Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

FK

A mnie do siebie nie przekonał: może to bez sensu, ale nie podobało mi się, że nominował wczoraj Jolkę mimo tego, że się do Niej kleił. Albo taka Jego taktyka, albo pewnosć, że Jolka zostanie.

chatiflatt

Marco, nie pokochałem i nigdy nie pokocham kogos kto jest "wiecznym dzieciakiem".

Nie potrafi się zachować - przykład: Izabella w "Prosto z domu" odpowiada na pytanie, inteligentnie argumentuje czemu nie czuje się sobą, Marco się wygłubiał, stroił głupawe miny. No sory, nawet jesli zaserwują nam "sex stulecia" w wykonankiu jego i Jolki to on nie wygra tego programu...

FK, zgadzam się z Tobą.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Cytat: kajaMarco może głowsować na kogo chce.
To zupełnie tak, jak MY z brzeziną mamy prawo mieć o Nim swoje, własne zdanie. NAS nie przekonał. I MY nie mamy pewnosci, co się działo w niedzielę i co dzieje się tam 24h/dobę  :devil:

marco

Sławek, ale masz oko! ja sam nie poznałem siebie :D a pozatym nie patrz na mnie kiedy jestem bez makijażu!!! ;-)

FK, Marco Cammi nie ma taktyki żadnej, uwierz mi, on chce tylko otwarcie się bawić, bez szukania problemów, konfliktów i podobnych. A chyba jakby się zachowywał inaczej to bys mówiła że jest nudny...

Kaja zgadzam się z tobą

Chatiflatt, no i FK...i tak każdy ma prawo mysleć to co chce, więc zgadzam się z tobą FK :-)

Ale w tym jestem przekonany...można go zakceptować lub nie, ale nie można mu niczego złego zarzucić

FK

Cytat: marcoFK, Marco Cammi nie ma taktyki żadnej, uwierz mi, on chce tylko otwarcie się bawić, bez szukania problemów, konfliktów i podobnych. A chyba jakby się zachowywał inaczej to bys mówiła że jest nudny...
Marco, Skarbie - skąd przekonanie, co bym o Nim powiedziała w przyszłosci..? Ja sama tego nie jestem w stanie okreslić. I tak, jak piszesz - można Go polubić lub nie. Mnie nie przypadł narazie do gustu.

marco

FK, moje własnie to nie przekonanie bo napisałem "chyba". A to całe zdanie nie dotyczy przyszlósci, tylko ipotetycznej sytuacji

chatiflatt

myslę że on juz niczego nowego i ciekawego [oprócz posladków w saunie dla widzek-nastolatek] nie pokaże.

Planuje wygrać [Marco, wejdź na stronę w jego profil] ale nie wygra...

Poza tym, Marco, jestes nieobiektywny w ocenie jako jego przyjaciel. Tak samo nieobiektywny kiedy pisałes uszczypliwe uwagi na temat Szafron'a.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

marco

no masz rację Chatiflatt, nie mogę być obiektywny...sam to powiedziałem :-)

Ale że Marco Cammi planuje wygrać to jest normalne! Nienormalne bybyło tego nie planować. Ale to jest plan który na pewno nie będzie wynonany tak jak chyba się mówi: "po trupach".

On będzie próbował wygrać walcząc ze sobą, a nie walcząc z innymi uczestnikami.
Taki go znam i taki będzie na pewno - mam nadzieję ;-)

chatiflatt

a co znaczy, że będzie walczył "sam ze sobą"? co chce w sobie zmienić?
Barbara Weston

marco

chyba źle się wyraziłem :-) chodzi mi o to że będzie walczył o wygranę nie oszukując, nie udając, nie walcząc z innymi ludzmi, ale tylko licząc na siebie

chatiflatt

Cytat: marcowalczył o wygranę nie oszukując, nie udając, nie walcząc z innymi ludzmi, ale tylko licząc na siebie
a nie zauważyłes, Marco, jak wykorzystuje twój imiennik brak inteligencji Jolki?
Barbara Weston

Pudelek

Dokładnie to jak traktuje Jolę jest potwierdzenie jego wczesniejszych słów odnosnie "sympatii" do łatwych dziewczyn...
Marco nie wzbudza zarówno mojej sympatii jak i antypatii.

Lenka186

hmm Marco... Przystojny to on jest ale ja nie chce zeby on wygral BB .. juakos go nie widze w roli zwycięzcy... a po za tym jak dla mnie dziwnie sie zachowuje... dziwna ma koles taktyke... wszysyc go lubia i nikt na niego nie głosuje ... ciekawe czy taki sposobem dotrwa do finalu ... ;]  :hmm:  :kreci:

Luxis

Ciesze się, że Marco przejrzał na oczy i oddalił się od nieznosnej bandy (tzn. Bartek, Tomek i spółka).
Mam tylko nadzieje, że przez to nie będzie nominowany :hmm:

chatiflatt

Marco podczas nominacji:
-Magda, bo za dużo przeklina, a resztę to chyba cała polska widziała, to nie będę komentował

nie przypominam sobie, żeby Marco obronił Jolkę podczas ataku Bartosza i Tomasza, nie ruszył tyłka z sofy, nie odezwał się

próbuje się nie narazić mieszkańcom a potem w PZ obrabia im ... [ich osoby]
tydzień temu, nominacje: Kasia bo jest nieszczera, na Ringu w niedzielę, na pytanie Kariny kto ma pozostać - Kasia, bo jest szczera dziewcyna

cytując Katarzynę - o co kaman?
Barbara Weston