdy narzekał na nudę. po tych dwóch tygodniach chyba nikt nie napisze,że jest nudno.Fajnie byłoby gdyby to co się działo,dzieje i bedzie dziać w domu Wielkiego Brata było,jest i będzie zawsze prawdziwe,naturalne.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Zarzut że Big Brother jest nudny, nigdy się na tym forum nie pojawił! Chodziło o to, że pomysłowość producentów mocno kuleje. Nudne są ewentualnie zadania tygodniowe i to dalej nie uległo zmianie.

Lenka186

malo powiedziane... bardzo mocno kuleje ...

Toni

Kuleje czyli nudno...negatywnie.Takich opinii było bardzo dużo na początku i nawet po rozpoczęciu na jakis czas aż do "pierwszej" afery jakim była orientacja seksualna Adriana i sprawa pojawienia się,że Adrian jest gejem w prasie,internecie...następnie awantury i aroganckie zachowania Tomka,Bartka...Podsumowując ten tydzień też było nieźle.Najpierw pojawienie się tzn ujawnienie sekretnego pokoju,wyjście Joli i Kasi,wejście bliźniaczek,karne opuszczenie domu przez Bartka...dzieje się dzieje,tylko tak jak pisałem kilka postów wcześniej.Oby było to wszystko naturalne a nie wg scenariusza.Ale czasem nie warto myśleć za dużo. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!