Tydzień 02 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 03:02:02

FK

No i znowu niespodziewanka po pierwszym ogłoszeniu cząstkowych wyników w TV4: na bank wylatuje Grzegorz. TOTALNIE nie przekonują mnie te wyniki telewizyjne (...) Jak to możliwe, że tak strasznie wyniki różnią się między sobą??

Rosa

Oj, widać że nie jestesmy reprazentatywną grupą :)

mseptember

i dlatego ten sposób głosowania jest ciekawy, bo wyniki są raczej nieprzewidywalne... chyba że je za wczesnie ogłoszą i wyraźnie dadzą znać komu pasuje dołożyć głosów...

FK

Ale chyba autorytety, które pojawiły się w studio mocno wpłynęły na zmianę wyników: na chwilę obecną OUT dla Adriana. P.S. Dyskusja w studio dotycząca po raz kolejny tego czy Adrian jest gejem, czy nie. Ileż można???

mseptember

Muszę założyć, że producenci WIEDZ¡ jak jest z Adrianem naprawdę, inaczej nie wyobrażam sobie jak można cos takiego robić...

joker

No wreszcie to wszystko odbywa się "po ludzku" na fotelach :D
Dobrze, że są jacys goscie, a nie bez sensowne łączenia z domem i głupie pytania :los: trochę zrobiła się debata polityczna, wydaje mi sie, że to powinni być psychologowie, ale to już mogę wybaczyć.

FK

Cytat: mseptemberwyniki są raczej nieprzewidywalne... chyba że je za wczesnie ogłoszą i wyraźnie dadzą znać komu pasuje dołożyć głosów...
I własnie dali znać, komu dołożyć głosów. Kolejny raz podejrzewam zagrywkę na zwiększenie liczby sms'ów a tym samym kasiory. I cos jeszcze dziwnego, jak dla mnie... Tydzień temu pokazywano tylko postaci i procentowe udziały głosów pozytywnych i negatywnych a dzis nazwiska. Nie dziwne..?  :gwizd:

Pudelek

Dla mnie te wyniki są podejrzane. No i dlaczego w tym tygodniu już nie ma tajemnicy kto się kryje za danym słupkiem procentowym?

joker

W poprzednim tygodniu o ile dobrze pamiętam wyniki w ciągu programu mało co się zmieniły, a w każdym razie odpadła ta sama osoba, która miała najgorszy wynik już w czasie pierwszego okazania głosów.
Dzisiaj pewnie chcieli wprowadzić trochę tragizmu do programu i tak jak to pisała FK, skłonić ludzi do wysyłania sms'ów na swoich. Jak widać to już działa, bo Adrian z lidera spadł na ostatnie miejsce :D

mseptember

może doszli do wniosku, że w ten sposób wyciągną więcej sesemesów..

Rosa

Bo dzięki temu więcej kasy wpłynie :)

Pudelek

Dzisiejszy program na żywo mnie przeraził. Miał formułę i wypowiedzi znane mi z "Warto rozmawiać".  Czy wypada cały odcinek poswięcić tylko jednemu nominowanemu? I po co to ciągłe przerywanie powtórkami(!) "Włatców móch"...
Wymiękłem i przełączyłem na "Hity na czasie"...

Tom Kruz

Ostatnie cząstkowe wyniki to jakies jaja. Nikt mi nie wmówi, że w rzeczywistosci sytuacja jest tak wyrównana. Oj przypominają sie gorące krzesła i minimalne różnice .......... A ty prosty ludzie wywalaj kasę na smsy  :gwizd:

mseptember

Ktos pomyslał, że skoro Adrian może dzisiaj wyjsć, i będzie koniec tematu, to może lepiej go wyeksploatowac do końca.. Z drugiej strony łatwy sposób na wypełnienie programu. Jestem zniesmaczony.

FK

Nie wierzę w ani jeden wynik podawany na tablicy. A uwaga Kuby: "Nie głosujecie za darmo, do wygrania bla, bla, bla..." jest żenująca. Chyba nie zdziwi mnie żaden wynik: nawet gdyby dzis wyleciała Jola  :P