Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

chatiflatt

producenci wiedzieli, kogo wprowadzić.... :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Z Jolką wstrzelili się w przysłowiową "dziesiątkę". Oby tylko trzymała taki fason do końca programu...  :bravo:

Lenka186

Zgadzam sie z wami.. ;P Jola to dobra osoba. Fakt bywa smiechowa ...  :P Ale dzieki takiej osobie program jest ogladany... Na pierwszy rzut oka wydala mi sie tepa.Porównalam jej zachowanie do Dody. Ale dopiero po paru odcinkach zobaczylam ze ona wlasnie taka jest.I nie próbuje byc taka jak inni... Jest soba mimo ze czesto gada glupoty. I nie jest msciwa.Po awanturze z Tomkiem ... mimo ze to ona 'oberwala' od Tomka to za to nie nominowala go. A on wrecz przeciwnie. Jola w takich sytuacjach potrafi sie zakochowac :) Jak dla mnie Jolka jest pozytywna osobą w domu BB ;) mam nadzieje ze wytrwa do końca ...  :P

Tom Kruz

Jeszcze trochę i zrobicie z Czekolady polski odpowiednik Forresta Gumpa. Litosci ....  :aniolek:

kakalak

KLIK

Ja ją po prostu kocham, umie poprawić mi humor, może Herkulesem Poirot'em nie jest, ale w różnych sytuacjach pokazuje, że umie się zachować, jej przemyslenia często/czasami trafiają w samo sedno, a jej prostolinijnosć jest cudowna  :wisienka: .

Rosa

Dla mnie Jola jest zagadką i dlatego chce ją oglądac w programie jak najdlużej. Z jednej strony mamy jej przydługie tipsy i cialo spalone w solarium z drugiej strony jej teksty  w niektórych rozmowach sprawiają że czlowiek mysli "hmm ona nie jest taka głupia na jaką wygląda"

Lenka186

Ach ten KON Joli i jej tipsy ... :P Kobieta bomba  :zabek:

Pudelek

Jola była najjasniejszą gwiazdą dzisiejszego ringu!  :zabek:

Lenka186

Zgadzam się z Pudelkiem .. ;) Jestem ciekawa co to dzisiaj Jola miała na sobie ... to bluzka czy jakis nowy trend w modzie ?? :PP  :zabek:

Pudelek

Jola w dziesiejszym "Prosto z domu" była bardzo zdecydowana.
Pokazała, że inni uczestnicy powinni ją traktować na poważnie.

oli1289

Po dzisiejszym "prosto z domu" Jolka ma juz zapewnione 2 glosy od Tomka i Bartka ale pomimo tych głosów wydaje mi sie że nie bedzie nominowana:)

FK

A mnie się marzy, żeby Jolka była nominowana najpierw z Tomkiem a potem z Bartkiem. I każdego powinna pobić na 4 łby!! Ale naszym Panom opadłyby szczeny. Ale byłaby jazda bez trzymanki ;)

mseptember

Coraz bardziej mam ochotę, żeby ona wygrała...

Pudelek

Na razie Jola nie będzie miała okazji pomóć panom w opuszczeniu domu (w starciu z nimi). Sama nominowaną nie będzie. Ale pewnie dalej będzie prowokować prawdziwe zachowania Tomka i reszty lanserów i prostaków.

Lenka186

Jola nie daj się !! Liczymy na Ciebie :P