Aneta i Martyna Bieleckie

Zaczęty przez Showmag, Śr, 26 Wrz 2007, 20:13:11

Showmag

Temat poświęcony Anecie i Martynie Bieleckiej

FK

Narazie wiemy, że misja się nie powiodła: bliźniaczki zostały rozpoznane i przedstawione mieszkańcom.

Pudelek

Dziewczyny nie przypadły mi do gustu. Ale mieszkańcy nie do końca odkryli spisek.
Wielki Brat po raz kolejny potwierdził, że chodzi o to by wprowadzić jak największą ilość uczestników. Co ma na celu urozmaicenie programu.

Rosa

Szybko wpadły i rownie szybko wypadły z programu. Twist ktory był znany z innych edycji (w Bulgarii i Francji były nawet trojaczki) u nas kompletnie nie wypalił.

Luxis

Bliźniaczki fajne, sympatyczne, szkoda, że nie udało się..
Przez Gerarda, on się zorientował i przekonał mieszkańców, Pudelek to nie prawda, że sie
nie zorientowali do końca, włąśnie, że "skapnęli" się o co chodzi w 100%
Skzoda, że zwrót się nie udał, ale był bardzo fajny, poza tym nie możecie już narzekać, że nie ma twistów i takich rzeczy...
P.S.Ciekawe czy ten tejemny pokój ma połączenie z mieszkaniem uczestników nie tylko poprzez pokój zwierzeń, ale także przez jakieś drzwi oraz czy ma jakieś wyjścia na dwór, gdzie Kasia musiała wychodzić palić... chyba, że nie paliła przez te 2 dni...
Poza tym jest jeszcze pokój za panterką... hmm

Lenka186

jak dla mnie to sie ciesze ze odeszly...  :bravo:  hmm nie powiem ze nie byly mile albo cos bo byly ok.. ale jakos nie spodobal mi sie ten pomysl na urozmaicenie programu ...  :nie!:

joker

heh z odcinkami jestem w lesie - ledwo co nadrobię, a tu znowu zaległości :/
No nie dziwne, że ich nakryli, skoro połowa uczestników to mieszkańcy Wielkiej Brytanii, gdzie ledwo co skończył się BB z takim właśnie twistem :/ Szkoda trochę bo pewnie to miał być główny punkt tej edycji (chociaż kto wie)

Luxis

Cytat: jokerSzkoda trochę bo pewnie to miał być główny punkt tej edycji (chociaż kto wie)
na pewno nie, co Ty...
Cytat: jokerNo nie dziwne, że ich nakryli, skoro połowa uczestników to mieszkańcy Wielkiej Brytanii, gdzie ledwo co skończył się BB z takim właśnie twistem
a ja sie dziwie, bo równie dobrze mogą teraz przypuszczać, że Mirek czy Kasia też ma brata/siostre bliźniaka, który się z nim/nią zmienia... poza tym wątpie, aby te osoby o tym myślały wtedy, że właśnie ta osoba ma bliźniaczkę
Cytat: Lenka186byly ok.. ale jakos nie spodobal mi sie ten pomysl na urozmaicenie programu ...  
jak coś się dzieje to źle, jak nic się nie dzieje jeszcze gorzej... nie dogodzisz :/ ehhh

bliźniaczki były fajne ;)