Gerard Seczkowski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 21:01:00

Showmag

Temat poswięcony Gerardowi Seczkowskiemu

Goku

Wydaje mi się najnormalniejszy z facetów z BB :)... Zobaczymy jak będzie później... Ale wydaje mi się, że to własnie Gerard może pokazać Tomkowi, że to nie on tu rządzi :)...

mir123bych

tak, będzie trudno Tomeczkowi dalej być pierwszym. Ma rodzinę więc różni się od pozostałych facetów... więc pewnie jego zachowanie będzie ciekawsze bo mu na sławie pewnie już nie zależy. Drugi Gulczas? Zobaczymy

Pudelek

Skąd wiesz, że mu na sławie nie zależy. Mylisz się. Na pewno chce się wypromować jako DJ.
Niestety mi też wygląda na Tomka 2. Mam nadzieję, że taki nie będzie.

FK

Taka miała być impreza, jak wejdzie do programu i co..? Póki co - nudny i drętwy.

mir123bych

nie było imprezki bo nie mają muzyki i alkoholu ;(

mseptember

oj chyba w końcu dostali alkohol.. albo Adrian jest niezłym aktorem... A Gerard... na razie faktycznie za mało pokazał, żeby sobie o nim wyrobić zdanie

chatiflatt

mir123bych,
Cytatnie było imprezki bo nie mają muzyki i alkoholu
to była ironia, prawda??
Gerard jeszcze niczego ciekawego nie pokazał. A miała być taka zajawka....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mir123bych

jasne że ironia :D wiem ze nic nie było i nie zapowiada się na nic ciekawego z jego udziałem... jakos, rozkręcić się jako jedyny nie może z tych nowych

Tom Kruz

Gerard wydaje mi się podobny do Janosika z BB 2. Ma inną fryzurę, ale gęba wypisz, wymaluj janosikowa  :zabek:

FK

I Jego sławne już dla mnie "być albo nie być" Homera...

Pudelek

Janosik był w trzeciej edycji.
A tak wogóle zauważyłem FK, że Gerard musiał Tobie mocno podpasć na castingu.

Tom Kruz

Rzeczywiscie w trzeciej. No cóż starosć nie radosć. Ale podobieństwo uderzające :).

FK

Cytat: PudelekA tak wogóle zauważyłem FK, że Gerard musiał Tobie mocno podpasć na castingu.
"Nie złapalismy kontaktu". Hehehehe...! A poważnie: naprawdę mnie niczym nie ujął do tej pory: ani na tak, ani na nie.

mseptember

Skoro wam przypomina Janosika, to może potrafi podnosić stołki w zębach?