Bartosz Lenert

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:54:03

paola

Dla mnie ten chłopak jest dziwny i beznadziejny :/.Ten akcent i jego gadanie blee.Mam nadzieje ze go wywalą :)

FK

Mało ciekawy, rzeczywiscie. NICE - obrzydliwe, szczególnie dlatego, że powtarzane w kółko. Zupełnie mnie do siebie nie przekonuje (...)

chatiflatt

Cytatwspomniał ostatnio cos o raku, że 13ego dowiedział się że nie ma raka. Taka szansa od Boga zmusza do refleksji nad życiem. I do pewnych zmian. Jak sądzicie, czy doszedł do takich wniosków? Czy po prostu 'korzysta' z krótkiego życia, bo po co dorastać?
więc, jak myslicie?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

cranberry

Na poczatku zrobil na mnie wrazenie milego ba nawet skromnego  chlopaczka (tuz przed wejsciem w czasie rozmowy z Kubusiem prowadzacym) Tymczasem wyglada na to ze jego domenę stanowi lansik i popisowka ... Nawiazujac zas do raka..sam strach przed taka choroba uczy czlowieka pokory i zmusza do przemyslen.. wtedy takie rzeczy jak jumpreski image hajs towarzycho itd przestaja sie liczyc..bo liczy sie by zyc Ale jak znika strach- wraca dosc czesto "poprzednie" myslenie poprzedni styl zycia.. byc moze Bartek zapomnial o strachu..ale rownie dobrze moze skrywac w sobie odwrotnosc tego co pokazuje.. niektorzy wola okazywac beztroske zabawowosc nawet infantylnos bedac wewnatrz calkiem wartoscowymi osobowosciami :) Pole spekulacyjne jest tu szerokie  :P

Showmag

Znalem 3 osoby chore na raka i poziom każdej z nich do najwyższych nie należy.
Załamanie w momencie choroby, a potem...

Choroba niczego ich nie nauczyla; jedna z tych osob zaczęła się puszczać, druga żyje pieniędzmi i lansem, trzecia - straciła kontakt z rzeczywistoscią i z racji tego, że przeszla tak wiele i studiuje psychologię, wyraża niepochlebne opinie o innych ludziach kompletnie ich nie znając, bo w koncu nie przeszli oni tyle, co ona.

:gwizd:

cranberry

Ilu ludzi tyle reakcji... wedlug mnie zachowania typu: imprezowanie, puszczalstwo itp to jest jakas forma albo ucieczki od tejze choroby albo chec korzystania z zycia poki sie da (kazdy korzysta wedlug uznania) Tyle ze ze jak ta choroba przyatakuje konkretnie to nie ma juz sil na zabawe..bo brakuje nawet sil na walke...Ja rowniez znalam osobe chora na raka pluc(juz nie zyje) ktora przez x lat nnie wiedziala ze jest chora .. a jak sie dowiedziala bylo juz to stadium mocno zaawansowane.. i bol fizyczny a przez to i psychiczny nie pozwalal na normalne funkcjonowanie a co dopiero imprezowanie Wiec ludzie z takim "lightowym"podejsciem nie zdaja sobie sprawy co ich dotknelo bo nie doswiadczyli prawdziwych pazurow tej choroby

Luxis

Nie cierpie go, zajebiscie mnie irytuje i po prostu wkurza, te jego wybryki i NICE, to jest jakies amerykańsko-chore... :/ masakra normalnie
oby odpadł jak najszybciej

mir123bych

ha, ja o tym raku nie wiedziałem, respekt nie jeden by się załamał... niech szaleje przynajmniej ciekawie jest z nim ;-)

Showmag

nie mial czym się załamywać, bo nigdy nie byl na raka chory :ha-ha:

Kazuki

On jest tak naturalny jak piersi Dody :P
Eh a tak mało brakowało i by był nominowany :/ mam nadzieje że wyleci w przyszłym tygodniu :D

chatiflatt

nie był chory, ale wisiało nad nim przez moment piętno pt MOGĘ BYĆ CHORY. Okazało się, że nie jest, że jak ja to nazywam dostał szansę [nie każdy wierzy w Boga więc nie będę się wymądrzał]. Myslę że taka 'siekiera' wisząca nad głową powinna dać człowiekowi do myslenia. Uważam, że on niczego się nie nauczył. Albo nauczył sie 'korzystać z życia'. Ciągle jest dzieciakiem. I sądzę, że już nim zostanie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Z zachowania przypomina mi mojego znajomego z klasy, więc już trochę przyzwyczajony jestem i nie robi na mnie wrażenia, a wręcz jestem w stanie uwierzyć, że to jest u niego naturalne zachowanie :zabek:

chatiflatt

ja też miałem takiego typka w klasie. Może dlatego tak nie lubie Bartosza 'NAJS' Lenerta
Barbara Weston

mseptember

nie akceptuję tego człowieka (chciałem napisać kilka innych słów, ale postanowiłem być elegancki :\)

drago

Dzisiaj swoim zachowaniem wobec Grzeska udowodnił, że jest zwykłym prostackim i krzykliwym chamem...