Grzegorz Marcisz

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:40

kakalak

Szkoda Grzeska, a mamuska bardzo fajna.
Szkoda, że kogos takiego nie ma w bb.

paola

Tez polubiłam Grzesia i szkoda ze juz odpadł :( .Byl opanowany i taki spoko a nie jak niektorzy dwulicowi i sztuczni.Grzesiu wielka szkoda!!!!!!!!!!!!!1   :(

Lenka186

Grzesiu !! Wróc do BB :( :(

voytasss

ten nowy system glosowania jest DEBILNY tyle powiem....

widzieliscie ile glosow miala kasia lenartowicz albo adrian?? a ile mial grzegorz... o wiele mniej ...

chatiflatt

Cytat: voytasssten nowy system glosowania jest DEBILNY
całe to życie jest DEBILNE...

szkoda Grzecha
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: voytasssten nowy system glosowania jest DEBILNY tyle powiem....

widzieliscie ile glosow miala kasia lenartowicz albo adrian?? a ile mial grzegorz... o wiele mniej ...

Jeżeli Twoim zdaniem różnica mniej niż 1 punktu procentowego (a własnie chyba tyle dzieliło Grzeska i Adriana zarówno w głosach na ''tak'', jak i na ''nie'') jest duża, to pogratulować umiejętnosci analitycznych. W gruncie rzeczy obaj mieli podobną ilosć głosów na ''wypad z baru'' Z Kasią rzeczywiscie było nieco inaczej - miała około 2 razy więcej pozytywnych głosów niż każdy z facetów  :zabek: .

Rosa

Cytat: voytasssten nowy system glosowania jest DEBILNY tyle powiem....

Ten system głosowania jest BARDZO DOBRY. Dzięki niemu jest większa szansa na to że w programie pozostaną osoby wzbudzające jakies kontrowersje a odpadną osoby bezbarwne.
Sam byłem tydzień temu zly że odpadła Paulina zamiast Katarzyny ale KL jest JAKAS i to ona zapewnia programowi większą ogladalnosc co szczególnie widać po tym że PONAD 50% oddanych wczoraj głosów (czy to na + czy na -) było oddanych własnie na nią.

Luxis

Obejrzałem ten filmik z BB Show, w którym był Grzesiu z tymi przekleństwami... :/ masakra, co za... nie powinien, tym "zakopał się" dla mnie, jest totalnie "nie swój", ma baaardzo chwiejny charakter

FK

Grzegorz - pojawiłeś się na tym Forum, więc daj znaka życia. Ja rozumiem, że nie odpisujesz na sms'y: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy... Ale tutaj..? Podziel sie wrażeniami tymi, którymi możesz (kontrakt do czegoś zobowiązuje - wiem i rozumiem).

Grzes Marcisz

Witam Witam Wszystkich Foruwiczów!!! Przeczytałem sobie właśnie co żeście na mnie tu wypisywali przez te parę dni mojej obecności w programie i że słaba psychicznie beksa i że problemy z akceptacją  no cóż co mogę napisać – CAŁY JA :)  żałuje tylko że nie dane mi było żebyście mnie poznali z tej mojej innej – wesołej i szalonej strony. Ten pierwszy tydzień był tam naprawdę, dla mnie przynajmniej koszmarem. Jak to się mówi ,,słabsi muszą odejść" i jak ktoś się szybko nie dostosował do ,,teatralnego cyrku" to Goodbye zaśpiewamy Ci na dowidzenia Psikusa  Pozdrawiam Grzesiek Marcisz

chatiflatt

czemu tak sarkastycznie, FK..?
Bo jeszcze przestraszysz chłopaka..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Grzesiek,
nie SŁABSI, tylko ci którzy się nie dostosowali. Zauważ że Iza nie wyszła, jak piszesz, bo się 'dostosowała' :D
Barbara Weston

FK

To nie sarkazm, tylko żartobliwe podejście do tematu - zresztą nawiązanie do pewnego kultowego filmu polskiego (...), chatiflatt.
Grzesiek - czemu ten pierwszy tydzień był dla Ciebie koszmarny..? Komentarze..? Wiesz, jak jest: ludzie opisują to, co widzą.
Skoro nie dane nam było poznać Cię w programie z tej wesołej i szalonej strony - jak piszesz - daj się poznać z tej strony na Forum :D

chatiflatt

noo, Grzechu - daj czadu :zabek:
Barbara Weston

chatiflatt

https://grzegorzmarcisz.blogspot.com/

Grzechu - nazbyt dosłownie wziąłeś do serca mojego posta [Daj czadu!]...
Jeżdżenie po podstawówkach i chałturzenie w miasteczkach to domena Damięckich, ehh..
Grzesiek uwierz, nie jesteś gwiazdą.
Barbara Weston