Prowadzący

Zaczęty przez podmark, Wt, 28 Sie 2007, 16:12:23

Rosa

Czyżby wywalili wreszcie Kubę z prowadzenia programu o 18?  :bravo:

EE, mialem nadzieję a widze że dalej tam jest. Dobrze że chociaż nie lączy już się z domem.

Toni

Oby program "Prosto z domu" wyglądał w przyszłosci niedalekiej tak jak dzisiejszy odcinek. Zdecydowanie mniej Kuby i kilkakrotnego łączenia się z domem i jego dosyć częste głupie pytania. Wielki Brat niech przejmie władzę nad tym programem. Prowadząca para w niedzielnych odcinkach Big Brother-Ring.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Lenka186

Witam .. na szczescie w Niedziele wyniki ringu sa o 22 wiec wlacze o 22 zeby zobaczc wyniki bo nie chce m sie ogladac calego ringu i to jak sie dławi czy zapowietrza Karina ... :PP  :buzz:

chatiflatt

Ja zrobiłem tak tydzień temu :D ona się do tego nie nadaje... Przykro mi, Karinko.. Wróć do Kryminalnych
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Karina moim zdaniem jak na początek dobrze sobie radzi,gorzej z Kubą. Ale sądzę,że gafy jakie popełniają z biegiem czasu będzie coraz mniej. Nic nie uczy człowieka jak doswiadczenie.

Showmag

Czy nie uważacie, że w tym tygodniu mamy do czynienia z antykampanią - skierowaną przeciwko Adrianowi, a w której bierze udział prowadzący i Wielki Brat?

Przypominam, że w piątek trójka nominowanych otrzymała zadanie: Grzegorz mial nauczyc Kasię i Adriana trików piłkarskich.
Z racji swoich umiejętnosci, Grzegorz został wystawiony na pozycji lidera, Kasia - zdolnej "uczennicy", a Adrian - geja-ofiary, który nie potrafi sobie poradzić z piłką.
Już przed rozpoczeciem konkurencji oczywiste było, że w tym zadaniu najgorzej będzie sobie radzić Adrian.

Fakt zlecenia takiego zadania, w ktorym jedna z osob nominowanych ma okazję się wykazać, a inna jest skazana na porażkę, nasuwa do głowy mysl, że mamy do czynienia z kampanią dotyczącą niedzielnego wyjscia.

Zresztą, sami zobaczcie poniższy klip i oceńcie zachowanie Wielkiego Brata i prowadzącego:
https://youtube.com/v/9Ig6mC62Yo4"> https://youtube.com/v/9Ig6mC62Yo4" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

Pudelek

A może celem jest wzbudzenie współczucia dla nieudolnosci Adriania. Chociaż wątpie by  taki sposób wypalił.
Poza tym Adrian w tym tygodniu pokazał, że jest pełen zapału i bardzo chętnie uczestniczy w wykonywaniu wszystkich domowych zajęć (tworzenie piosenki, sprzątanie,...).
Ale chyba widzom i innym nie chodzi o taką aktywnosć...

Toni

Moim zdaniem nie było to miłe i wogóle kulturalne. Nie potrafi grać w piłkę to od razu gej? Ale tolerancją zawiało...

joker

Już od początku programu można wyczytać między zdaniami róźne teksty nie na korzysć Adriana. Już w czasie jego wejscia, Kuba stał od niego o wiele dalej niż od innych uczestników, którzy wtedy wchodzili. Później teksty kiedy do domu wchodził koń, mówił cos o męskim ubieraniu się itd. Powinni cos z tym zrobić.

mseptember

dorzućcie jeszcze ten pojedynek bokserski... ale zgadza się,  to nie w tym tygodniu się zaczęło... własciwie jeszcze zanim zaczął się BB i poznalismy skład pojawiały się komentarze, że MUSI być GEJ. No a nawet jakby nie było, to trzeba z kogos geja zrobić...

PS. A to co widać na tym klipie to jest nie tyle niekulturalne co wstrętne i ohydne. Kuba już od jakiegos czasu ma u mnie krechę, teraz ma jeszcze dłuższą :\

FK

Mam nadzieję, że cała ta kampania medialna anty-adrianowa zadziała na przekór tym, którzy Adriana chcą się obecnie z programu pozbyć  :obrazony: Jawnie kpią sobie z Niego. Nie znoszę, jesli okazuje się komus brak szacunku  :devil:

Luxis

Ja nie wiem czy wy zawsze i we wszystkim musicie sie dopatrywać jakichs antykampanii czy cos takiego... ludzie, wpadacie już w wpanikę big brotherową..
przecież jak dla mnie to jest jasne, że akurat to zadanie było im powierzone, bo między nimi pojawił się pewnego rodzaju "trójkąt" to chyba logiczne, i po prostu dali im zajęcie, żeby sie blizej poznali mieli lepszy kontakt albo też gorszy, po prostu żeby było troche bardziej kontrowersyjnie i jak widac ich zamiar sie powiódł, bo jest wielka dyskusja i niby konspiracja...
ale zgadzam się co do komentarza Kuby, było to uszczypliwe, ale też nie bez przesady..

molko

Aaragorn, dzis własnie o tym myslałem i rozmawiałem ze znajomymi, też zauważyłem to samo. a Kuba klawiter to według mnie to taki niby poznański pener? Kuba Klawiter dla mnie to homofobiczna dziewica intelektualna. Jak prowadzący może komentować w taki sposób uczestnika, insynuować cokolwiek? Prowadzący jest od zapowiadania. Ewidentnie było wiadomo, że pije do Adriana. Gdzie ta cholerna elegancja? Ale cóż kochani.. większosć w Polsce ma taki sam stosunek do homoseks. więc wychodzą na przeciw potrzebom mas... :(
I jeszcze te debilne pytanie WB!!! Jak to możliwe, że jest chłopak co nie gra w piłkę? (nie cytuje). Czy im przypadkiem czapeczka nie uciska? Cholera jasna! przecież jest tysiące, milony zajęć, którymi można od dziecka się zajmować. A co jesli Adrian, albo ktos inny nie grał w piłkę tylko koszykówa, siatkówka, tenis? To jedyny sport i zajęcie dla faceta to football?

przepraszam za długi wywód, ale myslałem, że jestem przewrażliwiony, ale skoro admin zauważył.

dzięki Aaragorn, pozdrawiam

FK

Cytat: LuxisJa nie wiem czy wy zawsze i we wszystkim musicie sie dopatrywać jakichs antykampanii czy cos takiego...

Jesli jedna osoba zwraca Ci na cos uwagę, to możesz tego nie brać do siebie; jesli dwie: powinno dać Ci to do myslenia. Ale jesli już trzy i więcej osób (jak w powyższym przypadku), to nie jest to nic wyssanego z palca i powinienes zastanowić się w czym tkwi problem (...)

joker

"Będziesz mógł zapisać się na kurs języka angielskiego...... poza domem Wielkiego Brata"
To chyba najgorszy tekst ogłaszający opuszczenie programu jaki w życiu słyszałem, gratulacje dla Kariny - chyba go samoa, spontanicznie wymysliła :ubaw: