Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

FK

Ojeja... Dało się u Niej zauważyć awersję na dODĘ ("mam nadzieję, że Doda nie dotykala mojego konia!"). Ale jak sobie poradziła wczoraj we wspólnym łóżku z Marco - przecież On projektuje ciuchy dla dODY...

mir123bych

Cytat: chatiflatt
Cytat: mir123bychpo co ma udawać inteligentną jesli woli być smieszna?
może dlatego tak powiedziała, że inteligencji nie da się udawać :P

hehe możliwe ;-) ale widzę że Agata się do Jolki przyczepiła i razem cos ciekawego zwojują :D

paola

Ej denerwujące jest już jak nieraz sie czepiaja tej Jolki.Dziewczyna wg mnie poprostu jest zakręcona troszke ale w pozytywny sposób. Poprawia mi nieraz chumorek jak oglądam BB.Nikomu nic przykrego nie mowi i wogole.A co do przebywania z Agata to mogą we dwie jeszcze cos odwalać ;) heh

chatiflatt

komentarz z netu:
Cytatno tu przeciez inteligecja jest odwrotnie proporcjonalna do długosci paznokci

youtube.com

poza tym - powspominajmy:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mir123bych

mi też ona poprawia nastrój ;-) jej wejscie do domu było super, motyw konia, pogrzeb ptaszka, tipsy spoko dziewczyna ;-))) jestem fanem Jolki hii

slawek

To nie jestes sam   :buzz:
Sławek

Pudelek

Ja mogę już teraz powiedzieć, że chciałbym żeby Jola wygrala!

slawek

To widzę że jest już trzech, może by się trzeba poważnie zastanowić nad założeniem fan clubu :zabek:
Sławek

Goku

Na początku Jola mnie wkurzała, ale przyzwyczaiłem się :)... Obecnie Jola jest najfajniejsza z nich wszystkich!!! Zastąpiła Paulinę (:() na miejscu mojej ulubionej uczestniczki :)... Mam nadzieję, że Jola wygra :)...

chatiflatt

jesli zostanie w finale z Bartoszem i dajmy na to z Marco to owszem - kupię specjalnie kartę pięćdziesiątkę i wydam wszystko na smsy popierające dla Joli :P

Ale jesli w finale będzie np Iza, to sory.. Stawiam na inteligencję - ZASADY ZOBOWI¡ZUJ¡ ;) hehe
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

paola

Fajnie by bylo jakby wygrala hehe juz widze jak sie cieszy i mowi te swoje"to niemozliwe "hehe zakrecona dziewczyna :)

chatiflatt

Zmieniłem CAŁKOWICIE zdanie o Jolce po wczorajszym odcinku. Jest mało inteligentna, ale jednak potrafi mysleć ["Adrian naiwny jestes. Naiwny, dwóch ją /Kaskę/ kopło w d*** to przyczepiła się do ciebie].
Do tego swetnie zareagowała podczas konfliktu na sofach.

Noo, Jola, oby tak dalej
Barbara Weston

Lenka186

Hmm Zwariowana laska ale zaryzykuje ze jest swirnięta ;) ale bez niej BB był by strasznie nudny ... a tak ? czasami Jola cos odwali to od razu weselej sie robi .. ;)  :ubaw: Najbardziej usmiałam sie z jej 'konia' :) pozdro dla forumowiczówe ;)  :pa:

cranberry

Pozytywnie zakręcona Jola i jej pozytywnie zakręcony swiat... :) Może i panuje chaos w jej wypowiedziach, może i używa prostych słów i sformułowań..ale własciwie jej przekaz tez potrafi być trafny i klarowny Mile mnie zaskoczyła w rozmowie z Grzesiem na temat akceptacji w otoczeniu (w grupie), Podobało mi sie też porównanie czy wyrażenie jej stosunku do Grzesia, gdzie powiedziała że jest on jedyną osobą z programu, za którą wskoczyłaby do wody żeby ją ratować mimo, że sama nie potrafi pływać. Dosć paradoksalne ale jakże pozytywne i jak dla mnie zaskakujące stwierdzenie :)

Showmag

Jolka cały czas zaskakuje :)
Pozytywnie oceniam jej reakcje w sytuacjach konfliktowych; choć Tomek zarzucił jej brak inteligencji, to jednak Jolka w napiętych sytuacjach reaguje znacznie mądrzej, niż ten 30-letni facet :los:
ot, ona często głupio gada, jest prostą dziewczyną, ale trzyma poziom w sytuacjach tego wymagających; ma także dobrego nosa do ludzi - i znów się powtórzę: jak na razie z kazdym dniem potwierdza, że jest dobrą osobą i daleko jej do skandalistki i intrygantki Frytki.

Na początku kompletnie jej nie tolerowałem; bylem zdegustowany, że ktos taki w ogole trafil do programu.
Pomyslalem jednak, czy mozna tępić kogos tylko za to, że... gada glupoty, ale zdaje się być dobrym czlowiekiem?
No i jak wygladalby program bez Joli?