Magdalena Czmuda

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:53:14

Goku

Lubię Magdę :)... Przypomina mi Manuelę z pierwszej edycji :)... Dobre było jak dzisiaj kazała sobie zrobić fotę, bo była ubrana w spódniczkę :P...

chatiflatt

CytatA nawiazujac do jej orientacji podobno w zwiazkach partnerskich miedzy lesbijkami jedna pelni cos w rodzaju roli faceta (jest konkretniejsza bardziej "meska" tardsza opiekuncza podejmuje decyzje ito)

u gejów też tak jest. to kwestia poszukiwania w partneru tego, czego brakowało / brakuje [tak mówi psychologia]. Ciekawe jaki jest Adrian - męski czy nie-męski w związku, jesli oczywiscie to o czym wszyscy mówią jest prawdą.

A Magda dzis mnie positiv zaskoczyła. Tupnęła nogą i uspokoiła dzieci kłócące się nad piosenką.. dobrze dobrze :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Cytat: FKTak, to Ona. Ale czy to zmienia Wasze podejscie do Niej..?
Absolutnie nie, po prostu się spytałem z ciekawosci, bo nie pamiętam.

Tom Kruz

Magda jest mało kobieca. Pierwsza spódnica od 10 lat, sposób poruszania się etc. To nie jest typ lesbijki z filmów hehe. Tak jak już napisałem powinna bardzo długo utrzymać się w programie.

Luxis

Cytat: Tom KruzTo nie jest typ lesbijki z filmów hehe
za dużo filmów oglądasz :P hehe
em em em, no też myslę sobie, że Pani EM/AM, utrzyma się ponad połowę programu co najmniej..

molko

Cytat: cranberryA nawiazujac do jej orientacji podobno w zwiazkach partnerskich miedzy lesbijkami jedna pelni cos w rodzaju roli faceta (jest konkretniejsza bardziej "meska" tardsza opiekuncza podejmuje decyzje ito) i w tym kontekscie wyglad i sposob bycia Magdy conieco mi wyjasnily  :P

co to znaczy cos w rodzaju faceta?
opowiadasz bzury, że aż szkoda gadać! heteryckie zasady podziału ról... kobieta-mężczyzna, nie ma żadnch podziałów ról w związkach homo.
Jeżeli chcesz o tym podyskutować to zaprasza na priv.

ale, zeby admin nie skasował wypowiedzi to do tematu:

Magda! ech super laska jak widze. Dużo smiechu, ma dystans do siebie i przede wszystkim traktuje BB jako zabawę. Podobała mi się jej wczorajsza reakcja na kłótnie Grzeska i Bartka. Co jeszcze? ech to już pewnie wiecie drodzy forumowicze, że co do jej orientacji nie muszę mówić jakie mam zdanie bo co nieco o sobie pisałem :)

cranberry

Po pierwsze molko nie napisalam:" cos w rodzaju faceta" (co by sugerowalo ze jedna z lesbijek w zwiazku udaje faceta ) tylko "cos w rodzaju roli faceta" (co oznacza ze charakteryzuje sie pewnymi cechami w zwiazku) a te dwa sformulowania roznia sie jednak sensem. Po drugie napisalam podobno to nie jest moja teza - oparłam się na relacji przedstawicielki własnie zwiazku lesbijskiego, która wydaje mi się całkiem logicznie prawdopodobna, natomiast nie musi stanowić reguły. Odbieram to w ten sposób ze kiobieta/dziewczyna szuka podswiadomie pewnych cech w drugiej osobie i mogą to być cechy analogiczne do cech kobiety heteroseksualnej

FK

Magda ma taki styl i czesć. Jaki sens mają dywagacje dotyczące Jej roli w związku: kocha i jest kochana. A to chyba najważniejsze, prawda..?

Lenka186

Znam Magde... ;) Jest spoko nastawiona do zycia ... ;) optymistka ;) ciesze się ze sie dostala do BB :) Pozdro

Luxis

lubie ją w dalszym ciągu, ale powoli jej zachowanie i ten "psikus" zaczyna mnie irytować i denerwować :/

Tom Kruz

I ten ''tatus'' na Pana Big Bradera i tatusiopodobne mutacje. Nie ma to jak pobawić się w czterolatkę ....... Jeszcze trochę i nawet FK z kibicowania Magdzie całkiem przerzuci się na sprzyjanie Tipsozaurusowi.

Rosa

Ano   :hmm:
Jak szybko nie skończy z tym "psikusem" to kiepsko to widzę. :bye:

Showmag

Nie tylko z "psikusem", ale i z sympatyzowaniem z Tomkiem, Bartkiem i Gerardem.

A i sama jest lesbijką, a kpi sobie z Adriana :obrazony:

:plask:

Rosa

Wielki minus dla tej kobiety :sciana:
Fałszywe babsko i robi wszystko aby tylko przypodobać się facetom w domu. Nie pojmuję jak ktos kto podobno jest lesbijką może pozwalać na takie traktowanie innych kobiet. Niech już stamtąd wylatuje jak najprędzej.

Pudelek

Magda po prostu nie umie być obiektywna...
To wystarczający powód by jej nie lubić.